10 wellnesspraktijken om u gezond te houden tijdens quarantain

10 wellnesspraktijken om u gezond te houden tijdens quarantain

april 23, 2020 0 Door admin

Met alles wat er op dit moment aan de hand is, zit wellness bij iedereen bovenaan. Michael en ik hebben onlangs nam een ​​podcastaflevering (solo – alleen wij) op waarin we vertellen hoe ons welzijn is gedraaid met de omstandigheden van vandaag.

Ik zei dat ik de top 10 wellnessberichten op The Skinny Confidential had samengesteld, dus het is allemaal op één gemakkelijke plek voor jullie. Dus, zoals beloofd, hier is het. Dit zijn dingen waarvan ik denk dat ze echt helpen in een tijd als deze.

Als jullie een van je eigen wellness-tips hebben of dingen die je helpen om je spullen bij elkaar te houden, laat ze dan hieronder achter. Hoe meer hoe beter.

De 10 beste wellness-tips van Skinny Confidential:

1. MATCHA LATTES

Matcha matcha matcha. Het is een ding.

Je hebt het overal gezien, je hebt het overal gehoord en het ziet er … eh … interessant uit? … totdat je het probeert.

Als het goed is voorbereid, laat me je dan vertellen dat het verdomd GOED is.

Toen ik zwanger werd, verminderde ik cafeïne en werd ik een matcha fanaat. Eigenlijk heb ik in de afgelopen 9 maanden het gevoel dat ik een beetje een matcha-kenner ben geworden.

Ik drink het graag in mijn heldere Bodum-mok …. nog niets van gehoord… .JIJ HEBT NODIG.

Het zijn TRÉS MOEDERFUCKING CHIC. Dit was een aanbeveling van Ingrid en ze heeft het echt waargemaakt. Ze zijn lichtgewicht, chic, leuk, BPA-vrij, gemakkelijk te wassen en zien er zo schattig uit op Instagram. Nooit meer terug naar keramische mokken. Zorg ervoor dat je mijn nieuwe Instagram-account @and volgt. the.skinny.was.like voor meer van dit soort edelstenen.

Hoe dan ook, terug naar matcha. Zoals ik al zei, kun je me betrappen op het uit mijn Bodum-glas drinken met een Softy Straw , sommige inuline en een kaneelstokje .

Giet wat amandelmelk en inuline in een melkopschuimer, doe 1 maatschepje matcha in je glas, giet de melk erover en voeg een kaneelstokje toe. Je moet weten dat dit drankje ook goed warm of koud is.

Kanttekening: als je op zoek bent naar melkopschuimer, DIT IS HET , laat me je vertellen. Thuis een melkopschuimer hebben is de beste manier om ervoor te zorgen dat je geen smerige, gezoete amandelmelk drinkt. Hoe vaak ging je naar je plaatselijke coffeeshop voor een amandelmelkcappuccino, om er later achter te komen dat ze gezoete amandelmelk gebruiken. Nee, dank u. Mijn eigen melkopschuimer? Ja, plz.

Als je geen volle melkopschuimer wilt kopen, deze kleine handheld doet de truc. Je hoeft alleen je melk eerst op te warmen.

Hoe dan ook, matcha geeft je een beetje pit zonder de comedown. Mimi, lid van het The Skinny Confidential -team, heeft me eigenlijk verslaafd gemaakt aan matcha na haar reis naar Japan. Ze was opgetogen over dit kleine kraampje waar een man warme, heerlijke matcha voor je neus zou maken met zelfgemaakte marshmallows erin. Ze zei dat dit het beste was wat ze ooit had gehad en dat ze elke ochtend zou gaan voor dit hemelse drankje.

Nadat ze me dat verhaal had verteld, kwijlde ik, dus ik begon allerlei verschillende soorten te proberen.

Degene waar ik op dit moment van hou is van Rootz Nutrition & is een mix van matcha, collageen en superfood.

We hebben eerder over Rootz Nutrition op de podcast gesproken (gebruik code SKINNY voor 20% korting op je bestelling) en ik heb echt het gevoel dat je al je voedingsstoffen binnen krijgt met dit spul.

Het bevat ceremoniële matcha voor langdurige energie, collageen voor een gezonde huid, haar, nagels, gewrichten en botten (JA PLZ), MCT-olie en kokosmelkpoeder, zodat je weet dat je gezonde vetten binnenkrijgt. Om nog maar te zwijgen van het heeft ook adaptogenen om stress te bestrijden en de vitaliteit te vergroten.

De andere die ik leuk vind, is door SunLife Organics . Het is een ceremoniële matcha, zorgvuldig uitgekozen door mijn vriend (en eigenaar) Khalil (<< bekijk zijn geweldige verhaal op de podcast ). Hij heeft overal gereisd om het beste matcha-poeder te vinden en deze is legitiem. Dus als je in LA bent, ga dan naar SunLife en bestel een matcha latte. Ze gebruiken kokoscrème en het is niet van deze wereld.

Het hele brouwsel is geweldig. Een heerlijk kaneelstokje erin gooien? Je kunt niet fout gaan.

De voordelen van Matcha:

♡ rijk aan vezels en chlorofyl (meer over chlorofyl hier ).

♡ verlaagt het cholesterol en de bloedsuikerspiegel.

♡ verhoogt de stofwisseling en verbrandt calorieën.

♡ verbetert de stemming en concentratie.

♡ bevat vitamine c, selenium, chroom, zink en magnesium. { via }

Je wilt echt proberen om matcha van ceremoniële kwaliteit te krijgen tijdens het winkelen. Dit zijn 4 vakjes die aangevinkt moeten worden om matcha ceremonieel te laten zijn: { via }

♡ Komt het uit Japan?

♡ Is het in de schaduw gegroeid?

♡ Is het gemaakt van pure tencha theebladeren?

♡ Is het van oudsher op stenen gemalen? (Authentieke matcha is).

Nu Zaza hier is, drink ik nog steeds matcha. Ik dacht echt dat ik terug zou gaan naar koffie, maar nu heb ik er een van elk. Matcha zorgt ervoor dat je je energiek voelt, maar tegelijkertijd kalm en evenwichtig.

Matcha is een heel goed alternatief voor koffie als je je zorgen maakt over de pandemie van het coronavirus. Zoals ik al zei, het geeft je energie, maar niet op de zenuwachtige, angstaanjagende manier waarop koffie dat kan.

2. CELERY JUICE

Als je op Instagram zit, heb je zeker alles gezien en gehoord wat er te weten valt over selderijsap. Het werd populair omdat Anthony William, ook bekend als Medical Medium , begon met het bespreken van alle voordelen op meerdere podcasts. Hij was opgetogen over hoe selderijsap helend en magisch is. Zijn enige voorwaarde was dat het ’s ochtends als eerste alleen op een lege maag moest worden geconsumeerd.

Als de menselijke cavia die ik ben, heb ik dit de afgelopen maanden geprobeerd en hoewel ik geen superkrachten heb, kan ik zien waarom hij er enthousiast over is. Aan de andere kant is mijn vriendin Ingrid uit Monaco een grote fan van het eten en kauwen van je eten in plaats van het te drinken. Dus in plaats van selderijsap te drinken, vindt ze altijd manieren om meer selderij aan maaltijden toe te voegen.

Dus om het allemaal voor je uit te leggen, heeft deze medaille zeker twee kanten. Ik hou van beide, en zal beide blijven doen. Maar uiteindelijk hebben Anthony & Ingrid mij beiden aangemoedigd om meer selderij aan mijn dieet toe te voegen, en dat heb ik ook.

Laten we tot het uiterste gaan waarom selderij superkrachten heeft.

De voordelen van selderij:

♡ ontstekingsremmend

♡ verlaagt hoog cholesterol

♡ rijk aan antioxidanten

♡ verlaagt hoge bloeddruk

♡ reinigt de lever

♡ caloriearm maar rijk aan elektrolyten, antioxidanten, kalium, B-vitamines en vitamine C

♡ bestrijdt infecties met antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen

♡ helpt bij een opgeblazen gevoel vanwege een diuretisch effect

♡ bevordert de spijsvertering

♡ vermindert het risico op UTI’s ( ja alsjeblieft )

{ via }

Hoe ik selderij aan mijn dieet toevoeg, is door het op een lege maag te drinken, het aan mijn smoothies toe te voegen of, zoals Ingrid doet, het in stukjes te snijden en toe te voegen aan salades en pasta’s. Er zijn zoveel manieren om er creatief mee om te gaan, omdat het geen erg sterke smaak heeft. Het belangrijkste voordeel waar ik mee GEZET ben, is dat het echt goed is voor je huid. Absoluut een huidvoeding.

Het zit vol met vitamine C die we noemden, maar omdat het een detox-tonicum is, helpt het echt bij acne. Aangezien glasvezel zo’n hot topic de laatste tijd moet je ook weten dat selderij gevuld is met vezels (als je het in zijn geheel eet, niet als je het sap maakt).

Om u een kort verhaal te geven, zegt Medical Medium: “Al decennia lang is er een wereldwijde genezingsbeweging aan de basis ontstaan: elke ochtend op een lege maag 16 gram puur selderijsap drinken. Tegenwoordig doen miljoenen mensen over de hele wereld mee en ervaren de voordelen voor zichzelf.

Waarom? Omdat selderijsap, wanneer het op de juiste manier wordt geconsumeerd, een krachtig en wonderbaarlijk genezend middel is en mensen de voordelen opmerken die het biedt, zoals een helderdere huid, verbeterde spijsvertering, minder opgeblazen gevoel, aanhoudende energie, betere mentale helderheid, gewichtsverlies en stabiel stemmingen, om er maar een paar te noemen.

Mensen genezen van allerlei acute en chronische ziekten, waaronder Hashimoto’s thyroïditis, eczeem, psoriasis, acne, SIBO, obstipatie, chronisch vermoeidheidssyndroom, bloedsuikerproblemen, migraine, zure reflux, hoge bloeddruk, verslavingen , bijnierproblemen, jicht, allergieën, auto-immuunziekten en talloze anderen door dagelijks selderijsap te drinken. “

Mensen over de hele wereld en zelfs beroemdheden genezen zichzelf. Misschien heb je Kim Kardashian zelfs gezien op Keeping Up With The Kardashians die het gebruikte om haar psoriasis te stimuleren. & als we specifiek willen worden, was Anthony in de show. Hij beschouwt het als een van de krachtigste medicijnen van onze tijd.

TSC Hot Tip: zorg ervoor dat je biologische selderij hebt. Als je het bij een sapbar gaat bestellen, raad ik je aan om je eigen beker & siliconen rietje . Op deze manier weet je dat je geen grote plastic beker en rietje krijgt gevuld met BPA. Als het gebied waar je nu bent zelfs sapbars open heeft, raad ik je aan om nu ook om andere redenen je eigen beker en rietje mee te nemen.

Als je een dieet volgt of een plan bent om af te vallen, is dit een geweldige toevoeging. Selderij- en selderijsap helpt ook bij darmproblemen, helpt je spijsvertering sneller te denken en zorgt ervoor dat dingen efficiënter blijven – als je weet wat ik bedoel.

Hoe dan ook, zoals ik al zei, als je de saproute gaat proberen, drink het dan zodra je wakker wordt, op een lege maag en wacht 20-30 minuten voordat je iets anders eet. & als je het liever aan je eten toevoegt, hak het dan fijn en gooi het in een salade of pastasaus. & smoothies ook. Zorg er natuurlijk voor dat je ook altijd eerst je groenten wast!

Selderijsap maken in een sapcentrifuge:

♡ Pak een bosje selderij en snijd de basis en de bovenkant van de stelen af.

♡ Was de selderij grondig.

♡ Voer de selderij door de buis van je sapcentrifuge.

♡ Drink onmiddellijk sap.

kanttekening: één bosje selderij levert ongeveer 1,5 kopjes sap op.

Hoe je selderijsap maakt in een blender:

Als je geen sapcentrifuge hebt om selderijsap te maken, zweet het dan niet! Je kunt het ook in een blender maken.

♡ Pak een bosje selderij en snijd de basis en de bovenkant van de stelen af.

♡ Was de selderij grondig.

♡ Snij de stengels bleekselderij in vieren.

♡ Doe alle selderij in de blender met 1/8 kopje water.

♡ Mix tot een glad mengsel en pers het sap uit met een notenmelkzak of een zeer fijnmazige zeef .

♡ Drink onmiddellijk sap.

Persoonlijk voel ik me een godin die elke ochtend selderijsap drinkt. Er is gewoon iets aan. Het wit van mijn ogen is witter en ik heb meer energie. Ik voel me gewoon ‘gezonder’ en dat is de enige manier waarop ik het kan omschrijven.

3. OCHTEND SPA WATER

Echt meeslepend. Ik heb ’s ochtends warm water. Ik weet het? Ik en iedereen. Ik laat mijn warm water constant zien op Instagram Stories in de ochtend & ik heb heel veel vragen gehad over wat ik doe omdat ik er veel goede dingen aan toevoeg.

Verder wil ik het hebben over de glazen en de waterkoker die ik gebruik omdat verrassing, verrassing, het specifiek is.

Ik heb zo vaak over mijn ochtendroutine gesproken, zodat je weet dat ik wakker word met licht, beweging en hydratatie . Ik doe meteen de zonneschermen open, maak het bed op en ga naar boven om warm water te drinken. Ik doe dit om twee redenen >>> 1.) Het zet dingen meteen in beweging. Als ik ’s ochtends geen water heb, zijn de dingen niet zo snel onderweg (knipoog). Natuurlijk heb ik mijn Hydro Flask naast mijn bed, maar er is iets met heet water dat gewoon door je lichaam gaat. 2.) Cameron Diaz (wiens boek geweldig is trouwens ) zegt, “Zodra ik het water drink, voel ik het onmiddellijk, ik ga van een verwelkte plant naar een plant die verjongd is door de regen.” en zo voelt het ook. ‘S Ochtends hydrateren is net zo nodig …

De voordelen van drinkwater op een lege maag:

♡ helpt bij het schoonmaken van de dikke darm

♡ verwijdert gifstoffen uit je lichaam

♡ goed voor eliminatie en darmgezondheid

♡ verhoogt de efficiëntie van het lichaam bij het bestrijden van infecties

♡ verwijdert de nacht ervoor je lichaam van natrium uit zout voedsel

The Skinny Confidential Morning Spa Water

Allereerst zet ik mijn witte Smeg-waterkoker aan met een magere tik van de pols – we houden van dingen voor het luie meisje. Vervolgens haal ik mijn Bodum glazen mok tevoorschijn (zoals ik al zei in tip # 1 – ZO FUCKING CHIC) – alle Franse meisjes gebruiken deze voor hun koffie. Ik denk niet dat ik ooit terug ga naar een witte mok nadat ik dit heb gebruikt.

Ook heel veel in deze ketel. Het is chic en ziet er zo mooi uit op een aanrecht. Ik raad ten zeerste aan. Enkele kenmerken zijn:

♡ 1,7 lt / 7 kopjes capaciteit.

♡ 3D SMEG-logo. LED voor temperatuurweergave.

♡ Deksel met zachte opening. Antislipvoetjes 360 ° draaivoet. Chromen handgreep. Roestvrijstalen tuit

♡ Dubbele waterindicatie Lt / Cup. Uitneembaar roestvrijstalen kalkfilter. Akoestisch alarm Inschakelen, uitschakelen, begin van cyclus en einde van cyclus.

♡ Automatische uitschakeling bij geselecteerde temperatuur en wanneer er geen water wordt gedetecteerd.

Dit is zeer efficiënt omdat mijn honden graag een beetje warm water in hun brokjes houden, samen met pompoen & glucosamine .

Terug naar het ochtendspa-water…. Ik haal Meyer-citroenen, verse munt, kruidnagel en gember – hou van een scheutje cayenne ook. Het is leuk om alles in te delen.

Vervolgens voeg ik verse muntblaadjes toe (ik weet niet hoeveel, ik gooi er gewoon een bosje in) in mijn Bodum-glas samen met een half geperste Meyer-citroen – soms snijd ik een deel van de schil eraf en gooi het erin daar ook – dan snijd ik gember om er ook wat kruidnagel in te doen.

Het is gewoon fijn om 5 minuten te zitten met mijn warme water en een pagina met wijsheid om de dag te beginnen. Als je geïnteresseerd bent in stoïcisme, bekijk dan deze post voor meer details.

Als je haast hebt, zoals je GTG, stop het dan allemaal in een Hydro Flask en onderweg meenemen.

De voordelen van een waterkolf:

♡ houdt koude dranken 24 uur lang koud

♡ houdt warme dranken 12 uur lang warm

♡ gemaakt van BPA-vrij roestvrij staal

♡ vacuümisolatie stopt condensatie

Als je ’s ochtends meer van koud water houdt, bekijk dan dit bericht op mijn granaatappelwater .

Het punt is dat je altijd je water moet sekseren. Er zijn veel dingen die u moet doen om ervoor te zorgen dat u uw water erin krijgt. Ik voel me veel alerter, strakker, dunner en energieker als ik water drink.

