David Irving verduidelijkt controversiële opmerkingen over Cowboys hoofdtrainer Jason Garrett

David Irving verduidelijkt controversiële opmerkingen over Cowboys hoofdtrainer Jason Garrett

april 6, 2019 0 Door admin

(Update 6 april 🙂 Irving nam deel aan de Ben & Skin Show op 105.3 The Fan op vrijdag om zijn opmerkingen te verduidelijken over zijn voormalige hoofdcoach worstelt om contact te maken met ‘mensen van kleur’. Dit zijn zijn opmerkingen …

Irving: “DA [Damon Amendolara] deed zijn werk, mensen namen het, renden met wat ze dachten dat het een grotere hit zou worden of een grotere kop, het is wat het is, dat hoort bij de media. gaf me de gelegenheid om te verduidelijken. Ik zei niet dat Jason Garrett een racist was, nooit eerder gezegd. En heel veel mensen, gewoon om tegen hen te zeggen, jullie zouden het artikel waarschijnlijk moeten lezen in plaats van alleen maar naar een kop te kijken en aannames doen, het is de taak van de media en de pers om een ​​grote kop te maken, en ze deden gewoon hun werk. ”

Dus, wat is het idee dat je probeerde over te brengen over Jason Garrett?

Irving: “ Ik heb het gevoel dat het iets persoonlijks is, we hebben altijd kopgeslagen, hij heeft veel gevoelens voor me.” Voor mij lijkt het alsof hij een beetje van streek is, ik heb het gevoel dat hij het niet verdient om te zijn waar ik ben met de kleine moeite die ik het heb gesteld, denk ik – om het allemaal samen te vatten. Ik bedoel, het is waar.Ik doe niet alles wat ik zou moeten doen.Ik ben geen overdrager, maar, ik bedoel, sommige jongens hebben om vroeg te komen, laat te vertrekken om het veld op te gaan en dezelfde dingen te doen die ik in mijn vrije tijd kan doen. Het is gewoon ik ben gezegend, het is wat het is, en ik heb het gevoel dat sommige mensen dat niet leuk vinden . Zo simpel is het.”

U analyseert dat – is daar een racistische component bij? Hoe werd dat afgeleid uit wat je zei?

Irving: “Ik zei dat het niet zozeer racistisch is, maar ik heb het gevoel dat hij sociaal onhandig is. Ik heb het gevoel dat het moeilijk voor hem is om contact te maken met mensen met bepaalde achtergronden, bijvoorbeeld als ik een product voor je zou verkopen en hij zou een product voor je verkopen – je zult waarschijnlijk voor me kiezen omdat ik kan verkopen aan de lange mensen, de korte mensen, de ouderen, de jongeren, waar hij slechts aan een publiek kan verkopen. dat is logisch, ik heb het gevoel dat hij alleen goed is in het communiceren met een bepaald type publiek, en ik paste niet in dat genre, en veel van ons passen niet in dat genre. ”

Dus dit had niets te maken met racen, alleen zijn manier van communiceren?

Irving: “Ja, zijn communicatiestijl.”

———————-

(Original story, 4 april 🙂 David Irving is geen fan van Dallas Cowboys hoofdtrainer Jason Garrett.

De voormalige verdedigingsuitrusting van Cowboys zei hetzelfde tijdens een recent interview met CBS Sports radio waarin hij Damon Amendolara vertelde – gastheer van “The DA Show” – dat hij en zijn voormalige hoofdcoach nooit met elkaar konden vinden.

Hij ging nog een stap verder en zei dat Garrett moeite had om contact te maken met ‘mensen van kleur’. En terwijl hij duidelijk maakt dat Garrett ‘absoluut niet racistisch’ is, heeft Irving de radio van CBS Sports verteld dat ‘niet veel mensen met deze man opschieten’.

Irving zou het volgende uitwerken:

“Het is niet alleen een persoon die niet met hem overweg kan, het zijn veel mensen”, zei hij. “Ik heb het gevoel dat ik, alsof ik iets zeg, het gevoel heeft dat hij meer vertrouwd moet zijn met mensen van kleur om eerlijk tegen je te zijn. Dit is een competitie waar veel mensen in de buurt zijn en je zult te maken krijgen Als je niet weet hoe je met ons moet praten of met ons kunt omgaan, weet ik het niet, het is een moeilijke positie.

“We zijn gewoon nooit mee en hij is de enige persoon met wie ik het niet eens ben geweest in vrijwel al mijn carrière als voetballer, hij en [voormalig Iowa State hoofdcoach Paul] Rhodes.”

Op de vraag of hij specifiek dacht dat Garrett problemen had om contact te maken met Afro-Amerikanen, vertelde Irving aan Amendolara het volgende:

“Ja, ik denk het wel, ik vind het een beetje ongemakkelijk voor hem, ik moet niet de racist van de man zeggen, hij is absoluut niet racistisch.” Begrijp me niet verkeerd, ik weet het niet, hij is misschien gewoon sociaal onhandig?

“Ik persoonlijk, ik weet dat hij een probleem met me heeft omdat ik niet per se zo hard werk als hij denkt dat ik moet werken om net zo goed te zijn als ik in voetbal. Ik heb het gevoel dat Jason een van die jongens is die opgroeit in het voetbal. hij was altijd de tweedehands man of de derde snarige kerel.Ik had het gevoel dat hij zijn kont moest werken om zelfs met een paar van deze jongens op het veld te kunnen stappen.Waarom, ik kon uit de bed met een kater en beter dan wie dan ook, en ik denk niet dat hij dat leuk vond. ”

Begin maart kondigde Irving aan dat hij stopte met voetballen op Instagram terwijl hij marihuana rookte. Zijn aankondiging kwam zes dagen nadat hij voor onbepaalde tijd was geschorst vanwege het schenden van het drugmisbruikbeleid van de NFL . Het was een derde jaar op rij dat hij een NFL-seizoen zou starten.

Al voor de schorsing maakten de Cowboys duidelijk dat ze niet van plan waren om Irving terug te brengen voor het seizoen 2019.

Toen Garrett werd gevraagd naar de 25-jarige op 27 februari, antwoordde hij met een van zijn kortste antwoorden tijdens een 40 minuten durende mediasessie in de jaarlijkse scouting-combinatie van de competitie.

“Ik wil geen details over David Irving hebben,” zei Garrett. “Het is duidelijk dat hij in het afgelopen jaar met verschillende dingen te maken heeft gehad en het afgelopen jaar geen deel uitmaakte van ons team.” Hij is een gratis agent zoals wij die kennen en zal specifieke problemen aanpakken met specifieke jongens als we gaan. ”

Randy Gregory – een voormalig teamgenoot van Irving’s – werd ook geschorst wegens het schenden van het drugsmisbruikbeleid van de competitie. Hoewel het de vierde schorsing van Gregory markeerde sinds Dallas in 2015 werd opgesteld, verlengde Dallas het contract van het defensieve einde tot 2020 .

Irving besprak ook hoe hij voelde dat Cowboys-eigenaar Jerry Jones hem ondersteunde tijdens zijn tijd bij Dallas, evenals Gregory en andere onderwerpen met Amendolara. We hebben het grootste deel van hun interview getranscribeerd, dat hieronder te lezen is. De inhoud van de Cowboys is tegen het einde.

=====

Damon Amendolara: Nu heb ik interviews gelezen waarin je je reden voor het afscheid van voetbal wilt verduidelijken. Veel mensen hebben gezegd: ‘Oh, David Irving gaat met pensioen, zodat hij wiet kan roken.’ U zei dat dat niet de waarheid is – dat is een denkfout. Wat is de waarheid?

David Irving : De waarheid is dat ik wegga voor een veel groter doel. Het gaat over alles als geheel, cannabis als geheel. Vooral met de NFL – ze voeden ons opioïden. We raken de hele tijd gewond. We hebben iets nodig om onze pijn en onze verwondingen te beheersen. Ik vind gewoon dat het echt oneerlijk is dat we gedwongen worden om hydrocodonen te nemen, vooral met de epidemie die er heerst. Marihuana is veel milder, het is veel veiliger. Er is geen, ik weet het niet, ondergang. Kent u iets?

Damon Amendolara: Nee, ik sta hier achter slot en grendel in termen van de veiligheid van marihuana versus deze gekke opioïde crisis die we in Amerika hebben. Ik vraag me af wat de cultuur is achter de gesloten deuren van de NFL. Vertel ons: wanneer je naar een teamarts gaat en je pijn hebt en je zegt: ‘Wat moet ik nemen?’ wat is het protocol daar?

David Irving : [lacht] Als je vraagt ​​wat je in de NFL kunt doen, geven ze je een ijs en stim. Wat het ook is, je krijgt ijs en stim. En als dat dan niet helpt, weet je dat je opioïden gebruikt. Ik heb op dit moment hydrocodon 10 mg. Ze hebben hier net gezeten omdat ik weiger ze te nemen. Ik zou liever cannabis gebruiken.

Damon Amendolara: als je dit binnen NFL-kringen poseert, wat zeggen ze dan tegen jou?

David Irving : Het is echt een taboe, om eerlijk tegen je te zijn. Het is niet echt iets dat u naar uw medische staf kunt gaan en zeggen of opvoeden. Meestal als je het ter sprake brengt, zijn jij en je medeambtenaren aan het praten over hoe slecht je bent en als je het gaat doen, ongeacht of je probeert, een soort van, verberg je voor de test. De enige manier om een ​​verandering in deze competitie aan te brengen, is door samen te komen en op te staan. En ik denk dat we het naar de NFLPA moeten brengen. Ik denk dat de NFL een angsttactiek gebruikt om te voorkomen dat mensen intensiveren en openhartig zijn en proberen een verandering teweeg te brengen. Bijvoorbeeld: als iemand iets te zeggen heeft over een probleem in de NFL, wat doen ze dan? Trakteer je zoals Colin Kaepernick. En in de meeste gevallen is het zo of moet je stoppen zoals ik om een ​​standpunt in te nemen.

Damon Amendolara: Dit is het enige: hoewel ik het met je eens ben dat de opioïde crisis gek is, en pijnstillers en pijnstillers uit medicijnen Amerika doden, en het is belachelijk dat we je niet toestaan ​​om marihuana te gebruiken voor de pijn, je ook kende de regels. En je wist dat je marihuana niet kon roken. En je wist dat je die pijnstillers kon nemen. Dus waar was je besluitvorming, wetende dat je bereidwillig de regels overtrof?

David Irving : Nou, eerlijk gezegd, je weet dat ze deze kleine deal hebben waarbij ze verondersteld worden dat ze je maar één keer per jaar testen op straatdrugs. U ontvangt een e-mail waarin staat dat u eenmalig tussen 4/20 en 18 augustus wordt getest. Dus binnen die tijd als u de test haalt, bent u klaar om te gaan. Kijk, ik gebruik het sinds de middelbare school. Ik wist dat ik het me niet kon veroorloven om een ​​test te mislukken. Nooit gefaald in het algemeen met de Chiefs, op de universiteit, de middelbare school, zoiets of met de Cowboys tot deze tijd. Omdat je gelijk hebt. Best makkelijk. Je kent de regels. Het is wat het is. Nou, grappig ding. Op 15 augustus verwondde ik me om een ​​test terug in het kamp te krijgen. Het was voor drugs op straat, dus hield ik de hele tijd stand zoals de meeste mensen. Dus ik had mijn straattest. Geslaagd. Onmiddellijk begonnen met gebruiken. We zijn in Californië voor ons kamp. Ik vermoed dat ik een paar dagen later een steroïdentest deed. Nu weet iemand wie ik ben, je kunt zien dat ik geen steroïden gebruik. Maar ik denk dat ik mijn steroïden test onbewust heb nagelaten. Een week later had ik nog een test. Ik heb zoiets van, ‘OK, is dit voor steroïden?’ Ze zeiden nee. En ik dacht ‘OK. Is dit voor drugs op straat? ‘ Ze zeiden ja. Ik dacht ‘Oh man’. Ik denk dat ik gefaald heb. Ik dacht: ‘Heb ik mijn straattest niet gehaald?’ Ze zeiden: “Nee, je bent geslaagd. Wat er gebeurde was dat je je steroïdenstest niet hebt doorstaan ​​en nu kunnen we je voor alles testen. ‘ En dat deden ze ook. Dat is hoe ze me op het programma brachten. En ik bedoel, er is echt niemand om iemand verantwoordelijk te houden. Het is gek. Mijn PED-test bevatte geen illegale substanties. Ik neem aan dat ze zeiden dat mijn testosteron een beetje hoog was. Wat het ook is, ze hebben me op het programma gezet en nu ben ik drie keer per week getest. Het is vrijwel onmogelijk om te slagen op dat moment.

Damon Amendolara: Dus je hebt geen steroïden gebruikt, maar je hebt de steroïde-test niet doorstaan ​​omdat je testosteron hoog was?

David Irving : Yep. En als je ooit naar een foto van mij kijkt, heb ik geen spieren die eruit springen. Ik ben niet de meest toegewijde sportschoolrat. Ik heb de hele tijd een beetje wintergewicht op me. Ik heb nooit steroïden genomen.

Damon Amendolara: Dus als je met andere spelers praat, is het een van die dingen waar iedereen weet van, oké, gewoon niet, rook niet week op 4/20 en vlak daarvoor en leg het gewoon voor twee maanden en als het seizoen eenmaal rond is, gebruiken veel spelers marihuana om de pijn te verzachten? Begrijpt iedereen dat dit de cyclus is achter de schermen?

David Irving : Oh, ja. Achter de schermen zijn we op onze eigen cyclus. Het is veilig om te zeggen dat ten minste 80 procent van alle NFL-teams zich overgeeft. Niet alleen spelers. Dat is de NFL als geheel: ik spreek personeel, coaches, artsen en iedereen waarvan ik zeker ben. Ik ben er zeker van. En iedereen weet het.

Damon Amendolara: Hebben artsen en medische mensen binnen de competitie wiet gerookt rond hetzelfde testbeleid?

David Irving : Oh nee. Ik denk niet; dat is het hem juist. Ik ken het testbeleid niet. Niemand doet. Ik weet alleen dat basketbalspelers nooit in de problemen komen. Je hoort baseball spelers nooit in de problemen. Je hoort hockeyspelers nooit in de problemen. Je hoort nooit UFC-spelers in de problemen. Je hoort coaches nooit in de problemen. Wie hoor je hier in de problemen? Voetbalspelers. En ik ben het er niet mee eens.

Damon Amendolara: Nu zegt u dat u gediagnosticeerd bent met meerdere psychische aandoeningen: manische depressie, borderline schizofrenie, posttraumatische stressstoornis, bipolaire stoornis. Wanneer kwamen deze allemaal tot stand in je leven?

David Irving : Ik ben nu ongeveer een jaar geleden gediagnosticeerd toen ik mijn onkruid-test met de NFL had mislukt. Ze hebben me echt naar een revalidatiecentrum gestuurd. Ik moest daar gaan wonen. Ik moest mijn dochter geven aan wie er beschikbaar was, eigenlijk, en ongeveer drie maanden ter plaatse wonen. In eerste instantie vond ik het een vreselijke ervaring. Maar dat was het niet. Dat is toen ik de diagnose kreeg. Ik heb een blessure opgelopen en veel behandeling gekregen. Het ging niet zozeer om drugs. Mijn ding is hoe ga je me behandelen over het roken van wiet? Ik ben niet verslaafd. Het is gewoon marihuana. Wat is het probleem? En de therapeut was het daarmee eens. Ze zeiden: ‘We zijn hier niet om te praten over het gebruik van marihuana. We zijn hier om te praten over waarom je in de eerste plaats zelfs een botte of een joint hebt opgepakt. Wat gebeurt er intern? Dat is wat we moeten regelen. ‘ Niet alleen dat, ik moest in de buurt zijn van mensen die op deze opioïden waren en ik heb uit de eerste hand gezien hoe het ruïneert. Ik moet met deze mensen praten. Ik heb daar een paar levenslange vrienden ontmoet. Het is een schande hoe de opioïden mensen doden. Het is net de dodelijkste detox en we worden er gedwongen in. Het heeft gewoon geen zin voor mij.

Damon Amendolara: Maar dit is een ongelooflijke vluchtige cocktail van geestesziekten waarvan je zegt dat je ermee te maken hebt. Ik bedoel, manische depressie, borderline schizofrenie, PTSS en bipolair. Hoe kom je door de meeste dagen? Er moet een soort van medicatie zijn die je nodig hebt om verder te gaan dan alleen het gebruik van marihuana.

David Irving : Eigenlijk niet echt, man. Marihuana heeft CBD en THC. Het behandelt echt alles. Het behandelt alles, van geestesziekten: we zijn [praten] over depressie, elk type stabilisatorstemmingswisseling, zoiets. Marihuana zal dit verklaren. Laten we het over CBD hebben. CBD beschermt eigenlijk je hersenen. Ik weet niet of je dit weet, maar ons lichaam heeft eigenlijk receptoren voor dit spul. [lacht] En, ik weet het niet, dat is gewoon iets op zichzelf. CBD helpt bij pijn, ontsteking. En hier is het grappige gedeelte. Veel mensen hebben dit negatieve stigma over zelfs CBD. En als je het mij vraagt, komt dat omdat ze onwetend zijn. Ze begrijpen niet. Mensen denken dat wanneer je CBD neemt … dat je high gaat worden. Nee helemaal niet. Je krijgt alleen dat psycho-actieve effect van THC, dat nog steeds medische voordelen heeft. Hoog of niet, hoe je het ook wendt of keert, er zijn medische voordelen aan verbonden. Ze geven het aan kinderen met kanker om hardop te huilen. Ze geven het aan honden om jaren aan hun leven toe te voegen. Dit spul werkt.

Damon Amendolara: Ik denk dat we Amerika hebben zien opfleuren tegen de criminalisering van wiet, althans in termen van publieke perceptie, en je ziet CBD-olie veel plaatsen verkopen. Ik bedoel ruim voldoende plaatsen. Ik vraag me gewoon af; wiet, ik ben het met je eens, moet op vele manieren worden gedecriminaliseerd, vooral rond de NFL en rond sport. Maar ik denk dat je misschien een beetje waanzinnig bent als je denkt dat je met schizofrenie en bipolair kunt omgaan door gewoon wiet te roken. Denk je niet dat je een betekenisvoller, soort, medisch uiterlijk nodig hebt en een behandeling die verder gaat dan alleen het roken van marihuana? Dat zijn echt ernstige psychische aandoeningen om mee om te gaan.

David Irving : Nou, ja. Maar dat is wat de NFL zei. Ik bedoel, hier ben ik met je aan de telefoon en je hoort één stem. Ik zit hier de hele dag niet tegen mezelf te praten [lacht]. Als je het mij vraagt, heb ik het gevoel dat het gaat om mijn test, of mijn testresultaten, eerder: ik denk dat we vergeten rekening te houden met alle hoofdhits die ik heb genomen, alle hoofdhits die we tegenkomen. Ik heb ongeveer vier of vijf hersenschuddingen gehad. Sommigen hebben me uit games gehouden. Ik heb geen hersenscan gehad. Vind je niet dat dat grappig is? Ik draai een enkel, ik laat mijn enkel scanderen. Ik breek een pols, ik laat mijn pols scannen. Hebben we een hersenschudding? Wij doen er niets aan. We vegen het onder het tapijt.

Damon Amendolara: Je bent teleurgesteld dat het verhaal om je heen is: ‘Oh, David Irving is gestopt met roken van wiet.’ En je zegt dat het om een ​​veel groter beeld gaat dan dat. En ik kan dat horen in je verhaal en je stem, maar dan kijk ik naar die Instagramvideo die je gepost hebt en je schijnt wiet erin te roken als je je pensionering aankondigt. Dat ziet er duidelijk uit als: ‘O, daarom doet hij het.’ Heb je het gevoel dat het een vergissing was om te roken in je ‘pensionering’-aankondiging op Instagram?

David Irving : Oh, helemaal niet. Ik weet zeker dat [NFL-commissaris] Roger [Goodell] dat geweldig vond. Ja, helemaal niet. Voor die mensen heb ik gerookt zonder deel te zijn van de NFL. Dat was waar iedereen over klaagde.

Damon Amendolara: Maar je kon zien hoe dat het verhaal zou veranderen, toch?

David Irving : Ja, dat doe ik. Ik doe. Voor degenen die op die manier denken, om eerlijk te zijn, doe ik dit niet voor die mensen. Ik heb niets tegen die mensen te zeggen. De mensen voor wie ik het doe weten wat ik aan het doen ben. Ze krijgen het grotere geheel. Voor die mensen met een simpele geest heb ik niets te zeggen. Dit is niet voor hen. Iedereen voor wie ik dit doe, was erg behulpzaam. Eerlijk gezegd heb ik veel meer aanhang gehad dan haters die niets met voetbal te maken hebben. Ik krijg veel steun van veteranen en gepensioneerde veteranen. Ze zitten in dezelfde situatie. Ze hebben met al deze te maken, praten over een psychische aandoening, dan worden ze gedwongen opiaten te nemen en kunnen ze zich ook niet overgeven aan het gebruik van medische marihuana. Dus het is wat het is. Ik heb gerookt. Ik rook de hele tijd. Het is wat het is. Als je ernaar kijkt, behandel ik de hele tijd. Ik ben er zeker van dat ik niet in de problemen zou zijn gekomen of dat iemand dat stigma zou hebben gehad als ik pillen gooide op de live-video op Instagram, ik heb mijn voorgeschreven opioïden gepoft. Ik maak me geen zorgen om die mensen. Ik voel me erg comfortabel en doe dit met een reden en ik sta erin. Geen excuses.

Damon Amendolara: De Dallas Cowboys hebben drugsverslaving behandeld – Randy Gregory [is] een andere – en het lijkt erop dat de Cowboys een aantal van deze situaties hebben laten zien. Zie je de Cowboys als een probleem binnen de NFL met het omgaan met spelers die drugs gebruiken? Heb je het gevoel dat ze misschien zijn ingesloten omdat ze meer open van geest zijn, maar de NFL niet is geëvolueerd? Hoe kijk je naar de Dallas Cowboys in dit alles?

David Irving : Absoluut de tweede optie. Jerry [Jones] heeft veel gedaan om ons en al zijn ‘probleemkinderen’ te helpen, zoals hij zegt. Zoals je zei, zijn handen zijn vastgebonden. Het maakt niet uit. Jerry Jones is niet de NFL, hoe populair of hoe goed hij ook is. De NFL staat het niet toe. Maar ons team, mijn vroegere team, Jerry heeft zijn best gedaan. Hij trok veel snaren. Hij deed een heleboel dingen die hij kon doen om te helpen. En zoals je ziet, helpt hij Randy Gregory nog steeds. Het is een beetje anders. Het is een reden dat ik er niet ben, maar zoals je weet is Randy Gregory een paar tests voor me, maar hij is er nog steeds. Ze steunen hem. Dat hebben ze altijd gedaan. Hij snapt het. Ik denk dat we allemaal hopen dat we kunnen doen wat we doen en overleven totdat de wetten veranderen.

Damon Amendolara: Maar het klonk als wat je zei over je gesprekken met Jason Garrett dat hij niet ondersteunend was. Het klinkt alsof Jerry Jones je steunt, maar Jason Garrett zei: ‘We hebben je niet nodig. Ga alle wiet roken die je wilt. Met pensioen gaan nu. ‘

David Irving : Oh ja, zeker. Ik kwam binnen nadat ik opnieuw kon lopen voor mijn enkelverwonding die ik in oktober had. Ik ging zoals gewoonlijk naar mijn vergaderruimten. Hij belde me uit, belde me zijn kamer in en vroeg me wat ik in godsnaam dacht. Ik ben gewoon verward. Ik weet niet waar hij het over heeft. Ja. Hij zei: “Je moet gewoon stoppen. We hebben je niet nodig. We hebben je hier niet nodig. Je helpt ons team helemaal niet. Je bent een afleiding. ‘ Hij zei: ‘Je hebt een drugstest gemist, is het niet?’ Ik had zoiets van ‘Ja meneer.’ Hij dacht: “Wel, wil je niet gewoon stoppen? We hebben je hoe dan ook niet nodig. Je kunt een acteur worden. Je doet goed, toch? Ze testen daar geen drugs. Ga hier gewoon weg. ‘ Hij vertelde me dat ik niet terug hoef naar de faciliteit. Pak gewoon mijn behandeling en ga naar huis.

Damon Amendolara: was hij op de hoogte van de psychiatrische ziektetest die u had afgenomen en die u positief testte op schizofrenie en bipolaire?

David Irving : Ik weet het niet. Dat is het ding, ik weet het niet. Het is een soort van mensen die me hebben gestuurd om al deze testen te doen en zo niet. Of ze weten het niet of ze zijn ongevoelig. Ik ben geneigd iets meer ongevoelig te zijn. Jason Garrett en ik hebben het nooit echt met elkaar kunnen vinden. Om eerlijk te zijn, kunnen niet veel mensen opschieten met deze man.

Damon Amendolara: Waarom niet?

David Irving : Uh, ik wou dat ik er een vinger op kon leggen, man. Dat doe ik echt. Ik denk gewoon niet dat het een reden is. Het is niet alleen een persoon die niet met hem overweg kan. Het zijn veel mensen. Ik heb het gevoel dat, alsof ik iets zeg, ik het gevoel heb dat hij meer vertrouwd moet zijn met mensen van kleur om eerlijk tegen je te zijn. Dit is een competitie waar veel mensen in de buurt zijn en je zult met ons te maken krijgen. En als je niet weet hoe je met ons moet praten of met ons kunt omgaan, weet ik het niet. Het is een moeilijke positie. We zijn gewoon nooit mee en hij is de enige persoon met wie ik het niet eens ben geweest in vrijwel al mijn carrière als voetballer. Hij en [voormalig Iowa State hoofdcoach Paul] Rhodes.

Damon Amendolara: Dus je denkt specifiek dat Jason Garrett problemen heeft om contact te maken met mensen van kleur?

David Irving : Ja, ik denk van wel. Ik vind het een beetje ongemakkelijk voor hem. Ik moet niet zeggen dat de man racistisch is. Hij is absoluut niet racistisch. Begrijp me niet verkeerd. Ik weet het niet. Misschien is hij gewoon sociaal onhandig? Persoonlijk weet ik dat hij een probleem met me heeft omdat ik niet per se zo hard werk als hij denkt dat ik moet werken om net zo goed te zijn als ik in het voetbal. Ik heb het gevoel dat Jason een van die jongens was, waar hij opgroeide in het voetbal, hij was altijd de man uit de tweede hand of de jongen met de derde snaar. Ik heb het gevoel dat hij zijn kont moet werken om zelfs met een paar van deze jongens op het veld te kunnen stappen. Waar ik was, kon ik met een kater het bed uitlopen en het beter doen dan wie dan ook. En ik denk niet dat hij dat leuk vond.

Luister hier naar het volledige interview van CBS Sports radio.

Dit onderwerp mist je stem.

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer