9 dingen Samantha houdt van deze maand

9 dingen Samantha houdt van deze maand

mei 11, 2019 0 Door admin

Happy Q2! Ben ik de enige die haar kalender baseert op in welk kwartaal we ons bevinden? Nee? Alleen ik? Dat is wat ik krijg omdat ik een nummer-nerd ben. Hoe dan ook, april is bijna ten einde, wat me opvalt. Het was een drukke maand vol met veel nieuwe vondsten en ontdekkingen die ik niet kan wachten om met jullie te delen.

Sunny and Cheer x Merrill Melideo : wat krijg je als je twee van mijn favoriete creatieve mensen en vintage goederen combineert? De mooiste must-have-collab ooit. Dit duo heeft samengewerkt om vintage linnen nieuw leven in te blazen door ze te verspillen met avocadohuiden en kuilen, waardoor ze de dromerigste peachy roze tint krijgen.

Eleanor Oliphant is helemaal in orde : ik kan me niet herinneren de laatste keer dat ik een boek zo snel verslond. Ik ben verliefd op dit boek en de hoofdpersoon. Als u op zoek bent naar een snelle, eenvoudige leesopdracht, staat deze op uw lijst.

Tekeningen van honden : een van mijn favoriete IG-accounts nu. Gezonde, schattige memes over sociale rechtvaardigheidsthema’s? Precies in mijn steegje.

ban.do’s Daisy Collection : Ik ben geobsedeerd door madeliefjes, vooral in de jaren ’70. Toen ik alle nieuwe lanceringen van ban.do zag, moest ik ze allemaal hebben.

Moxy San Diego : Mijn vriendinnen en ik hadden dringend behoefte aan een weekend zonder kinderen, waar we gewoon konden ontspannen en een leuke tijd hadden. We boekten een paar dagen in het nieuwe Moxy hotel in het centrum van San Diego en het was precies wat de dokter had besteld. Niet alleen was het super trendy en geaccentueerd met warm roze inrichting, maar de bar / lounge beneden maakte het een one-stop-shop voor ons tijdens het weekend. We hadden de beste tijd met eten, drinken en alleen wat R R krijgen. Als je een bezoek brengt aan San Diego, zeer aan te bevelen!

ban.do’s Daisy Collection : Ik ben geobsedeerd door madeliefjes, vooral in de jaren ’70. Toen ik alle nieuwe lanceringen van ban.do zag, moest ik ze allemaal hebben.

GLDN : Ik heb stukken van dit in Washington gevestigde sieradenbedrijf links en rechts gekocht. Ik hou vooral van bestellen bij het bedrijf omdat een deel van de opbrengst van elke aankoop naar een goed doel gaat. De Wildflower-collectie is mijn favoriet, vooral mijn ring!

The Conscious Kid : er is veel lawaai op het internet, dus als ik een account tegenkom dat informatief, attent en inspirerend is, raak ik enthousiast. The Conscious Kid is een onderwijs-, onderzoeks- en beleidsorganisatie die zich inzet voor het verminderen van vooroordelen en het bevorderen van positieve identiteitsontwikkeling bij jongeren. De Instagram is een enorme bron voor ouders die hun kinderen (en zichzelf!) Willen helpen begeleiden door een kritieke racelens.

Allies of Skin : dit is momenteel een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. De ’s nachts gezichtsbehandelingen zijn enkele van de enigen die ik ooit heb gebruikt dat ik eigenlijk wakker word en zichtbare resultaten zie. Ik ben ook dol op de nieuwe serums, met name de Mandelic Pigmentation Corrector en Triple Hyaluronic Antioxidant Hydration Serum .

Fawn Design Weekender : Ik ben deze maand op een paar snelle reizen geweest die geen hele koffer nodig hadden, en deze Weekender-tas was helemaal perfect voor mijn reizen. En die blush-kleur is gewoon te goed!

Zorg ervoor dat je ook de Pretty Summer Bedroom Makeover Tips en 15 CBD hennepproducten die echt de moeite waard zijn koopt !

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer