De app, huidverzorgingsroutine en zonnebrillen van $ 58 die het leven van Kelly het meest dramatisch veranderden

De app, huidverzorgingsroutine en zonnebrillen van $ 58 die het leven van Kelly het meest dramatisch veranderden

maart 10, 2019 0 Door admin
DSC00355

Naarmate ik dichter bij de 30 stap, merk ik zeker dat veel van de dingen die voelen alsof ze mijn leven dramatisch hebben veranderd, investeringen in mezelf en mijn gezondheid zijn geweest. Ik ben ook een relatief nieuwe hondenmoeder , dus er staan ​​een paar producten op mijn lijst die het leven met een superzoete, maar soms gekke husky veel hanteerbaarder hebben gemaakt! Hier zijn de 10 dingen die mijn leven drastisch hebben veranderd (plus een bonus):

Huidverzorgingsrio: ik bezocht de dermatoloog ongeveer een jaar geleden voor het eerst om te gaan met mijn hormonenacne in de late 20e eeuw. Een jaar later ontdekte ik een drietal producten (en een paar andere belangrijke dingen, zoals een stap weg van de kaasplaat) die eindelijk mijn huid definitief hebben opgeruimd. De trifecta: Neutrogena’s Clear Pore Cleanser / Mask (een milde benzoylperoxide-was voor diegenen onder ons met een gevoelige huid), Differin en CeraVe Daily Moisturizing Lotion . Als u een gevoelige huid heeft die gevoelig is voor hormonale acne, kan dit drietal producten ook voor u werken. Een tijdje geleden (na een aanbeveling van mijn huidverzorging Yoda, onze e-mailmarketingmanager, Anne), begon ik te schakelen tussen de Neutrogena-reiniger en CeraVe’s schuimende gezichtsreiniger om de dag, waar mijn huid (met name de gevoelige gebieden) een grote fan van is geweest.

Vitamine B12: Een paar jaar geleden zei mijn arts dat ik een lichte vitamine B12-tekort had. Ik nam een ​​tijdje supplementen, maar stopte toen omdat ik niet echt opmerkte of ze enig verschil maakten. Toen Emily me de tip gaf over deze sublinguale versie , heb ik het nog een keer geprobeerd en heb ik eigenlijk minder van een middagmalaise gezien – het is ook makkelijker om ’s ochtends uit bed te komen. Ja graag!

High Angst Dog Crate: Dit is veruit het duurste ding op mijn lijst (nou ja, behalve het allerlaatste item …), maar het veranderde ons leven DRAMATISCH, in alle hoofdletters. Alexa, onze reddingsschor, heeft verlatingsangst. Toen we haar voor het eerst adopteerden, konden we haar niet alleen laten voor 10 minuten omdat ze op volume 100 zou huilen en dingen vernietigen (ze brak uit haar basisdraadkrat en at wat donuts die we de eerste keer op de balie hadden zitten we hebben haar erin gestopt). We hebben alles geprobeerd, van CBD-olie tot een Thundershirt , en niets werkte voor haar. Nadat een buurman had gedreigd de politie te bellen over haar gehuil, namen we de sprong en kochten haar een kist van $ 1400, speciaal voor honden met angst. Ten slotte kan Alexa niet breken, is tot rust gekomen veel, en we kunnen eigenlijk het huis te verlaten zonder haar voor een paar uur-ze gaat zelfs in vrijwillig toen ik haar vragen om (goed meisje!). Het voelt echt alsof het ons leven en onze relatie heeft gered.

Quip Electric Tandenborstel: Ik was erg laat bij de elektrische tandenborstel, maar toen ik eindelijk toegaf, had ik twee vereisten. Ten eerste wist ik dat ik niet iets wilde met een basis die op een stopcontact wordt aangesloten, omdat ik erg weinig ruimte in de aanrechtruimte heb (en ik heb een hekel aan kabelchaos). Ten tweede wilde ik dat het PRACHT was, wat te veel lijkt om te vragen aan de grote spelers zoals Sonicare en Oral-B. Ik las over Quip in een willekeurig Buzzfeed-artikel en toen ik zag dat het op batterijen werkte en in een koperen metaalkleur kwam, klikte ik op de knop “kopen”. Bijna drie jaar later ben ik nog steeds verliefd (en mijn tanden ook).

Sunski gepolariseerde zonnebril: ongeveer een jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat sommige van mijn waanzinnige migraine veroorzaakt werden door te veel blootstelling aan de zon (en uitdroging – mijn # 1 aartsvijand toen ik ouder werd). Gepolariseerde zonnebrillen repareren het probleem bijna volledig, maar de meeste zijn behoorlijk duur. Ik ontdekte Sunski op Nordstrom en ik ben dol op de Makani-stijl , die een redelijke $ 58 is. Ik krijg heel veel complimenten over hen en ze passen eigenlijk op mijn kleine hoofd.

Scharnier : Zoals je misschien hebt gelezen, ben ik onlangs verloofd , dus ik moet de app noemen die ik mijn verloofde heb ontmoet! Natuurlijk heeft het ontmoeten van hem mijn leven behoorlijk dramatisch veranderd en ik denk dat ik er maar $ 7,99 per maand voor betaald heb. Ik veronderstel dat dat waarschijnlijk een van de grootste ROI’s is van alles wat ik ooit heb gekocht. 😉

Dog Poop Bag Holder (met een rits): De eerste poopzakhouder die ik kocht voor Alexa was een hard plastic hoesje dat ECHT moeilijk te gebruiken was. De tassen vielen steeds door het gat en ik knipte mijn vinger een paar keer rond om te proberen de tassen eruit te krijgen. Deze $ 6 kakzakhouder van Wilderdog heeft een ritssluiting, waardoor het hele proces 100x eenvoudiger wordt. De kak zakken met poep emoji’s op hen maken ook het oppakken van husky poep gewoon een beetje minder icky.

D-mannose poeder: ik had nooit gedacht dat ik dit op een openbaar platform zou delen, maar ik heb al meer dan een decennium terugkerende UTI’s. (Dames, als je er ooit een hebt gehad, WEET JE waar ik het over heb.). Twee jaar geleden vond ik eindelijk een levensreddende, preventieve oplossing op de lange termijn in de commentarensectie van Amazon: D-Mannose-supplementen. Het is het enige dat ik heb geprobeerd dat in de eerste plaats werkt om UTI’s te voorkomen, in plaats van zich te concentreren op de behandeling ervan na het feit. Als je dit probleem hebt, mijn zeer onprofessioneel gezondheidsadvies (raadpleeg altijd eerst je arts!), Is om gisteren over te schakelen naar D-Mannose .

Serie 4 Apple Watch: Vorig jaar begon ik hartproblemen te hebben die te maken hebben met cafeïne en uitdroging. Na een duur bezoek aan de ER voor een SVT-aanval (een plotselinge, aanhoudende piek in de hartslag zonder duidelijke reden), knipte ik alle cafeïne (RIP) uit en heb het sindsdien veel beter gedaan. Toen Apple uitkwam met de Series 4 Apple Watch die je hartslag kan meten en een ECG kan uitvoeren, wist ik dat het tijd was om er een te krijgen. Het geeft me gemoedsrust en meer informatie over mijn hart die ik gemakkelijk kan delen met mijn arts.

Glossier Boy Brow: ik begon ongeveer twee jaar geleden Glossier’s Boy Brow (in blond) te dragen en nu verlaat ik zelden het huis zonder. Het geeft me gewoon meer zelfvertrouwen (dikke wenkbrauwen hebben zeker nog een moment … ik hou van je, Cara !), En het duurt ongeveer 15 seconden om aan te trekken. Ik ben dol op een goed onderhoudsvriendelijk schoonheidsproduct dat een groot verschil maakt.

Bonus: Master’s Degree in Marketing: Ik heb net mijn diploma gehaald aan het USC en het voelt ZO GOED om eindelijk klaar te zijn – uiteraard zou ik nalaten het niet te vermelden in een bericht over aankopen die mijn leven het meest dramatisch hebben veranderd. Dit was een gigantische investering in mezelf die al jaren in de maak was, dus uiteindelijk was het behalen van dat diploma het beste gevoel ter wereld!

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer