Een week in Minneapolis, MN, met een gezamenlijk inkomen van $ 105.000

april 11, 2020 0 Door admin

Welkom bij Money Diaries , waar we aanpakken wat is misschien wel het laatste taboe waar moderne werkende vrouwen mee te maken hebben: geld. We vragen millennials hoe ze hun zuurverdiende geld gedurende een periode van zeven dagen besteden – en we volgen elke laatste dollar.

Vandaag: een onderzoeksanalist met een gezamenlijk inkomen van $ 105.000 die Geeft deze week wat van haar geld uit aan een emmer verf.

Beroep: onderzoeksanalist

Industrie: hoger onderwijs

Leeftijd: 31

Locatie: Minneapolis, MN

Mijn salaris: $ 57.000

Het salaris van mijn man: $ 48.000 (hij krijgt momenteel $ 2 / uur extra tijdens het coronavirus, dus tegen het einde van het jaar zal dit een beetje hoger zijn)

Netto waarde: $ 96.000

Mijn salaris (tweewekelijks): $ 1.461

Salaris van echtgenoot (tweewekelijks): $ 1.234

Voornaamwoorden: zij / zij

Maandelijkse uitgaven Hypotheek: $ 1.395 totaal voor hypotheek en HELOC-betaling. Ik kocht mijn huis in 2012 en woon bij mijn man. We hebben nog $ 100.000 van onze hypotheek en $ 43.500 over in onze HELOC.


Autolening: $ 260 per maand, inclusief een extra betaling aan de hoofdsom.

Studentenlening: $ 88 (ik heb meer dan $ 100.000 aan leningen van de middelbare school en werk aan vergiffenis voor openbare dienstverlening)

Laptop van echtgenoot: $ 77 (12 maanden zonder rente)

Autoverzekering: $ 1.700 / jaar voor beide auto’s

Mobiele telefoons: $ 150

Heat / Electric / Water / Riool / Prullenbak: $ 300

Internet: $ 50

Apple Music: $ 15

Peloton-app: $ 15

Simplisafe Home Security: $ 25

Huisdierenverzekering: $ 25

HBO Nu: $ 15

Besparingen: $ 400 op een spaarrekening voor jaarlijkse uitgaven en onverwachte woonlasten; $ 350 per maand op een spaarrekening met een hoog rendement. We hebben nu $ 2.700 bespaard en werken aan het verhogen van onze besparingen. Echtgenoot 401 (k): 15% plus een werkgeversmatch van 5% (vóór belasting)

Mijn pensioen: 6% voor een pensioenfonds, met nog eens 6% van mijn werkgever en 1% voor mijn uitgestelde comp-plan van 457, maar ik ben van plan dit te verhogen zodra ik mijn kosten voor levensonderhoud (vóór belastingen) ontvang.

Dag één

5 uur – Mijn man, S., staat op voor zijn werk. Ik heb geprobeerd een vroeg schema voor mezelf op te stellen omdat zijn weekdagschema naar zes uur ’s ochtends is verschoven om tegemoet te komen aan de krankzinnige paniekaankoop van COVID-19. Hij werkt als kruidenier bij een lokale winkelier. Ik val weer in slaap voordat hij vertrekt.

06:00 – Eindelijk op. Vorige week kreeg ons kantoor te horen dat we voor onbepaalde tijd vanuit huis moesten gaan werken. Dit is mijn eerste volledige week thuiswerken en tot nu toe is dit de beste die ik deze week heb gedaan om vroeg op te staan. Ik liet onze hond, N., uit en voer hem het ontbijt, legde vervolgens mijn yogamat op ons kantoor en deed een yogaflow van 30 minuten op de Peloton-app. Het is niet zo uitdagend als wat ik gewend ben, maar ik ben ook behoorlijk uit de vorm van yoga, dus dat is waarschijnlijk oké.