Water kan soms een echte basale teef zijn, dus hoe meer je het kunt mixen, hoe beter. Ik zou graag willen weten hoe jullie wat pittige flair aan je water toevoegen … het houdt me scherp om het door elkaar te halen.

Het is belangrijk op te merken , een groot deel van de ‘wellness’-voordelen van het maken van deze 3 drankjes is het RITUEEL. 5 minuten nemen om iets leuks voor jezelf te maken is zo’n geweldige manier van zelfzorg en ik denk dat dat erg belangrijk is terwijl we allemaal in quarantaine zijn en samen deze pandemie doormaken.

4. VOEG MEER VEZEL TOE AAN UW DIEET

Danielle Hamo kwam niet zo lang geleden op de blog om al haar tips te delen om meer vezels in je dieet te krijgen. Ze is mooi, slim, heeft charismatische energie en is een geregistreerde diëtiste en voedingsdeskundige.

In haar post op The Skinny Confidential legde Danielle het ERNSTIG uit. Hieronder vindt u haar tips voor eenvoudige schakelingen die u kunt maken in uw dieet om ervoor te zorgen dat u al uw vezels binnenkrijgt. Maar laten we eerst even snel de vezels en de voordelen bespreken. Danielle zegt….

Inmiddels weet u waarschijnlijk dat u meer vezels in uw dieet zou moeten krijgen. Toch doen de meesten van ons dat nog steeds niet! De gemiddelde Amerikaan heeft 15 gram per dag terwijl de aanbeveling 25-30 gram per dag is (ik denk persoonlijk dat 35 gram per dag een beter doel is).

Vezels zijn het onverteerbare onderdeel van een koolhydraat, wat betekent dat het alleen voorkomt in voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten, dus ik blijf weg van alle koolhydraten. De gezondheidsvoordelen zijn GROOT.

DE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN VEZEL:

♡ een hoge inname wordt geassocieerd met een langere levensduur.

♡ het helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden en dus het verlangen naar suiker.

♡ het helpt je regelmatig te houden en gaat constipatie tegen.

♡ het verlaagt het cholesterol, risico op darm- en borstkanker.

♡ helpt je vol te houden, zodat je natuurlijk minder kunt eten.

De truc met vezels is om er genoeg van te krijgen zonder overboord te gaan met de hoeveelheid koolhydraten die we consumeren, wat waarschijnlijk is wat de meeste Amerikanen doen om zelfs die 15 gram per dag te halen. Dat betekent dat u vezelrijke koolhydraten kiest in plaats van koolhydraten die weinig of geen vezels bevatten (denk aan volle granen over wit meel of sterk bewerkte voedingsmiddelen). Om het gemakkelijker te maken om te volgen, heb ik hieronder de meest vezelrijke voedingsmiddelen verzameld. Vergeet niet om zoveel mogelijk heel, echt voedsel te kiezen.

Ten slotte is er wat vezels oplosbaar, wat betekent dat het water in onze maag vasthoudt. Dit betekent dat u uw waterinname moet verhogen om zwelling en obstipatie te voorkomen wanneer u uw vezelinname verhoogt. Als doel zou je 3 liter water per dag moeten drinken, wat ongeveer 10-12 kopjes is. Let ook op portiegroottes – alleen omdat een voedingsmiddel vezels bevat, betekent dat nog niet dat je er een onbeperkte hoeveelheid van moet hebben.

Hoogste vezelgroenten:

♡ 1 kopje rauwe jicama – 6 gram vezels

Jicama is geweldig voor crudité. Ik meng het met babywortelen, selderij, radijs en komkommersticks & dompel in een mengsel van Griekse yoghurt en ranch kruidenmix.

♡ 1 kopje rauwe koolrabi – 5 gram vezels

Als je deze groente nog nooit hebt geprobeerd, raad ik hem ten zeerste aan. Het heeft een bolachtige vorm en stevige textuur. Ik ben opgegroeid met rauw eten in een salade – de buitenkant schillen, in dunne reepjes snijden en mengen met vers citroensap, zout en een beetje olie. Laat het een beetje zitten voor een betere smaak.

♡ 1 artisjok – 6 gram vezels

1 middelgrote hele artisjok heeft 6 gram vezels! Het is de niet-zetmeelrijke groente met de hoogste vezels. Daarom bestel ik graag artisjok als voorgerecht in restaurants. Het is heerlijk en vullend! En als extra bonus vertraagt ​​het eten van blad voor blad uw eten.

♡ ½ kopje gekookte asperges – 3 gram vezels

Asperges zijn een geweldige toevoeging aan een salade. De meeste mensen denken er niet aan om het aan salades toe te voegen, maar als je het stoomt of kookt en het dan afkoelt, kan het een salade veel bevredigender maken. Het past ook goed bij cherrytomaatjes en avocado.

♡ 1 kopje broccoli – 2,5 gram vezels

Als ik lui ben, maak ik een diner van 20 minuten met in de oven gebakken vis (ik kies kabeljauw of zeebaars en bestrijk het eenvoudig met olijfolie en bedek het met schijfjes citroen en bak 20 minuten op 450 ° F) met een kant van broccoli. Ik neem verse broccoli, snijd het in roosjes, stoom het tot het zacht is als ik het met een vork plak. Ik bak het dan snel met een kleine hoeveelheid knoflook en olijfolie, alleen om smaak toe te voegen. En voila! Het eten is klaar.

♡ ½ avocado – 6 gram vezels

De meeste avocadotoosts bevatten ten minste één avocado, wat meer is dan een portie. In plaats daarvan maak ik thuis mijn eigen versie van avocadotoost door een halve avocado te gebruiken, samen met hardgekookt eiwit, wat het eiwitgehalte zal verhogen. Je kunt dan verschillende bases kiezen voor je avo-toast, zoals vezelrijke GG crackers , Flackers (glutenvrije lijnzaadcrackers), of Dave’s Killer Bread in Powerseed , die het vezelgehalte verder zal verhogen en zal zorgen voor een zeer vullend ontbijt of snack.

Hoogste vezelfruit:

Ik eet mijn fruit graag bij het ontbijt of als tussendoortje en eet het niet tijdens het avondeten. Ik combineer mijn fruit ook graag met een eiwit- of gezonde vetbron voor een meer vullende maaltijd / snack. Bij het ontbijt eet ik het fruit in combinatie met Griekse yoghurt en vezelrijke granen uit de onderstaande lijst. Of ik maak ‘nacho’s’ van appel of peer door plakjes te vullen met PB2 of PBfit (pinda Boterpoeder, verkrijgbaar bij Wholefoods & is helemaal natuurlijk), kokosvlokken, pure chocoladeschilfers en chiazaden.

♡ 1 kopje frambozen – 8 gram vezels

♡ ¾ kopje bosbessen – 5 gram vezels

♡ 1 kopje bramen – 8 gram vezels

♡ 1 middelgrote appels – 4 gram vezels

♡ 1 middelgrote peer – 4 gram vezels

Granen en bonen met de hoogste vezels en zaden:

♡ ¼ kopje droge Shiloh boerderijen fijne tarwezemelen – 6 gram vezels

Perfect om te gebruiken bij het bakken om het vezelgehalte te verhogen. Je kunt een deel van het meel in elk recept voor deze tarwezemelen vervangen of het gebruiken om wafels en muffins te maken.

♡ 1 eetlepel lijnzaad – 3 gram vezels

Koop lijnzaadmeel voor een betere opname door het lichaam. Bestrooi met salade, yoghurt en soepen.

♡ 1 eetlepel chiazaden – 5 gram vezels

Ik vind het heerlijk om ’s nachts chia pudding te maken voor het ontbijt door 2 el chiazaad te mengen met een halve kop plantenmelk. Top in de ochtend met fruit, noten, amandelboter en geraspte kokos voor een lekker ontbijt.

♡ ½ kopje gekookt bulgur – 4 gram vezels

Bulgur is gebarsten tarwe en is een veel beter alternatief voor bruine rijst. Dezelfde portie bruine rijst heeft slechts 1 gram vezels. Bulgur werkt geweldig in recepten voor salades.

♡ ⅓ kopje gekookt quinoa – 2 gram vezels

Probeer het bereiden van voedsel door quinoa vooruit te maken, volgens de instructies op de doos. Vervolgens blijft het een week in de koelkast en kan het snel worden toegevoegd aan salades tijdens de lunch of als bijgerecht bij het avondeten.

♡ ½ kopje gekookt kikkererwten – 6 gram vezels

Ik doe graag kikkererwten in mijn groentesoep. Ik gebruik het nulpunt van Weight Watchers groentesoep als mijn basisrecept, en ik voeg kikkererwten toe en wat voor groenten ik op dat moment in de koelkast heb. Kikkererwten toevoegen t o soepen maakt het een veel meer bevredigend en vullend voorgerecht of tussendoortje.

♡ ½ kopje gekookt linzen – 8 gram vezels

Linzen zijn perfect in een salade. Als ik het op een menu in een restaurant zie, vind ik het heerlijk om het als aperitief te krijgen met dressing ernaast. Mijn favoriete linzen zijn zwarte beluga-linzen of Franse groene linzen.

♡ ½ kopje gekookte zwarte pintobonen – 7 gram vezels

Bonen zijn niet alleen een geweldige bron van vezels, ze bevatten ook veel eiwitten, dus het zorgt voor een geweldige vleesloze of vegetarische maaltijd (zoals voor ‘Meatless Mondays’). Ik gebruik ze graag in taco’s door slaschalen of tortilla’s met veel vezels te nemen en deze te vullen met zwarte bonen, pico de gallo, Griekse yoghurt, guacamole en gegrilde fajita-groenten (uien en paprika’s). Voor extra proteïne kun je ook stevige tofu gebruiken, in de pan gekookt met fajita-kruidenmix.

♡ 3 kopjes luchtgeknalde popcorn – 3 gram vezels

Geweldig als tussendoortje. Je kunt het zelf maken of wat Skinny Pop in de voorraadkast hebben voor gemakkelijk snacken.

Speciale producten met de hoogste vezels:

Deze producten zijn op de markt gebracht om het ons gemakkelijker te maken om aan onze dagelijkse vezelbehoeften te voldoen en om de algehele inname van koolhydraten laag te houden. Ik probeer niet ‘te veel te vertrouwen’ op deze producten om mijn vezels te krijgen, omdat echt, echt voedsel altijd beter zal zijn dan verwerkte producten. Ze zijn echter nuttig en bieden gemak. Over het algemeen gebruik ik er maar één tot twee per dag, en niet elke dag.

♡ Raw Rev Glo-repen – 14 gram vezels

Tip: de hoogste vezelsmaak is ‘ romige pindakaas . ‘

♡ 4 gewone GG-crackers – 16 gram vezels

Geweldig alternatief voor brood. Gebruik het om te vullen met dingen als avocado, amandelboter, kalkoen en mosterd. (Meer over GG-crackers hier ).

♡ 1 No-Cow bar – 18 gram vezels

♡ 2 bollen eiwitpoeder – 20 gram vezels

Je kunt dit gebruiken in een smoothie of in vezelwafels.

♡ ½ kopje Julian’s Bakery Pro Granola – 12 gram vezels

Ik giet Griekse yoghurt of ongezoete notenmelk bij deze granola, of snack er direct uit de zak op! (Ik porteer de hele zak meestal in porties van ¼ of ½ kop in snackzakken om er zeker van te zijn dat ik niet overboord ga en een visueel beeld heb voor portiegroottes.)

♡ ½ kopje Nature’s Path Smart Bran -granen – 13 gram vezels

De vezelrijke granen vormen een perfect, heerlijk en snel ontbijt. Ik giet gewone Griekse yoghurt (ik koop yoghurt met een enkele portie en schil gewoon de bovenkant eraf, ik gebruik niet eens een kom) met een portie ontbijtgranen en vers fruit. Voor extra zoetheid motregen met Sukrin-vezelsiroop of agavesiroop.

♡ 6 Flackers Crackers van lijnzaad – 7 gram vezels

Een glutenvrij alternatief voor brood. Lekker met puree van avocado als tussendoortje. Ik eet ongeveer 5-6 crackers tegelijk.

♡ 1 Maria en Ricardo’s vezelrijke wikkel – 6 gram vezels

Perfect voor taco-avonden (zoals beschreven onder zwarte bonen).

♡ 1 zakje Smart Sweets – 28 gram vezels

Ik gebruik dit niet echt voor mijn vezelinname, maar ik gebruik het als vervanging voor traditionele gummyberen die gewoon pure geraffineerde suiker zijn . (Hey guys, het is Lauryn. Kijk waarom ik van Smart Sweets houd hier en gebruik code SKINNY voor 15% korting op uw bestelling op smartsweets.com ).

♡ 2 eetlepels Sukrin-vezelsiroop – 28 gram vezels

Hetzelfde met deze siroop. Ik tel het niet mee voor mijn vezelinname, in plaats daarvan gebruik ik het als vervanging voor ahornsiroop bovenop vezelwafels of yoghurt.

5. ADEM UIT JE NEUS

Onlangs luisterde ik naar Laird Hamilton op The Joe Rogan Experience . & ze hadden HET meest interessante gesprek. Ze spraken over cryotherapie , ijsbaden, sauna’s, spierherstel, trainen in het zwembad en stoombaden. Ze bespraken ook ADEM.

Ze doken echt diep en kwamen erin terecht. Als je niet weet wie Laird Hamilton is: hij is een Amerikaanse big wave-surfer, mede-uitvinder van tow-in-surfen, en overwoog de belangrijkste invloed achter stand-up paddle-boarding & hydrofoil-boarding. Surfer Magazine noemde hem ‘De meest complete surfer ter wereld’.

Hoe dan ook, hij ging maar door over hoe belangrijk het is om te ademen, natuurlijk duh, dat weten we allemaal. Maar hij ging nog een stap verder en zei dat het zoveel beter voor je is als je je neus uitademt. Hij zei zelfs dat ademen door je neus een afwijkend septum zou kunnen versterken en echt voordelen zou opleveren:

♡ Kan het aantal verkoudheden helpen verminderen.

Dus die kleine haartjes (die ik altijd probeer af te scheren) kunnen ziekteverwekkers vasthouden, dus als je in- en uitademt, verklein je het risico op verkoudheid omdat het die haren beweegt.

♡ Het verbetert je uithoudingsvermogen, zodat je harder en langer kunt trainen.

Probeer de volgende keer dat u op een loopband bent alleen door uw neus te ademen en merk op hoeveel beter u zich zult voelen.

♡ De neus is bedoeld om te ademen!

Het neushaar filtert de deeltjes in de lucht weg.

Het slijm heeft een enzym dat virussen en bacteriën doodt

De neusschelpen en sinussen verwarmen en conditioneren de lucht en produceren stikstofoxide -> wat de longfunctie (en het algehele longvolume), seksuele gezondheid en cardiovasculaire gezondheid verbetert.

♡ Iets meer over stikstofmonoxide ….

Stikstofmonoxide wordt gemaakt in de neusgaten van mensen. Wanneer we INADEMEN, gaat het stikstofmonoxide helemaal door de luchtwegen en in de diepe longen. Het draagt ​​bij aan ontspanning en uitbreiding van de bloedvaten en stikstofmonoxide kan bacteriën en virussen doden.

Dus, nadat ik dat een paar maanden geleden had geleerd, probeer ik NATUURLIJK mijn neus uit te ademen, en het is iets dat je echt moet oefenen en erover moet nadenken. Het komt niet zomaar vanzelf.

Als je erover nadenkt, ademen de meeste mensen tijdens het slapen door hun mond. Michael houdt me altijd voor de gek omdat ik slaap met mijn mond wijd open (vliegen vangen, weet je? LOL) en als je ademt met je mond wijd open, krijg je slechte zuurstof. In feite is gebleken dat mensen die zwaar uit hun mond ademen deze 3 problemen zullen zien:

♡ Lagere Co2-niveaus in de longen.

♡ Lagere Co2-concentratie in het bloed.

♡ Beperkte o2-stroom naar de hersenen en andere weefsels.

Als je 8 uur lang uit je mond ademt, wil je de andere uren van de dag gebruiken om uit je neus te ademen. Het is alleen maar logisch.

Laird zegt dat ademen door de mond ervoor zorgt dat je bloedvaten ontstoken en vergroot raken. Soms eindigen mensen ’s nachts met het dichtplakken van hun mond zodat ze door hun neus ademen, WAT IS GEWELDIG, maar hoe kon je dat niet doen nadat ze alle voordelen hadden geweten?

Je moet ook weten dat neusademhaling ervoor zorgt dat je op natuurlijke wijze langzamer gaat werken en als je ooit in een Bikram yogales bent geweest, weet je dat ze de neusademhaling door de meeste houdingen stimuleren.

Het is ook ongelooflijk rustgevend voor lichaam en geest. Dit is iets wat ik echt opmerkte toen ik begon op te letten. Als je ergens boos of emotioneel over bent, is het heel rustgevend om door je neus te ademen en de verbinding tussen geest en lichaam aan te boren.

Als je geïnteresseerd bent in beter ademen zoals ik, zijn er enkele specifieke yogahoudingen die hierbij kunnen helpen: kameel, zittende wendingen en zachte rugbuigingen die de longen openen.

Persoonlijk ben ik echt gaan nadenken over adem, of het nu in meditatie is, stil zit of iets schokkends te maken heeft. Onlangs gebeurde er iets schokkends met me, en in plaats van erop te reageren, oefende ik de regel van 90 seconden van Tony Robbins, waarbij je alleen maar 90 seconden van streek raakt over iets en dan verder gaat. & door zijn regel van 90 seconden gebruikte ik mijn adem (door mijn neus) en kalmeerde. (Ik heb gemerkt dat als ik angstig ben, ik mijn adem in houd, zoals velen zeker doen).

Zoals ik al zei in een recente Instagram-post , Ik heb ook de ademhalingsmethode van William Hoff onderzocht. Blijf ons volgen voor een bericht hierover binnenkort.

6. TONGSCHRAPEN

Tongschrapen is gewoon iets dat moet gebeuren. Iedereen zou het moeten doen. Het is net zo belangrijk als je tanden poetsen. Simpel als dat. Denk aan al het voedsel dat je eet en al die bacteriën die gewoon achterin je tong zitten. Op de tong kunnen al deze bacteriën zich gemakkelijk hechten en groeien.

Dus als je met iemand praat of met tongzoenen, zit al die bacteriën daar gewoon als een vervelende rat.

Ik gebruik mijn tongschraper graag ’s ochtends en’ s avonds. Het allereerste in de ochtend is ideaal omdat ik alle bacteriën wil verwijderen voordat ik iets te drinken heb (zoals mijn matcha latte). Ik probeer hier bijvoorbeeld geen tongbacteriën in te slikken. Ik doe het ’s nachts voor de goede orde.

Dit is absoluut een Ayurveda-ding – we hadden zelfs een expert Sahara Rose op de podcast en ze maakt duidelijk waarom je je tong MOET REINIGEN zodra je wakker wordt. Een tandenborstel snijdt het niet – sorry jongens.

Roestvrij staal is de juiste keuze EN je adem ruikt 234023984 keer beter wanneer je je tong schoonmaakt. Ik hou van deze omdat hij verstelbaar is, gemaakt van chirurgisch roestvrij staal, en hij werkt gewoon . Het duurt 5 seconden en je gelooft niet wat er uitkomt. Je zult onder de indruk zijn.

Het is geweldig om mee te reizen en zelfs Michael heeft het in de badkamer rondgehangen. Als je eenmaal begint, stop je niet meer. Beloof het.

7. SOCIAL MEDIA BLACKOUT

Vorig jaar realiseerde ik me dat ik een soort burn-out ervoer. en dit is niet mijn klacht – ik erken gewoon dat ik me opgebrand voelde. Het is ok. Het hoort bij het werk. Het hoort bij het leven. Op alle gebieden van het leven, of het nu je werk, relatie, moeder zijn is, WAT OOK, het is normaal dat je burn-out ervaart.

Het creëren van inhoud 7 dagen per week gedurende 9,5 jaar gaf me een burn-out.

Ik zal nooit vergeten dat ik barman was, er was altijd een man die aan de bar zat. Hij was echt een grote, succesvolle makelaar, en hij vertelde me altijd dat ik gek was om 7 dagen per week te werken. Hij zou altijd zeggen hoe je minimaal 1 vrije dag nodig hebt om op te laden en te verjongen. Hier was ik, begin twintig, aan het lachen om hem in mijn hoofd – denkend dat ik een slechte kerel was die 7 dagen per week kon werken. In werkelijkheid moest ik mijn ego controleren.

Natuurlijk werkt dat een tijdje. Het werkt totdat het niet meer werkt. Het werkt totdat u hoofdpijn krijgt door naar een scherm te kijken, of carpaal tunnel door typen op een telefoon of computer, of vermoeidheid of gebrek aan creativiteit.

Hoe dan ook, het werkte heel lang voor mij. Ik creëerde 7 dagen per week inhoud en toen, zoals ik zei, een paar maanden geleden, voelde ik me helemaal uitgeput. In plaats van een enorme pauze te nemen en er naar terug te gaan, dacht ik dat het strategisch zou zijn om 2-3 dagen per maand vrij te nemen waar ik een volledige pauze op sociale media had. Ik word donker. Laat de telefoon doodgaan. Breng tijd door met wat voor me ligt. Lees een echt boek. Breng tijd door met mijn man en Chihuahuas. We koken, halen onze schoenen in, wandelen met onze honden, ontmoeten vrienden op het strand. Het is echt verjongend. Soms slaap ik zelfs. Ha!

Het is leuk om jezelf die pauze te geven van het gevoel dat je constant moet creëren, of het nu gaat om een ​​blogpost, Instagramverhalen, scrollen door DM’s of jezelf een slaaf laten zijn van je e-mailinbox.

Hoe dan ook, dat is mijn verhaal. Ik weet dat ik soms intens kan zijn, en ik vertel zeker niemand om precies te emuleren wat ik doe – het is precies wat voor mij werkt. Het is belangrijk om die dagen vrij te hebben van sociale media. 2 dagen achter elkaar op een zaterdag en zondag werkt echt goed. Ik heb ontdekt dat ik hierdoor een betere maker ben.

MAAR OOK … WIE moet op dit moment 24/7 het nieuws bekijken en inhoud consumeren?

Het is zeker belangrijk om op de hoogte te blijven van het nieuws en wat er gebeurt tijdens deze pandemie, maar als je merkt dat je angst erger wordt, probeer dan even de stekker uit het stopcontact te halen. Gun uzelf een paar dagen vrij of pas een aantal grenzen toe in uw huishouden. Bekijk bijvoorbeeld alleen het nieuws op een bepaald tijdstip, één keer per dag gedurende 30 minuten. Slechts een voorbeeld – maar u doet wat voor u werkt.

Dit zijn de drie belangrijkste redenen waarom u een black-out voor sociale media zou moeten proberen:

♡ LAAD JE BATTERIJEN OP

Soms heb ik het gevoel dat ik een mobiele telefoon ben. Als ik op 1% zit, help ik niemand. Niet mijn publiek, mijn man, mijn familie of mijn vrienden. Als ik voel dat ik op 1% zit, betekent dat dat het tijd is om mezelf te controleren voordat ik mezelf kapot maak. Het betekent dat het tijd is om op te laden. Hoe ik dat doe, is door mijn telefoon te laten sterven, de tv uit te zetten, een ECHT BOEK te pakken en in bed te springen met mijn Kardashian deken (trouwens, je hebt een van deze dekens nodig, ze zijn waanzinnig zacht >> meer hier ). Ik spaar mijn energie heel zorgvuldig en dat betekent dat ik me bewust ben van de mensen waarmee ik mezelf omring en de inhoud die ik consumeer. Het is zo belangrijk dat u de tijd neemt om die batterij op te laden, zodat u optimaal kunt functioneren.

Zoals Tim Ferriss zegt: “Neem minimaal een dag vrij van digitale lijnen per week. Zet ze uit of, beter nog, laat ze achter in de garage of in de auto. Ik doe dit tenminste op zaterdag en ik raad je aan om de telefoon thuis te laten als je uit eten gaat. Dus wat als u een uur later of de volgende ochtend een telefoontje beantwoordt? Zoals een lezer het voorlegde aan een nijdige collega die 24/7 werkte en hetzelfde verwachtte: “Ik ben niet de president van de VS. Niemand heeft me ’s avonds om 20.00 uur nodig. Oké, je hebt me niet te pakken gekregen. Maar wat is er gebeurd? ‘ Het antwoord? Niets. ‘

♡ Maakt het mogelijk om contact te maken met wat er voor je staat

Mijn honden, mijn man, mijn dochter, mijn boeken, mijn familie, mijn vrienden – dit zijn allemaal dingen waar ik zeker van wil zijn dat ik contact maak met & niet verwaarloos. Als het gaat om aanwezig zijn en in het moment zijn, is de telefoon zo’n afleiding. Als het de hele dag in je gezicht ligt, maak je geen zinvolle verbinding. Als ik uitga met mijn vrienden, maak ik er een punt van om mijn telefoon op te bergen en er niet naar te kijken. Het zou ZO VOORSPELBAAR zijn voor mij om het eruit te trekken en er altijd voor te staan ​​voor mijn vrienden en ik wil niet zo zijn. Soms lees ik op mijn telefoon, maar het is gewoon niet hetzelfde als het lezen van een echt boek. De geur en het gevoel van een echt boek halen me er echt uit. Ook als ik op mijn telefoon lees, scrol ik uiteindelijk, en ik heb gemerkt dat wanneer ik scrol, ik een beetje depressief word. Daarom bewaar ik de inhoud die ik consumeer zeer minimaal – ik heb een wellnesspersoon, een schoonheidspersoon, een fitnesspersoon en ongeveer 2 anderen volg ik op Instagram. Naast deze vijf mensen bekijk ik niemand de Verhalen of scrollprofielen. Op Facebook maak ik deel uit van mijn groep en dat is het, want ik wil op mijn eigen rijstrook blijven en ik wil niet ZO VEEL CONTENT worden bediend. Mark Manson in zijn boek Everything is Fucked , praat over waarom we allemaal zo ongelukkig zijn ondanks dat we meer dan ooit tevoren hebben gehad en wat bijdraagt ​​aan deze paradox.

♡ HET IS GOED VOOR JE ZIEL (& JE OGEN)

Het is gewoon goed voor je ziel om van je telefoon af te komen. Er is hier niet veel te zeggen, behalve dat het therapeutisch en louterend is. Het is gewoon goed voor je. Het is goed voor je ogen, polsen en nek. (Als je problemen hebt met je nek en rug door naar je telefoon te staren, moet je cupping & acupunctuur – levensveranderend). & als je een carpale tunnel in je polsen hebt zoals ik, probeer dan een paar keer per dag wat rekoefeningen te doen. Als je polsen erg slecht zijn, probeer dan deze polsoefening .

8. OPTIMALISEER JE SLAAP

Dit is de deal: je slaapt 7-9 uur per nacht. Dat is VEEL VAN JE LEVEN. Dus dat deel van je leven moet zo naadloos en geoptimaliseerd mogelijk zijn. Alsof je moet nadenken over je slaapomstandigheden. Ik bedoel, je zou je moeten doen. Maar voor mij dacht ik echt na over hoe ik sliep. Ik wil heel graag dat de ervaring wordt geoptimaliseerd.

Laten we ingaan op de details. Allereerst moet u weten dat ik met elke blogpost of het maken van inhoud nooit iemands tijd wil verspillen. Alsof ik wil dat u daadwerkelijk een tastbaar, waardevol advies krijgt dat u in uw dagelijks leven zult gebruiken. Dus mijn doel hier is om u WAARDE te bieden – zoveel waarde dat u uw eigen slaapervaring zult optimaliseren. Weet je wat ik bedoel?

Ok. We zijn er dus klaar voor.

SALT ROCK LAMP :

LEVENSVERANDEREND. Koop er een of krijg een nachtlampje. Het oranje licht geeft aan dat je hersenen gaan slapen. Je moet weten dat ik deze ALLES ENKEL.NACHT absoluut gebruik.

Maar laten we specifiek worden.

Toen ik nog niet zo lang geleden met Kerstmis in Londen was, kon ik de eerste paar dagen niet achterhalen waarom ik me raar voelde, en toen realiseerde ik me dat het SAD was. Voor iedereen die het niet weet, staat SAD voor Seizoensgebonden affectieve stoornis en is een stemmingsstoornis die vooral patiënten in de wintermaanden treft.

Ik kon letterlijk niet geloven hoeveel ik me voelde als een totaal ander persoon. Het was een mix van heel weinig uren zonlicht, werkte niet, jetlag, & niet volgens een normaal schema. Het was alsof er wol over mijn ogen zat en ik had deze superzware energie.

Door les te geven in Pure Barre & Pilates, raakte ik erg in harmonie met mijn lichaam en heb ik nog steeds die verbinding tussen geest en lichaam. Er was iets niet in orde – ik kon het zien. Ik sprong op Google, begon te onderzoeken, kwam Seizoensdepressie tegen en realiseerde me … dit gebeurt altijd als ik ergens naartoe reis dat donker is.

Ik ging meteen op zoek naar oplossingen voor dit probleem. Een van hen was een happy light (die ik meteen kocht), aangevuld met St. Janskruid , ochtendalarm (een alarm dat je wakker maakt met licht in plaats van piepen), oefening, journaling, aromatherapie en een zoutlamp .

Om eerlijk te zijn had ik niet direct toegang tot een zoutlamp, dus ik vergat het een beetje.

Nadat de kerst voorbij was, zijn we naar Gstaad, Zwitserland gegaan.

Er is de mooiste spa in het hotel waar we in Gstaad verbleven. De spa had al deze verschillende sauna’s en stoomkamers … Ik bedoel ALLE SAUNAS … nat, droog, hout, kruiden, bio, steen, Turks, Fins, infrarood, stoomachtig allemaal.

Ironisch genoeg hadden ze ook een zoutkamer. Kortom, je gaat in je hoteljasje & zit daar & staar naar deze enorme zoutlamp. Aan de muur hing een lijst met alle voordelen en die lijst was goed voor de stemming en geweldig voor depressie en angst .

Dus ik zat daar 20 minuten, starend naar deze zoutlamp, wachtend tot het werkt, zijn magische krachten. Na 20 minuten jongens … Ik maak geen grapje, ik voelde me 99% beter. LETTERLIJK kon het niet geloven. Ik was er helemaal gek van en schreef ter plekke bijna een blogpost. Maar ik dacht dat ik zou wachten en wat meer onderzoek zou doen en toegang zou krijgen tot het mijne voordat ik er met jullie over zou praten.

Het is bekend dat het depressie en angst onmiddellijk opheft, vooral voor mensen die in donkere, regenachtige gebieden wonen.

JE MOET WETEN DAT HET HEEL VEEL ANDERE VOORDELEN HEEFT:

♡ natuurlijke antihistaminica

♡ goed voor de spijsvertering

♡ verbetert de stofwisseling

♡ vermindert stresshormonen

♡ verlaagt cortisol

♡ goed voor de vasculaire gezondheid

♡ brengt elektrolyten in evenwicht

♡ voorkomt spierkrampen

♡ ondersteunt een gezond zenuwstelsel

♡ verbetert de slaap

Er wordt gezegd dat positieve ionen je energie echt kunnen afvoeren, maar een zoutlamp geeft natuurlijke negatieve ionen af ​​die je energie weer kunnen opwekken.

Meer info hier . & als je van dit idee van een zoutsteenlamp houdt, zul je dit bericht op therapie met rood licht .

BEGIN MET 1 UUR VOOR HET BEDDEN:

MAAK DE PADDESTOEL UIT OF muntthee of citroenwater. Dim de lichten, haal je cortisol uit, stap weg van elektronica, matzwarte diffuser gaat AAN. Zorg voor de juiste sfeer. Al deze tips helpen bij de sfeer, maar zorg ervoor dat je een uur voor het slapengaan wordt gebeld.

DIMMED LIGHTS:

Dim, dim, dim, dim. De lichten worden gedimd om 20:00 uur. Het geeft onze hersenen het signaal dat het tijd is om te ontspannen. Ik dim de lichten en de honden zijn er dol op. Natuurlijk verwachten ze ook dat hun luipaard Kardashian deken ook uitkomt.

BEPERK ELEKTRONICA:

IK WEET HET, IK WEET HET. Maar we moeten dit bespreken. Ten eerste, en deze is erg belangrijk, IK MOET ELEKTRONICA BEPERKEN. Dit was voor mij ZEER moeilijk. Ik ben een nachtbraker en werk het beste ’s nachts voor mijn computer, met Bossa nova en een kopje muntthee. Dit komt van mijn dagen bartending tot middernacht. Ik zou na een extreem lange dienst thuiskomen en aan het werk gaan tot 3 uur ’s nachts. Maar de laatste tijd heb ik gemerkt dat hoe eerder ik uit de elektronica stap, hoe beter ik slaap, hoe beter de volgende dag. Weet je, het is hier een soort domino-effect. Wat weer verwoestend is, omdat ik graag ’s nachts werk.

Om volledig transparant te zijn, zijn we hier een soort werk in uitvoering.

Dus in plaats van om 12:30 uur af te sluiten, streef ik nu naar 21:00 uur. Van elektronica afstappen helpt niet alleen om te slapen jongens! Het is goed voor het libido. Nee echt, Michael houdt ervan dat de slaapkamer als slaap- / seksruimte blijft. HA.

ZOVER ELEKTRONICA: Ik gebruik mijn blue light-bril of computersoftware genaamd f.lux, of EEN BOEK LICHT OM EEN echt boek TE LEZEN, ALLE die helpen het blauwe licht te blokkeren dat de hersenen stimuleert. Ik gooi meestal rond 8 uur mijn onaangename maar noodzakelijke bril op. En natuurlijk CALM of pepermuntthee is dichtbij. Snelle tip: de laatste tijd heb ik in plaats van theezakjes echte verse munt over heet water gebruikt en het is GODDELIJK!

elemis oribe la mer glam glow herbivore huidverzorging winter essentials tsc

douche planten schoonheid huidverzorging hacks tips spa door tsc

CBD, HUIDVERZORGING & EUCALYPTUS DOUCHE:

CBD : dus, zo fantastisch. Wind je verdomme naar beneden! Ik doe twee trekjes van mijn gouden pen OF ik doe druppels in mijn verse muntthee. Zo eenvoudig.

Huidverzorging gebeurt altijd – je kunt mijn hele nachtelijke routine vinden hier .

En natuurlijk een eucalyptus douche . Kalmeert me echt om een ​​warme douche te nemen voordat ik naar bed ga, vooral onder eucalyptusbladeren met een zoutrotsgloed.

OIL DIFFUSER :

Dit is een must .

Koop eerst de juiste oliën. Mandarijn of lavendel of moed gaat altijd in ons huis. Soms meng ik ook grapefruit. Ze zijn allemaal heerlijk.

Zoals mijn zus zegt ( ze houdt ook van oliën): Tangerine is erg goed om je huis te zuiveren en het schoon te laten ruiken, het is erg citrusachtig (natuurlijk & Lauryn’s favoriet aller tijden). Mandarijnolie is ook een antisepticum en een immuunversterker. Het is ook een hulpmiddel bij de spijsvertering en helpt bij slapeloosheid en geheugenondersteuning. Het beste van Tangerine is dat het nieuwe cellen regenereert en het bloed zuivert! Dat gezegd hebbende, ik zou het kopen als een “vitaliteit” en als een olie, zodat ik het in mijn drankje zou kunnen verteren! ” IK GA AKKOORD.

Wanneer mijn favoriete diffuser mist, komt de geur er het meest uit SEXY manier. Het is moeilijk uit te leggen via de computer, maar zoals de stroom van de etherische oliën me doet denken aan de rook die uit de heetgebakerde waterpijp van de blauwe rups komt in Alice In Wonderland – weet je wat ik bedoel? Zoals de mist deze zeer therapeutische, sexy situatie creëert – heel feng shui-y. Dit is aan de duurdere kant ($ 108), maar elke cent waard, omdat het een mooi armatuur is dat goede energie in huis creëert. OOK, het komt ook in mat wit. Andere pluspunten: optie voor tijdinstelling, loopt 7,5 uur, is gemakkelijk schoon te maken en heeft een beetje licht aan de onderkant dat een heerlijkere sfeer uitstraalt. snoer is niet overdreven dik waar we van houden. EN. Het wordt geleverd in matzwart, wit of roze – meer hier . LIEFDE.

DAT IS DAT! Optimaliseer je slaap. Maak een slaaphol. Maak het vredig, romantisch. En zorg er vooral voor dat het je cortisol verlaagt. Het is gemakkelijk om een ​​zen-achtige slaapkamer te creëren als je er een punt van maakt.

Slaap is je vriend. Het is een groot deel van je leven! Let goed op hoe je slaapt.

Laten we hier echt zijn, IK HEB MIJN SCHOONHEID SLAAP OF ANDERS NODIG. Michael weet dit.

9. Werk aan je houding

Jullie weten misschien al dat ik verliefd ben op chiropractor, Dr. Patrick. Patrick is heel populair bij de meisjes (en jongens!) Op Snapchat.

Patrick ziet er goed uit en alles, maar ik vind hem om andere redenen leuk. Zoals? Nou, hij heeft me GROTE tijd geholpen met mijn nek.

Toen ik 18 jaar oud was, kreeg ik een ernstig auto-ongeluk en kreeg ik laterale whiplash aan de rechterkant van mijn nek. Tussen het vasthouden van mijn zware laptoptas en het letterlijk elke seconde van de dag afwerken van mijn telefoon, is de hele situatie een mengelmoes van rampspoed. Vrijwel: mijn nek was geneukt.

strekt zich uit voor een betere houding chiropractische gezondheidsvoordelen door de magere vertrouwelijke

Voer nu in: FIX BODY GROUP in Hillcrest waar Patrick werkt.

Je moet weten dat Fix Body Group een one-stop-shop is voor body pijn. Als mijn nek pijn doet, ben ik er. Mijn favoriete onderdeel is de tractie en het uitrekken. Als Patrick mijn nek uitstrekt, komt er een miljoen endorfine vrij – het is gek. Als chiropractie niet jouw ding is, bieden ze ook massages, acupunctuur , Active Release-techniek, therapeutische oefeningen en stretching. Ze zullen je ook heel erg helpen met de bult van een weduwe – we willen deze niet, maar vrouwen overal ter wereld krijgen ze jonger dan ooit omdat we allemaal over onze telefoons gebogen zijn.

(OOK deze Chinese kruidengeneesmiddelolie die ik aanbreng op pijnlijke plekken zoals mijn nek of schouders HELPT VEEL (ze verkopen het bij FIX). Soms pas ik het toe na een training of wanneer ik pijnlijke gewrichten heb. Het is magisch – echt geobsedeerd door de geur van kamfer en dit heeft dezelfde geur.

Je kunt ook een acuppressuurmat en kussen proberen. IK MOET JE LEZEN DEZE POST als je dit niet hebt gedaan- up is zo goedkoop en zooooo geweldig. Het stimuleert het hele lichaam in enkele minuten. Onze chihuahua’s vinden het zelfs leuk.

Oké, Dr. Patrick was een tijdje geleden op de blog om al mijn brandende vragen te beantwoorden en alles te praten over houding, in het bijzonder over een ‘Dowager’s hump’. Dit is wat hij te zeggen had:

Waar spreekt u over deze bult? Kunt u dit toelichten?

Dr. Patrick Cucarola: De bult van een weduwe is het vetweefsel dat zich ophoopt op de achterkant van de onderste nek, wat tot pijn leidt. Het vormt zich in de loop van de tijd door een slechte houding. Kortom, het hoofd en de schouders rollen naar voren, je verliest de natuurlijke ruggengraat en dan vormt zich een vette bult in de rug. Denk aan de gebochelde van de Notre Dame, maar niet zo slecht. Je snapt het.

Hoe vermijden meisjes de bult? Alsof we het niet willen, weet je?

PC: Dowager’s bulten vormen zich en besluipen je na verloop van tijd. De beste aanpak voor preventie is rekken, oefeningen, chiropractische behandelingen en het beperken van activiteiten in de voorwaartse hoofdhouding. Een andere manier om te voorkomen dat u de bult krijgt, is door wat tijd weg te nemen van de telefoon, de computer en naar de rest van de wereld op te kijken. Dat is een moeilijk concept vanwege werk, verslaving aan telefoons en sociale media, maar er zijn manieren om het probleem te voorkomen en op te lossen.

Wat is een truc om halverwege de dag te helpen de bultsituatie te voorkomen?

PC: sta op, strek de borst en geef uw nek rust door uw hoofd in een gestreste houding omhoog te houden. Stel je voor dat je de hele dag een bowlingbal voor je houdt. Dat is een grote druk op de gewrichten en spieren in de rug. Je hoofd weegt ongeveer hetzelfde als een bowlingbal, dus je nek heeft een grote taak te doen.

Wat is een hulpmiddel dat we allemaal thuis kunnen gebruiken om te helpen bij onze houding?

PC: het gemakkelijkste hulpmiddel dat u thuis of op het werk kunt gebruiken, is een deuropening. Door in de deuropening te staan ​​en uw handen en ellebogen op de muren te plaatsen, kunt u naar voren leunen en uw borst en schouders strekken. Als we de voorkant strekken, dan willen we de achterkant versterken. Het gebruik van een weerstandsband om onderdelen en rijen te trekken, is perfect en gemakkelijk te gebruiken.

Drie snelle en gemakkelijke stukken die het verschil maken.

  1. Stretch op de borst van de deuropening.
  2. Stretch van nek / nek.
  3. Liggend op schuimroller met uitgestrekte armen.

Eén hulpmiddel voor een betere houding? Het kan van alles zijn.

PC: Intelliskin is een geweldige bron voor houdingverbetering. Ze maken onderhemden, bh’s of zelfs bodysuits die je schouders op natuurlijke wijze naar achteren trekken, vergeleken met andere harnassen die je rug in een ongemakkelijke, geforceerde positie houden.

De sportbeha’s zijn geweldig voor dagelijks gebruik en helpen je lichaam behoudt een goede houding tijdens het sporten of tijdens het uitvoeren van andere dagelijkse activiteiten. Ze hebben elastische banden op de rug en schouders die helpen je schouders naar achteren te trekken en de borst te openen, zodat je je eigen spieren kunt gebruiken om die positie vast te houden. Persoonlijk heb ik de beha niet gebruikt om voor de hand liggende mannelijke redenen, maar de wetenschap erachter is solide.

10. DE OCHTENDPAGINA’S

Wakker worden. Tongschraap . Water met citroen. Drink matcha latte. Mediteren. Meer water met citroen. Voeg wat appelciderazijn toe. Diffuse oliën. Morning Pages. Bed opmaken. Luister naar een podcast.

Dingen zijn hier ’s ochtends therapeutisch.

Dat moet wel.

Ik realiseerde me dat met al de chaos van het leven MIJN OCHTENDEN TRANQUIL NODIG ZIJN.

Mijn leven is go, go, go. 230948209384 vragen elke dag. Ik doof branden, beantwoord e-mails, DM’s, aan conferentiegesprekken, redigeer, schrijf en neem beslissingen. Gooi een nieuwe baby in & MIJN GOD! Dus ik heb mijn ochtenden nodig om zacht te beginnen.

(HINTS NAAR MICHAEL HIER! VRAAG HET GELIEVE NIET OM ZAKEN VOOR 09:00 BABE!).

ALTIJD. Ik ben dol op het boek The Artist’s Way – als je dat niet hebt gedaan ’t lezen, ik raad het aan. Ik weet dat ik hier veel boeken aanbeveel, maar ik ben dol op boeken. DIT IS een eeuwige verkoper. Maar misschien kun je deze niet lezen. Dus haalde ik een van de meest waardevolle tips (mijn mening natuurlijk) uit het boek voor JOU.

Voer in: ‘Ochtendpagina’s’

Bekend als een van de meest diepgaande en krachtige tools voor het cultiveren van creativiteit, persoonlijke groei en verandering zijn de Morning Pages – dit is een stijl van bewustwording die je helpt om in principe je gedachten te zuiveren voordat je je dag begint .

Zie het als al je gedachten op papier zetten voordat je je takenlijst moet aanpakken.

Ik ben het type persoon dat legitiem wordt afgeleid als ik dit ’s ochtends niet doe. Mijn gedachten zijn zo chaotisch en ik wil alles voor elkaar krijgen dat ik letterlijk geen zinnen kan vormen als ik ze ’s ochtends niet opschrijf.

Toen ik voor het eerst een bedrijf startte, deed ik dit ding (wat ik nog steeds doe in mijn ochtendpagina’s), TOP 7. TOP 7 is uw top 7 prioriteiten die voor de dag moeten worden gedaan. Nogmaals, ik doe nog steeds mijn TOP 7, ik doe ze gewoon in mijn Morning Pages.

Je kunt echt alles schrijven wat je wilt in je ochtendpagina’s – de enige vangst is dit: JE MOET DRIE PAGINA’S SCHRIJVEN EN JE KUNT NIET STOPPEN. Mijn pagina’s bevatten mijn takenlijst, TOP 7, wat mij dwarszit, waar ik mijn bedrijf naartoe wil brengen, waar ik dankbaar voor ben (ik doe dit elke dag!), Ideeën, visioenen, dromen, citaten, grappige uitspraken, dingen zegt mijn man tegen mij, enz. U kunt uw drie pagina’s werkelijk alles laten zijn.

Schrijf er maar drie.

Als in deze bron staat:” Morning Pages is een praktijk die door Julia Cameron is geïntroduceerd in The Artist’s Way , een boek dat is ontworpen om te helpen geblokkeerde advertenties te deblokkeren.

Hoewel het vermomd is als een boek voor “artiesten”, is het echt een gids voor iedereen die vastzit, onvervuld blijft in hun werk of van mening is dat hun beste muziek niet wordt gezongen (zelfs als ze dat niet doen) weet welk lied ze moeten zingen).

Het is een boek om mensen te helpen omgaan met die klootzak die Steven Pressfield bij naam roept in The War of Art : “The Resistance”:

Heb je ’s avonds laat een visioen ervaren van de persoon die je zou kunnen worden, het werk dat je zou kunnen doen, het gerealiseerde wezen dat je bedoeld was te zijn? Ben jij een schrijver die niet schrijft, een schilder die niet schildert, een ondernemer die nooit een onderneming start? Dan weet je wat Resistance is. ”- Steven Pressfield

Camerons The Artist’s Way is bedoeld voor iedereen die terug wil tikken in zijn creatieve zelf. Wat eerlijk gezegd een van ons zou kunnen zijn. Want als we eerlijk zijn, zijn we allemaal creatief. Zelfs als we dat ergens onderweg zijn vergeten. ” { via }

JIJ, JIJ BENT, CREATIEF.

En Morning Pages laat je creativiteit zien op manieren die je je nooit kunt voorstellen.

Dit is het addertje onder het gras: er is geen stress, geen uitzonderingen, geen wissen – ENKEL SCHRIJVEN. PEN NAAR PAPIER. SCHRIJF, SCHRIJF, SCHRIJF. Het kan over NIETS gaan of het kan over IETS gaan – verwijder alle oordelen. Schrijf op waar je aan denkt, of het nu dom is of niet – SCHRIJF ALLEEN.

DIT IS VOOR JOU. Zelfs niet om opnieuw te lezen. Het is meer een puinhoop. Schrijf voor niemand. Raak niet gehecht aan de uitkomst, raak gehecht aan de mind-dump.

Je kunt de rest van de dag gebruiken om chaotisch en gek en hard voor jezelf te zijn – doe het gewoon niet tijdens OCHTENDPAGINA’S!

HET IS ZOALS EEN SCHRIFTELIJKE MEDITATIE.

De auteur en maker van Morning Pages, Julia Cameron zegt: “Morning Pages brengen onze hoop, dromen, angsten en verwarring in beeld. Ze wijzen ons op gebieden die aandacht nodig hebben. Terwijl sommige mensen de pagina’s gebruiken om een ​​verslaving aan te gaan, zullen anderen de pagina’s vinden die hen leiden naar dromen die ze nooit hadden uitgesproken. Als we in beeld komen, zijn onze grootte en vorm vaak verrassend groot. ”

“ER IS GEEN VERKEERDE MANIER OM OCHTENDPAGINA’S TE DOEN”, SCHRIJF CAMERON.

Na een hoop lezen en onderzoeken en interviewen van honderden succesvolle mensen, heb ik ontdekt dat succesvolle mensen dagelijkse gewoonten vormen. Ze weten dat succes niet van de ene op de andere dag plaatsvindt, het gebeurt in uw dagelijkse gewoonten. DUS- wat doe je dagelijks dat bijdraagt ​​aan je algehele succes?

Voor mij betekent het doen van Morning Pages iets wat ik dagelijks doe, noem het een ritueel, dat een gezonde gewoonte is geworden. Ik geloof dat deze gewoonte voor mij deuren zal openen die niet beschikbaar zouden zijn als ik deze nieuwe routine niet had opgepikt. Het is er ook een die me ontspant, de toon van de dag zet, mijn geest scherp houdt en een beloning krijgt. Ik voel me ’s morgens vroeg vervuld met heldere gedachten terwijl ik het bed opmaak. Ik voel me zelfs vredig.

Ik deel dit met jullie allemaal niet om te prediken, maar om te laten zien hoeveel deze pagina’s me hebben geholpen – ik heb meer duidelijkheid dan ooit. Een tijdje (dit is een andere post) voelde ik me overweldigd. Dit is een van de dingen die me weer tot glasheldere gedachten hebben gebracht. Mijn visie is sterker dan ooit.

Eerlijk gezegd zou ik zelfs zeggen dat Morning Pages mijn focus verlegde.

Hoe dan ook! Je moet het proberen, k? Vertrouw me hier!

OH EN NATUURLIJK WEET JE DAT IK ZEER SPECIFIEK ben over het type notebook Ik schrijf in (het moet spiraalvormig zijn – ik wil het niet open willen houden MAAR het moet ook schattig zijn – ZIE HIER ), de pen die ik gebruik ( deze witte is de ENIGE pen waarmee ik ooit inhoud met een lange vorm kan schrijven – IETS OVER IT, ik heb er 10 overal), en muziek waar ik naar luister tijdens het schrijven (Bossa nova jazz of smooth jazz PLEASE, volume laag maar niet te laag). Ik houd de mijne ook privé, ze zijn heel persoonlijk.

OEF! Dat was lang. Maar in de laatste podcastaflevering beloofde ik mijn favoriete wellness-tips te verzamelen die het verschil hebben gemaakt, dus voilá!

Aangezien community op dit moment zo ZO belangrijk is, hoop ik dat jullie allemaal deel uitmaken van The Skinny Confidential Secret Facebook Group. Het is een goede plek als je je eenzaam voelt.

Iedereen een grote virtuele knuffel sturen met natuurlijk veel handdesinfectie.

x, lauryn.

als je mijn favoriete tips voor immuniteit hebt gemist, bereik het dan hier .

Als je op zoek bent naar een kick in de kont, bekijk dan zeker dit bericht op roodlichttherapie .

WINKEL DE POST

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer