Het rustgevende, lichtgevulde Austin Home van een Wellness Blogg

Het rustgevende, lichtgevulde Austin Home van een Wellness Blogg

mei 21, 2020 0 Door admin

Jules Acree , een in Austin, Texas, gevestigd blogger, wellness-ondernemer en yoga- en mindfulness-docent werken om anderen te helpen holistische wellness in hun leven te brengen, dus het is geen verrassing dat haar huis bij binnenkomst meteen een gevoel van rust en comfort creëert. Het minimale, moderne Boheemse en aardse huis heeft rustgevende kleuren, prachtige texturen en zoveel levendige planten. Lees meer over Jules en haar huis en maak aantekeningen over hoe ze zelfzorg en welzijn in haar dagelijkse leven opneemt.

Vertel ons over je huis!

We hebben ons huis in mei 2019 gekocht. Als nieuwe huizenkopers was het een nieuw proces voor ons, maar ik ben zo dankbaar voor hoe goed alles is gelukt. Ik word elke dag wakker met zoveel dankbaarheid om een ​​huis te hebben waar we absoluut van houden en dat echt onze esthetiek weerspiegelt als een bewust en creatief stel. Door mijn huis voel ik me gezellig, kalm en geïnspireerd.

Hoe zou u uw decorstijl omschrijven?

Ik zou mijn stijl omschrijven als minimaal, modern bohemien en een beetje aards. Ik neig echt naar een natuurlijk kleurenpalet met bohemien texturen en een paar kleuraccenten. Hierdoor voel ik me rustig in mijn ruimte. Ik heb geleerd dat te veel drukke prints of patronen me overweldigen, dus probeer ik een ruimte te creëren die open aanvoelt en als een verademing.

Welke plekken in uw huis bezorgen u de meeste vreugde nu we “op hun plaats schuilen”?

Ik heb veel moeite en intentie gedaan om van ons huis een rustig toevluchtsoord te maken. Ik hou echt van elke kamer, maar ik geniet wel van wat frisse lucht en zonneschijn. We hebben onlangs ons buitenterras geüpgraded en dat is nu mijn favoriete plek om te zijn. Ik zou zeggen dat ik ongeveer 40 procent van mijn dag daar zit, werk doe en mijn matcha drinkt.

Favoriete plekken om te winkelen voor woonaccessoires?

Ik meng graag het ambachtelijke met het betaalbare. Ik ben dol op The Citizenry voor uniek textiel en kussens en Parachute voor de beste linnen lakens en beddengoed ter wereld. De meeste van mijn grote meubelen komen uit West Elm, zoals onze bank, bed, dressoir enzovoort. Er zijn ook veel geweldige vondsten op World Market en Target.

Hoe ziet een typische dag er voor jou uit?

Ik zei altijd: “Ik ik zie er niet elke dag anders uit”, maar na meer dan drie jaar fulltime bezig te zijn geweest met mijn werk, ‘ ben echt opzettelijk geworden met mijn schema en mijn tijd. Mijn dag begint eigenlijk met een paar van mijn ochtendonderhandelingen. Het vastleggen van een sterke ochtendroutine is voor mij levensveranderend geweest, dus ik blijf er een prioriteit van maken. Door mijn ochtenden te ontwerpen om een ​​positievere, kalmere en vreugdiger manier van denken te bevorderen, ben ik er een betere (en productievere) persoon voor geworden. Het maakt niet uit hoe mijn ochtendroutine ebt en stroomt, het begint altijd met een matcha latte en een soort beweging. Ik vind het ook leuk om mijn ruimte op te ruimen en op te ruimen voordat ik elke dag begin met werken om een ​​omgeving te creëren waarin ik me kan concentreren en me productief kan voelen. Ik geloof sterk in taakbatching en thema-werkdagen.

Hoe is uw routine veranderd sinds u thuis bent gebleven vanwege COVID-19?

Het is eigenlijk niet zoveel veranderd, want ik zat al in de sleur met thuiswerken! Ik denk dat het meer dan wat dan ook een gewoonte is geweest om te wennen aan onze nieuwe norm en geduld met mezelf te oefenen … en het loslaten van het maken van plannen voor ‘wanneer dit allemaal voorbij is’. Het is prima om naar de toekomst uit te kijken, maar ik wil me concentreren op het aanwezig zijn, het leven leiden dat ik nu heb en er het beste van maken.

Welke tips heb je voor onze lezers om gedurende deze tijd thuis gezond en actief te blijven?

Mijn eerste motto was om jezelf te ontmoeten waar je bent, en mijn tweede motto is om te doen wat je kunt met wat je hebt. Voor mij wegen de mentale voordelen van beweging veel zwaarder dan de fysieke voordelen. Ik weet dat het moeilijker dan ooit kan zijn om motivatie te vinden als je je opgesloten voelt, en dat is prima. We zullen die dagen hebben. Vind dus gewoon compassie voor jezelf, maar herinner jezelf er ook aan dat je de moeilijke dingen kunt doen. Als je vastzit in een sleur, raad ik je ten zeerste aan om een ​​vriend te vragen om virtueel met je te trainen om je verantwoordelijk te houden! Er zijn tegenwoordig zoveel gratis live workouts op Instagram.

Favoriete training thuis?

Ik heb mijn yogamat onlangs zowel binnen als buiten uitgerold. Gedurende deze tijd ben ik aangetrokken tot meer helende bewegingen en krachtyoga tijdens HIIT-training. Ik hou ook van fietsen, rolschaatsen (slecht) en wandelen met mijn honden.

Wat staat er altijd in je koelkast?

Ik ben zo’n gewoontedier als het om maaltijden gaat. Ik bewaar mijn koelkast elke week met de meeste van hetzelfde voedsel, maar ik mix en match om dingen interessant te houden. Vooral als je het druk hebt, kost het zoveel van het giswerk en de besluitvorming uit het proces om een ​​paar nietjes te hebben die je zonder al te veel moeite kunt maken. In mijn koelkast vind je altijd matcha, groenten, bessen, avocado’s, haver en kokosyoghurt. Ik probeer de regenboog op te eten. Als ik levendig voedsel eet, voel ik me levendig.

Houd je van koken? Wat is het beste wat je maakt?

Ik hou van koken! De laatste tijd geniet ik van het recreëren van Koreaanse gerechten die mijn moeder en oma vroeger maakten. Ik ben dol op eenvoudige recepten die gemakkelijk samen kunnen worden gegooid en gemengd en gematcht om eenvoudige gebakken kommen, salades, snackborden en meer te maken. Ik maak een heerlijke kippad thai, Koreaanse bibimbop en een lekkere esdoorn curry bloemkool.

Koffie of thee?

Matcha! Het drinken van mijn matcha latte superfood is echt een van de beste onderdelen van mijn ochtend! Het geeft me vreugde, het helpt me om te focussen, het kalmeert mijn zenuwen en het voedt me.

Wat is je favoriete outfit?

Om thuis te blijven: fietsbroekjes en een crop top. Om uit te gaan: ik ben een spijkerbroek en een soort crop top, of ik draag een schattige boho-blouse.

Huidige schoonheidsroutine?

Als het gaat om het creëren van een schone schoonheidsroutine, denk ik dat het begint met het vinden van merken waar je van houdt en die je vertrouwt, en één ding tegelijk kunt ruilen. Nu ik volledig heb geïnvesteerd in schone schoonheid, vind ik het geweldig om nieuwe en duurzame swaps te vinden. Als het op make-up aankomt, kan ik niet zeggen dat ik het elke dag draag en als ik dat doe, probeer ik het natuurlijk te houden. Ik begin altijd, altijd, altijd met zonnebrandcrème.

Hoe ziet zelfzorg er voor jou uit?

Zelfzorg hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Zelfzorg kan simpelweg gaan over het inchecken bij jezelf, luisteren naar de antwoorden, erkennen wat je nodig hebt en bereid zijn er zelf actie op te ondernemen. Voor mij draait het allemaal om het creëren van een rustige mentaliteit waarin ik mijn creativiteit kan aanboren en dankbaarheid en vrede kan vinden. Het gaat er ook om zelfcompassie te tonen op de dagen dat dat niet zo eenvoudig is. Ik geniet van dingen als fietsen, journaling, een gezichtsmasker doen of dansfeestjes thuis.

Wat zijn je favoriete boeken die je altijd moet lezen?

Er zijn eindeloze boeken die ik zou kunnen zeggen, maar het boek dat me het meest is bijgebleven, is Essentialism van Greg McKeown.

Luister je naar?

Mijn favoriete afspeellijst op Spotify is ‘Indie Sunshine’. Het is zo’n goede muziek om naar te luisteren terwijl je thuis werkt. Het houdt me tegelijkertijd energiek en kalm. Ik word er gewoon heel blij van.

Zijn er podcasts waar je van houdt?

Om eerlijk te zijn, heb ik de laatste tijd een pauze genomen van podcasts. Ik realiseerde me dat ik meer moest afstemmen op mijn eigen gedachten. Met alle externe ruis, media, meningen, enz., Ben ik op dit moment gewoon aangetrokken tot muziek via een podcast.

Hoe ziet uw routine voor het slapengaan eruit?

Eerlijk gezegd was ik tot een paar jaar geleden een vreselijke slaper, dus besloot ik om slaaphygiëne een prioriteit te maken. Net als al het andere kan verandering tijd kosten. Nu is het zo verdomd fijn om je ’s ochtends goed uitgerust te voelen! Een ding dat mijn bedtijdritueel omvat, is een schermtijdgrens tijdens de weekdagen. Ik stel een tijd in waarop mijn telefoon ’s avonds weggaat, idealiter een uur of zo voor het slapengaan. Door dat laatste uur van mijn dag te gebruiken om te lezen of wat quality time door te brengen met mijn belangrijkste druk, ben ik er een gelukkiger mens van. Een andere bewuste grens waar ik me aan probeer te houden, is geen techneut in de slaapkamer . Houd je meldingen, e-mails, taken, taken en scrollende verleidingen buiten de deur. Maak je geen zorgen, het wacht morgen allemaal op je. Een ander ding dat me ook echt heeft geholpen, is het gebruik van essentiële lavendelolie in een diffuser terwijl ik ’s avonds tot rust kom. Ik probeer rommel tot een minimum te beperken en ik heb de bewuste keuze om van mijn slaapkamer een ruimte te maken waar ik eigenlijk wil zijn – een ruimte die kalm en gastvrij aanvoelt.Wat staat er momenteel op uw nachtkastje?

Een groot glas water (dat ik uiteindelijk minstens één keer per maand omver gooi), CBD-olie, voor het eerst voor altijd een fictieboek. Ik lees momenteel Outlander , omdat ik verslaafd ben aan de show.

Favoriete quote?

“Beetje bij beetje loopt men ver.”

<%Credits:

Jules Acree | (@ omandthecity ) | omandthecityblog.com

Winkel bij haar thuis:

Logeerkamer

Side Chair Bijzettafel (vergelijkbaar) Rug Bookshelf Daybed Bed Hardware Cabinet Euro Shams Throw Blanket Art 1 Art 2 Kussens

Hoofdslaapkamer

Rug Bench (vergelijkbaar) Bed Nachtkastje (vergelijkbaar) < a href = "https://bit.ly/2AxRV1p" rel = "noopener noreferrer" target = "_ blank"> Beddengoed Throw Blanket

Thuiskantoor

Sofa Bureaustoel Desk Shelves Rug Sidetable Pillow Kussen Wall Vazen Stool

Eettafel < a href = "https://bit.ly/2ZfJQsD" rel = "noopener noreferrer" target = "_ blank"> Eetkamerstoelen Bijzettafel TV-console (vergelijkbaar) Pouf Rotanstoel (vergelijkbaar) Rug Console Table

Hield je van dit bericht?

Abonneer je op Glitter Guide om de laatste blogposts te ontvangen , creatieve bronnen en aanbevelingen voor winkelen rechtstreeks in uw inbox.

Lees Meer