7:15 uur – gedoucht, gekleed, haar gedroogd en gewapend met een mok thee, log ik in op mijn computer. Ik denk dat het geen zin heeft om make-up op te doen als ik thuis werk. Ik heb ons thuiskantoor schoongemaakt en georganiseerd om het in te richten als een werk-van-huis-ruimte. Ik moet zeggen dat de eerste dag moeilijk was, maar ik heb sindsdien een redelijk goede routine ontwikkeld.

8:30 uur – Ik breng de eerste paar uur van de dag door met het bijwerken van een COVID-19-tracking spreadsheet voordat u een snelle ontbijtpauze neemt. Ik serveer wat yoghurt en bessen en zet een kop koffie.

12.00 uur – Ik breng de rest van de ochtend door in virtuele vergaderingen. Ik breek om wat restjes op te warmen. Ik maak zelf bruisend water met onze frisdrankstroom en voeg een schijfje grapefruit toe – zelfgemaakte Pamplemousse! Dan weer terug. Ik heb geprobeerd wat tijd in mijn middagen in te bouwen om met N. een wandeling te maken, maar het is de afgelopen dagen koud en stormachtig geweest. Brr. Nee bedankt. Ik bestel wat zaden online om te passen bij de zaadstartkit die ik laatst kocht. Ik hoop dit voorjaar een tuin te hebben, zelfs als de tuincentra gesloten zijn. $43.85

13:30 uur – Ik heb ’s middags een virtuele brainstormsessie met mijn baas en op een bepaald moment tijdens de vergadering komt mijn man thuis van zijn werk. Hij schuift een briefje onder de deur om te zeggen dat hij honger heeft en eten wil bestellen. Ik schrijf hem terug en smeek hem om geen grote beslissingen te nemen voordat ik klaar ben.

15.00 uur – Mijn telefoontje wordt afgebroken en we kletsen wat. Ik denk dat een raar vroeg diner / tweede lunch prima is als de dagen zinloos zijn. We bestellen afhaalmaaltijden bij een gebraden kip in de straat – kip, koekjes en kwark – en hij gaat erop uit om het op te halen terwijl ik mijn dag afrond en een lijst maak voor morgen. $43.06

16:00 uur – We graven in de kip en als we klaar zijn, praat ik S. om een ​​bordspel te spelen. Ik kan zien dat hij erg gestrest is over werk en zijn typische verdedigingsmechanisme is om uit te eten of videogames te spelen. Ik probeer zo optimistisch mogelijk te zijn over de hele situatie. Maar voordat we kunnen beginnen, morst S. zijn bier de hele wedstrijd door. We krijgen het opgeruimd, maar nu moeten de stukjes drogen, dus besluiten we FaceTime mijn familie te gebruiken. Het is raar hoeveel FaceTiming en sms ik deze week heb gedaan. En ik kan me niet van sociale media afhouden – mijn telefoongebruik gaat gewoon door het dak.

19:00 uur – Ik heb het spelidee voor vanavond opgegeven, dus in plaats daarvan kijken we Outbreak op Netflix. Je kunt zien hoeveel ik de afgelopen week over pandemieën heb gelezen, omdat ik niet kan begrijpen hoe onzinnig de film is. Het spijt me, je KAN NIET in minder dan 24 uur een remedie voor een virus synthetiseren en het dan gewoon aan Rene Russo geven en hopen dat het werkt zonder haar per ongeluk te doden.

21:00 uur – We noemen het weer een vroege nacht. S. gaat meteen slapen en ik lees wat in bed voordat ik het licht uitdoe. Ik denk dat er geen tijd is zoals het heden om de kopie van Infinite Jest te lezen die ik drie jaar geleden heb gekocht en nooit heb gelezen.

Dagelijks totaal: $ 86,91

Dag twee

3 uur – Wakker omdat mijn lichaam blijkbaar maar zes uur slaap nodig heeft. Ik probeer een CBD-capsule te nemen, die me echt ontspant, maar me niet helpt te slapen. Ik geef eindelijk toe en lees een tijdje. Ik val meteen in slaap omdat het alarm van S. om 4 uur afgaat.

07:00 uur – Ik heb mezelf een beetje laten uitslapen vandaag, en het helpt de effecten van slapeloosheid een beetje teniet te doen. Ik besluit om vandaag een HIIT-training op de Peloton-app te proberen. Ik moet een soort oefeningsroutine in mijn leven opzetten. De training duurt slechts 20 minuten, maar ik ga absoluut dood aan het einde ervan.

8:30 uur – Ik douche snel, laat N. naar buiten, pak wat thee en ontbijt en meld me aan mijn computer. Vandaag heb ik geen vergaderingen, maar ik heb genoeg te doen, dus ik ga aan de slag.

12:15 uur – Meer restjes. Ik breng het grootste deel van mijn dag door met het volgen van COVID-19-updates en het beantwoorden van e-mails.

14.00 uur – Ik probeer echt te voorkomen dat ik verstrikt raak in de COVID-19 paniekaankoopwoede, maar S. sms’t dat hij heeft gehoord dat we een schuilplaats zullen krijgen, mogelijk vandaag. Ik besluit een slijterij te doen. Een onbepaalde eenzame opsluiting zal snel echt saai worden. Ik maak een snelle trip en pak gewoon een doos wijn en een paar pakjes bier die leuk klinken. $57.96

16:30 uur – Ik typ wat snelle bewerkingen in het rapport van mijn collega voordat ik me afmeld voor de dag. S. is inmiddels thuis, dus gaan we met N. wandelen en hebben we een paar virtuele happy hours met vrienden. Het is niet verwonderlijk dat deze schuilplaats op zijn plaats niet uitkomt. Ik wist dat ik niet aan de urgentie had moeten toegeven, maar ach.

20.00 uur – Happy hours zijn voorbij en we hebben honger. Ik maak een snelle maaltijd van gnocchi met botersaus, truffelpoeder en gebakken boerenkool. We kijken een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Altered Carbon op Netflix. Om 10.30 uur in bed – wat een wilde vrijdagavond.

Dagelijks totaal: $ 57,96

Dag drie

6:30 ben – ik ben klaarwakker en wie weet waarom. Ik blader een beetje door het nieuws op mijn telefoon voordat ik opsta en N. naar buiten laat. S. en ik knuffelen een beetje in bed voordat we eindelijk opstaan.

8 uur – Ontbijttijd, en het is het weekend dus we maken pannenkoeken met een pakje spek dat in de vriezer lag.

13.00 uur – We brengen de ochtend door met wassen en loungen totdat S. naar zijn werk moet. Hij werkt dit weekend ’s nachts en werkt weer een langere dag. Ik bestel hondenvoer bij onze plaatselijke dierenwinkel om op maandag te laten bezorgen. Ze bieden altijd bezorging, maar het is nu vooral handig! $39.96

15.00 uur – Nadat S. naar zijn werk is vertrokken, breng ik wat tijd door op Duolingo. Ik heb een semester Frans op de universiteit gevolgd en heb een minor Spaans gevolgd en ik wilde meer Frans leren en mijn Spaans opfrissen. Ik breng de rest van de middag door tussen projecten en kijk The Office op Netflix. Ik moet de eetkamer al een tijdje schilderen, dus ik graaf wat verfmonsters uit en gooi wat kleuren op de muur. Ik verzamel wat meningen en kies een kobaltblauw.

18:00 uur – N. en ik oefenen een beetje training. Hij is in de bench getraind als puppy, maar we gebruiken de bench niet meer dagelijks. Hij heeft een hekel aan zijn krat, wat vervelend is omdat we het graag gebruiken tijdens lange autoritten. Ik probeer hem over te halen het weer leuk te vinden, wat in feite uit veel lekkers bestaat. Ik heb hem afgelopen weekend een knipbeurt gegeven en mijn eerste pass bij een knipbeurt ziet er nooit helemaal goed uit. Ik breng een paar minuten door met het bijsnijden van meer van zijn gezicht om er minder uit te zien als een ragamuffin en meer als een schattige kleine pluisbal.

18:30 uur – Ik besluit mijn opa te bellen. Mijn oma stierf ongeveer zes weken geleden en mijn opa weigerde grotendeels pogingen om tijd met hem door te brengen, dus ik heb geprobeerd te bellen. Hij lijkt vandaag in een veel betere stemming. Mijn zeer risicomijdende grootvader past zich prima aan de sociale afstand aan, zo lijkt het.

19:00 uur – Ik weet dat ik moet eten, maar ik voel me zo lui. Ik steek een paar kipreepjes in de oven en gooi een kip-caesarsalade bij elkaar. Ik eet tijdens het kijken naar een aflevering van The Last Kingdom op Netflix. Ik heb niet besloten of ik het leuk vind of niet. Ik hou van historische drama’s zoals deze, maar de personages voelen tot nu toe een beetje oppervlakkig aan.

20:30 uur – Ik neem even de tijd om de keuken op te ruimen en N. helpt door schattig te zijn. Een zilveren randje van sociale afstand is dat ik deze week een zeer schone keuken heb gehad.

21.00 uur – De rest van de avond speel ik een deel van The Witcher 3 . Ik speelde vrij constant videogames, maar de laatste tijd heb ik geen enkele game gevonden die mijn aandacht kan vasthouden. Misschien maak ik opnieuw verbinding met videogames terwijl ik thuis opgesloten zit.

23:15 uur S. komt zo weer thuis, maar ik kan niet meer opblijven. Ik kruip in bed met N.

Dagelijks totaal: $ 39,96

Dag vier

07:30 uur – Weer vroeg op, maar vandaag blijven we wat langer hangen voordat we opstaan ​​en N. naar buiten laten. Ik sterf van de honger dus eet ik een handvol Cheez-Its terwijl ik wacht tot hij weer naar binnen komt. Ik besluit dat ik vandaag waarschijnlijk moet douchen en mijn haar moet wassen, omdat ik een paar boodschappen moet doen. Ik realiseer me dat ik nog steeds pijn heb van de HIIT-training van vrijdag.

10.00 uur – ik blader door mijn aantekeningen van eerder in de week en kam door een paar kookboeken, markeer pagina’s met aanvullende recepten die ik zou willen maken. Ik noteer een paar maaltijden om deze week te maken en noteer wat boodschappen te kopen. S. tekent mijn maaltijdkeuzes af. We zijn volledig gevuld met niet-bederfelijke goederen, maar we hebben wat producten nodig. Ik zie ook dat de Washington Post een aanbieding heeft van $ 29 voor een jaarabonnement. We abonneren ons momenteel op het account van S., maar om geld te besparen, besluit ik deze aanbieding op te zeggen. Zodra ik me heb aangemeld, log ik in op het account van S. en zeg ik zijn abonnement op … en er staat dat het abonnement nog ongeveer 11 maanden geldig is en we krijgen geen geld terug door nu te annuleren. Super goed. Ik e-mail onmiddellijk de Post en zeg dat mijn abonnement een ongeluk was (slechts een kleine leugen) en dat ze het alsjeblieft konden annuleren en me $ 29 terugbetalen. Tot zover om geld te besparen. $29

10:30 uur – S.’s winkel raakt jammerlijk bijna op met boodschappen, dus in plaats daarvan ga ik naar de coöperatie verderop in de straat. Ze houden zich aan een veel strikter protocol voor sociale afstand dan de meeste plaatsen en beperken het aantal gasten dat op elk moment in de winkel is toegestaan. Er is een korte rij buiten, met elke klant op een afstand van twee meter. Ik neem een ​​plekje achter in de rij en hoop dat het snel gaat. Het is een beetje koud buiten.

10:40 uur – binnen en winkelen! Ik pak een week lang verschillende producten, waaronder wortels, paprika, munt, basilicum, broccoli, boerenkool, jalapenopepers, uien, kool en een paar avocado’s. Ik krijg ook nog een fles sojasaus, witte rijst en rijstnoedels. Ik ben heel blij om te zien dat de winkel min of meer volledig gevuld is. Ik rond mijn totaal af op de dichtstbijzijnde dollar. Ze nemen de extra wissel en geven het aan een roterende liefdadigheidsinstelling. $82

11.00 uur – Ik stop bij de ijzerhandel om verf op te halen voor de eetkamer. S. had niet veel meningen, maar hij hield van het kobaltblauw, dus ik krijg er twee liter van, plus schilderstape, een fles badkuip en tegelreiniger en vier zakken compost. $116.70

11:30 uur – Thuis en ik doe de boodschappen weg en maak tosti’s met gegrilde kaas. S. vertrekt om 13.30 uur.

14.00 uur – N. en ik hebben de hele nacht weer voor ons. Ik wilde echt nog een paar projecten doen, maar in plaats daarvan merken we dat de buren met hun hond in hun achtertuin zijn. Ze nodigen me uit om te komen kletsen en kijken of onze honden vrienden kunnen worden. De andere hond is een hele lieve hond, maar ze is behoorlijk groot en N. houdt daar niet van. We lieten de honden hoe dan ook elkaar onderzoeken en brachten tijd door met praten over het leven in de tijd van het coronavirus terwijl we voldoende afstand van elkaar hielden. Mijn buurman, U., is een ontslagen restaurantmedewerker, maar zijn man heeft van huis uit kunnen werken. U. maakt me een gin en frisdrank en we praten een tijdje totdat ik besluit dat het tijd is dat N. en ik naar huis gaan. U. schenkt me een container met Clorox-doekjes.

19:00 uur – Ik heb een FaceTime-date met vrienden die laat begint, maar dan vroeg eindigt omdat iemand moet uitstappen. Oh nou ja. Ik maak een mentale notitie om te proberen volgende week een nieuwe hangout te organiseren. Ik verwarm wat rijst en Trader Joe’s vegetarische gyoza voor het avondeten. S. FaceTime me om te praten over zijn nacht. Hij laat me weten dat hem is gevraagd om nu ’s avonds te werken op maandag, dinsdag en woensdag deze week en mijn hart zinkt. Als hij een paar avonden per week werkt, kan hij me echt de broodnodige tijd geven, maar vijf avonden achter elkaar betekent dat ik hem amper zie. Ik hoop alleen dat dit tijdelijk is. Ik vraag hem of de winkel druk is, en hij zegt dat ze aanzienlijk zijn vertraagd. Hij zegt dat dat waarschijnlijk komt omdat hun planken letterlijk kaal zijn.

20.00 uur – N. en ik brengen de avond door met het kijken naar de nieuwe aflevering van Westworld voordat we naar bed gaan. Ik hield van de eerste aflevering van dit seizoen, maar de tweede aflevering laat me met veel vragen over de aard van deze realiteit. Ik lig om half tien in bed en lees wat voordat ik het een avond noem.

Dagelijks totaal: $ 227,70

Dag vijf

7:20 uur – Aangezien het schema van S. weer is veranderd, denk ik dat het niet veel waarde heeft om super vroeg op te staan, dus ik zette even later mijn wekker en rolde mijn bed uit voor een yogasessie . Ik douche, maak roerei en toast met Trader Joe’s bagel-kruiden en ga om 8.30 uur op mijn computer zitten.

11.30 uur – Ik breng mijn ochtend door met het maken van aantekeningen over COVID-19-updates en pauzeer om wat kip in de oven en farro in de Instant Pot te gooien voor de lunch. S. is aan het spelen en speelt videogames. Ik vraag hem om alles in ongeveer twintig minuten te controleren.

12:15 uur – Eten is klaar en ik pauzeer voor de lunch. Ik gooi een salade met kip, farro, bosbessen, fetakaas, kruiden, meergranen croutons en een romige avocado-korianderdressing terwijl S. een tacosalade improviseert. We eten snel zodat ik weer aan het werk kan. Hij ruimt wel op.

13:00 uur – Ik check in bij mijn baas en werk ’s middags aan een coderingsproject. Ik vind het vandaag erg moeilijk om me te concentreren. Ik maak me zorgen over het coronavirus en maak me zorgen over geld. Geld is voor mij een zeer standaard bron van angst. We zijn net op reis gegaan waarvan we dachten dat we het ons destijds konden veroorloven, maar nu lijkt het een uitdaging te zijn om ons creditcard-saldo te betalen. Het is niet zo erg, maar nog steeds meer dan ik zou willen, en ik ben gefrustreerd dat we moeite hebben om spaargelden op te bouwen tegen de snelheid die ik zou willen. Ik realiseer me dat ik een renteaanbieding van 0% heb op een van mijn creditcards en begin wat mentale berekeningen te maken over de vraag of de overdrachtskosten van 4% lager zullen zijn dan de rente op de andere kaart. Ik denk dat het zal zijn, maar ik moet er meer op ingaan. Ik breng de rest van de middag door met worstelen om me te concentreren en de dag te slepen en te stoppen.

17:00 uur – Ik beëindig mijn dag en ga met N. wandelen. De wandeling helpt mijn humeur een beetje te verlichten en het weer begint eindelijk wat beter te worden. Als we weer thuis zijn, pak ik een hark en begin ik mijn vaste tuin te verwijderen. Ik maak een afspraak met mezelf dat ik vandaag alles in stapels zal krijgen en tot morgen zal wachten om de stapels in te pakken.

18:00 uur – Ik voel me een stuk beter na wat tuinwerk, maar ik heb nog steeds niet veel motivatie voor de avond. Het lukt me wel om een ​​Aziatische noodle roerbak te maken. Omdat ik deze week zoveel producten heb gekocht, ben ik 100% toegewijd om geen voedselverspilling te hebben. Ik eet mijn roerbak op de bank terwijl ik The Office kijk.

21:00 uur – S. komt vroeg thuis! Ik ben best opgewonden om hem te zien, maar ik ben nu uitgeput, dus ik heb niet veel meer kracht dan een kus voordat ik naar bed ga.

Dagelijks totaal: $ 0

Dag zes

06:55 uur – Mijn wekker gaat af en ik lag in bed te spelen op mijn telefoon voordat ik eindelijk om half acht opstond. Te laat voor yoga als ik op tijd klaar ben om te werken, dus in plaats daarvan doe ik opnieuw een meditatie van 10 minuten in de Peloton-app om mijn dag in te stellen. Ik douche en besluit om mijn haar en make-up vandaag te doen omdat ik een teamgesprek heb. Ik laat N. buiten en geef hem ontbijt terwijl ik ontbijt voor mezelf maak: eieren en toast opnieuw met groene thee.

8:45 uur – Ik ben een beetje vroeg ingelogd op mijn computer. Ik heb om negen uur een teamgesprek en ik ben blij te zien dat de meeste mensen hebben besloten hun webcams vandaag in te schakelen. Daarna probeer ik opnieuw code te schrijven voor een data pull, maar vandaag is het net zo moeilijk als gisteren. Ik begin ook mijn menstruatie. Ik hoop dat dat meer de bron is van mijn humeur en niet van mijn huidige werk / levenssituatie. De periode duurt maar een paar dagen en eerlijk gezegd zal ik me morgen waarschijnlijk beter voelen. Thuiswerken en coronavirus hebben een minder definitieve einddatum. Ik wil me de komende zes weken echt niet elke dag rot voelen.

13.00 uur – S. maakt nog een tacosalade voordat hij naar zijn werk vertrekt. Voordat hij vertrekt, praat ik met hem over het overboeken van mijn creditcard-saldo naar de nulrente-kaart en hij is het ermee eens dat dit een goede keuze is. Ik heb de neiging om de leiding te hebben over geld in onze relatie, maar ik heb geprobeerd hem meer te betrekken. TBH, hij is een beetje terughoudend om een ​​actieve rol te spelen bij het beheren van onze financiën. Als hij weg is maak ik ook een salade voor mezelf. Net als gisteren, maar dit keer met een avocado in plaats van kip. Ik debatteer of ik de hele avocado moet toevoegen en besluit waarom niet.

13:30 uur – De middag gaat voorbij. Ik sms mijn vrienden over nog een virtueel happy hour en iedereen is binnen. We beslissen morgen.

16:30 uur – Ik log een beetje vroeg uit en loop de straat af naar een auto-onderdelenwinkel. De auto van S. moet een paar luchtfilters vervangen en beide zijn eenvoudige oplossingen, dus we hebben besloten het zelf aan te pakken. De gedachte aan een schuilplaats in orde is altijd in mijn achterhoofd, dus ik besluit dat het goed zou zijn om de filters te krijgen die we nodig hebben zolang we kunnen. $34.55

16:45 uur – Daarna loop ik naar het benzinestation en haal een pint Ben en Jerry’s en een zak Sun Chips (de soort cheddar). Ik heb besloten om echt in dit periode-ding te leunen. Het is niet iets dat ik normaal zou doen, maar ik voel me echt somber. $9.48

17:30 uur – Ik kom thuis en breng de avond door met het eten van chips en ijs en het drinken van wijn terwijl ik Game of Thrones op de bank kijk en knuffel met N. Voordat ik naar bed ga, begin ik met de kaartoverdracht en maak ik de keuken schoon (de maandelijkse betaling die nodig is om de kaart binnen 12 maanden af ​​te betalen, is $ 300 per maand, beginnend volgende maand). Ik heb op zijn minst het gevoel dat ik vandaag iets heb bereikt.

Dagelijks totaal: $ 44,03

Dag zeven

06:15 uur – Ik besluit vandaag te proberen wat ambitieuzer te zijn met mijn ochtendroutine. Mijn wekker gaat af en ik ben om 06:45 uit bed. Ik rol mijn yogamat weer uit en doe een routine van 30 minuten voordat ik onder de douche spring.

8 uur – ik ben ingelogd op mijn computer met een mok groene thee en een kom yoghurt met bosbessen, amandelen, pindakaas en honing. Vandaag laat ik mijn diffuser draaien met een mengsel van essentiële oliën met immuniteitsboost.

9 uur – ik voel me een stuk beter dan de afgelopen twee dagen, maar ik voel me nog steeds niet superproductief, dus ik koffie zetten. Terwijl het brouwt, haal ik een paar voedselcontainers uit de koelkast en veeg ik de kast onder de gootsteen schoon. Ik realiseer me te laat dat een van de containers de farro van de salades van maandag had, wat nog een paar dagen goed zou zijn. Mislukt. Ik blijf werken en voel me productiever. Buiten zingen kardinalen. Ook bericht de Washington Post mij dat ze het “accidentele” abonnement opzeggen en mijn geld zullen terugbetalen (minus $ 29 van mijn wekelijkse totaal). Yay!

10 uur ’s ochtends – Ik krijg een sms van mijn zus dat de schuilplaats op vrijdag zeker op zijn plaats zal komen. Ze is politiek goed verbonden, dus ik heb alle reden om haar te geloven. Ze heeft geen auto en heeft wat boodschappen nodig en wil de drukte overwinnen, dus ik ga ermee akkoord haar op te halen en samen met haar een boodschappen te doen. Ik laat een bericht achter voor mijn team dat ik even pauze heb.

10:15 uur – Ik haal mijn zus op en we gaan naar de coöperatie. Ik heb echt niet meer boodschappen nodig, maar ze heeft een kortingsbon van 10%, dus ik krijg nog een paar dingen: bevroren groenten, kip, worstjes, een hamstok voor het maken van pintobonen, een grapefruit, kansen en punten, meer yoghurt, bruin rijst, erwten met zwarte ogen, brood en tortilla’s. Ik Venmo haar $ 115. $115

11:30 uur – Weer aan het werk met meer koffie en een kom overgebleven roerbak voor de lunch. De komende uren werk ik aan een project en kijk ik naar een webinar.

14.00 uur – De gouverneur geeft zijn dagelijkse coronavirusbriefing en S. en ik luisteren terwijl we eindelijk de was van zaterdag vouwen. Hij kondigt inderdaad de schuilplaats in orde aan. Omdat S. voor een supermarkt werkt en ik telewerk, zal er voor ons niets veranderen. Ik ben over het algemeen best tevreden met de reactie van onze gouverneur op COVID-19. Over het algemeen is hij kalm, pragmatisch geweest en zijn reacties voelen zich zo goed mogelijk gemeten en gedreven door gegevens. Het is een verademing in vergelijking met hoe sommige … andere … politici omgaan met dit moment. Als zijn adres afloopt, spring ik terug op mijn computer en raak ik de basis aan met een collega voor een project en pak ik een paar dingen voor de dag in. Ik meld me af om 16.30 uur.

17:00 uur – FaceTime-date met mijn vrienden is weer op. We kletsen allemaal ongeveer een uur en het is geweldig om iedereen te zien. We maken plannen om zondag opnieuw te bellen. Vandaag is het een regenachtige dag en N. wordt een beetje gek. Hij blaft constant om rond te hangen op de veranda en ik geef eindelijk toe, waarbij ik de deur net ver genoeg open doe zodat hij kan komen en gaan wanneer hij wil. Hij zit daar en kijkt naar de regen. Wat een gek. S. FaceTimes om me een update te geven over zijn nacht. Ik laat hem N. zittend op de veranda zien terwijl hij naar de regen kijkt.

18:00 uur – Nogmaals, ik heb projecten die ik zou kunnen doen, maar ik heb er echt geen zin in. In plaats daarvan ruim ik het huis op, warm ik meer roerbakresten op en kruip ik op de bank om te eten en kijk ik nog een aflevering van The Last Kingdom op Netflix. Ik heb officieel besloten dat ik deze show niet leuk vind. De hoofdpersoon komt consequent op zijn eigen manier en vertoont niet echt veel groei. Oh nou ja. Er is altijd meer Game of Thrones om opnieuw te bekijken. Ik zie een Kickstarter-campagne op Facebook voor mensen uit de servicebranche die zijn ontslagen vanwege COVID-19. Ik lever een kleine bijdrage. Ik heb het gevoel dat omdat S. wordt blootgesteld aan het virus, ik niets kan aanbieden om mensen in mijn buurt te helpen. In plaats daarvan wil ik proberen om gedurende deze tijd meer aan liefdadigheid te geven. Ik hoop dat we een substantieel deel van de beloofde cheques van $ 1.200 per persoon van de overheid kunnen geven aan iemand in nood. $6

21.00 uur – Ik herinner me dat ik morgen een ophaling voor het goede doel had gepland. Ik zet dat snel in elkaar en haal het op de stoeprand, ga dan naar boven en lees wat voordat ik naar bed kruip met N. opgerold naast me.

Dagelijks totaal: $ 121

CDC-website voor de laatste informatie over symptomen, preventie en andere bronnen.

Money Diaries zijn bedoeld om de ervaringen van individuele vrouwen te weerspiegelen en weerspiegelen niet noodzakelijk het standpunt van Refinery29. Refinery29 moedigt op geen enkele manier illegale activiteiten of schadelijk gedrag aan.

De eerste stap om uw financiële leven op orde te krijgen, is bijhouden wat u uitgeeft – om het zelf te proberen, bekijk onze gids voor het dagelijks beheren van uw geld . Klik voor meer gelddagboeken hier .

Heeft u een gelddagboek dat u wilt delen? Dien het dan hier .

Heeft u vragen over het indienen of ons publicatieproces? Lees hier ons document met veelgestelde vragen over Money Diaries: r29.co/mdfaqs

Vind je het leuk wat je ziet? Wat dacht je van wat meer R29-goedheid, hier?

Een week in Kansas City, KS, met een salaris van $ 90.000

Een week in New Milford, CT, On A $ 31.000 Salaris

Een week in Long Island, NY, met een salaris van $ 69.000

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer