HOE EEN VREEDZAME, ZEN SLAAPKAMER TE CREËEREN … VERTROUW OP MIJ JE ZULT NOOIT WILLEN VERLOFEN

mei 13, 2019 0 Door admin

WAAROM, HALLO- WELKOM BIJ MIJN LIEFDE NEST.

!!!

Onlangs besefte ik dat ik niet veel praat over mijn slaapkamer – ik vermoed het is omdat mijn leven zo openbaar is dat ik mijn slaapkamer sociaal heb gehouden. Mijn leven draait zoveel om optimalisatie dat ik het gevoel heb dat ik mijn slaapkamer niet met je kan delen. Het is niet eens omdat ik je het decor wil laten zien, hoewel ik het wel doe! Het is meer dat ik de tips & tricks die ik heb verzameld om je slaapkamer zo vredig mogelijk te maken, met je wil delen.

Om echt te zijn, vanwege deze tips, heb ik MIJN VERANDERDE SLEEP .

Zoals ik used om 2 uur ’s nachts naar bed ga bartending een 10 uur durende shift … & nu ben ik in bed om 21:45 uur, slapend uiterlijk om 10:15 uur.

Dit wordt toegeschreven aan CBD (daarover later meer) & een rustige, zen-slaapkamer.

Dit is de deal: je slaapt 7-9 uur. Dat is VEEL VAN JE LEVEN. Dus dat deel van je leven moet zo naadloos en geoptimaliseerd mogelijk zijn. Zoals je zou moeten denken aan de manier waarop je slaapomstandigheden zijn. Ik bedoel, je zou je moeten helpen. Maar voor mij bracht ik tijd door met denken aan HOE ik sliep. Zoals ik al zei, ik wilde heel graag de ervaring optimaliseren.

Hoe dan ook.

Laten we ingaan op de details. Ten eerste moet je weten wanneer een blogpost of contentcreatie ik nooit iemand’s tijd wil verspillen. Alsof ik wil dat je daadwerkelijk tastbare, waardevolle adviezen krijgt die je in je dagelijks leven zult gebruiken. Mijn doel met deze blogpost is dus om u VALUE zoveel waarde te geven dat u uw eigen slaapervaring optimaliseert. Weet je wat ik bedoel?

Ok. We zijn er dus klaar voor.

1.) SALT ROCK LAMP :

leven veranderen. Krijg er een of krijg een nachtlampje. Het oranje licht geeft aan dat je hersenen gaan slapen. U moet weten dat ik dit ELKE.SINGLE.NIGHT absoluut gebruik.

Maar laten we specifiek worden.

Onlangs was ik in Londen. De eerste paar dagen kon ik er niet achter komen waarom ik me zo voelde en toen besefte ik dat het SAD was. Voor iedereen die het niet weet, staat SAD voor Seasonal Affective Disorder en is het een stoornis in de gemoedstoestand die vooral de patiënten in de wintermaanden treft.

Ik kon letterlijk niet geloven hoezeer ik me een totaal ander persoon voelde. Het was een mengeling van heel weinig uren zonlicht, niet uitwerkend, jetlag, & niet volgens een normale planning. Het is alsof er wol over mijn ogen glijdt en ik deze super zware energie had.

Door Pure Barre & Pilates te onderwijzen, raakte ik erg in harmonie met mijn lichaam, en heb ik nog steeds die verbinding tussen geest en lichaam. Er was iets aan de hand – Ik kon het zien. Ik sprong op Google, begon onderzoek te doen, ben tegengekomen bij de seizoen-depressie en heb me gerealiseerd … dit gebeurt altijd wanneer ik ergens heen reis waar het donker is.

Ik ging meteen op zoek naar oplossingen voor dit probleem. Een daarvan was een happy light (dat ik meteen kocht), aangevuld met St. John’s Wort , dawn alarm (een alarm dat je wakker maakt met licht in plaats van piepend), oefening, journaling, aromatherapie, en een zoutlamp .

Om eerlijk te zijn had ik geen directe toegang tot een zoutlamp, dus ik vergat het een beetje.

Nadat de kerst voorbij was, zijn we naar Gstaad, Zwitserland geweest.

Er is de meest prachtige spa in het hotel waar we in Gstaad verbleven. De spa had al die verschillende sauna’s en stoomruimtes … ik bedoel ALLE SAUNA’S … nat, droog, hout, kruiden, bio, steen, Turks, Fins, infrarood, stoomachtig allemaal.

Ironisch genoeg hadden ze ook een zoutkamer. Kortom, je gaat in je hoteljas en ga daar zitten en staar naar deze enorme zoutlamp. Aan de muur was er een lijst met alle voordelen en op die lijst stond goed voor de stemming , & < span> geweldig voor depressie en angst .

Dus ik bleef daar 20 minuten zitten en staarde naar deze zoutlamp, in afwachting dat deze zijn magische krachten zou werken. Na 20 minuten jongens … ik schat je niet, ik voelde me 99% beter. LETLICHAAM kon het niet geloven. Ik was er gek op en schreef daar bijna ter plekke een blogpost. Maar ik dacht dat ik zou wachten en wat meer onderzoek zou doen en toegang tot het mijne zou krijgen voordat ik er met jullie over sprak.

Het is bekend dat het depressie en angst onmiddellijk opheft, vooral voor mensen die in donkere, regenachtige gebieden wonen.

Je zou ook moeten weten dat het nog vele andere voordelen heeft:

♡ natuurlijke antihistaminica
♡ goed voor de spijsvertering

♡ verbetert de stofwisseling

♡ vermindert stresshormonen

♡ verlaagt cortisol

♡ goed voor gezondheid van bloedvaten

♡ balanceert elektrolyten

♡ voorkomt spierkramp

♡ ondersteunt een gezond zenuwstelsel

♡ verbetert de slaap

Er wordt gezegd dat positieve ionen je energie echt kunnen afvoeren, maar een zoutlamp geeft natuurlijke negatieve ionen vrij die je energie terug kunnen brengen.

Meer informatie hier .

2.) BOMB BEDDING:

Dus we gebruiken al Brooklinen beddengoed zolang ik me kan herinneren . Het is een soort van nietje. De vellen zijn boterachtig en heerlijk en geven je de beste nachtrust van je leven.

ook. En laten we echt zijn, dit is belangrijk, ze zijn CHIC. Franse chic. Het soort chic dat je voor je beddengoed wilt.

Ik heb gekozen voor de krokante witte lakens & kussenslopen (en ik zeg “ik” omdat ik heb gekozen, sorry Michael). Er zijn een paar dingen die ik aankan en beddengoed is er een van, LOL. We hebben een kingsize bed en deze lakens passen mooi en strak en maken het bed eruit als perfectie wanneer alles ’s ochtends is gemaakt. ‘S nachts wanneer het tijd is om te ontspannen zijn ze zoooo comfortabel. Je smelt als een wolk in je bed, ik zeg het je.

Dus persoonlijk voor mij deed ik de Luxe Move-In-bundel in zwart wit. Zoals hoe witter het bed. Je krijgt 1 hoeslaken, 1 laken, 1 dekbedovertrek en 4 kussenslopen wat ideaal is. Het bevat ook een lusteloze wolk van een trooster . De bundel is ook zeer betaalbaar – het hele ding is $ 488, wat na het shoppen FAB is voor al die lakens, kussenslopen en dekbedden plus een dekbed. IK BEDOEL.

Een paar plussen: de kussenslopen maken gebruik van deze enveloppesluitingen, zodat je geen open einde hebt (ik ben raar maar open eindigt me niet). De bladen zijn langer en sterker dan andere merken waar ik persoonlijk dol op ben, vooral wanneer ik het bed opmaak.

(kanttekening: u wilt ook het juiste wasmiddel krijgen- Ik hou ervan mijn lakens / kussens gescheiden van mijn kleren te wassen. Het wasmiddel, Laundress Signature Detergent is schattig (zoals je het op mijn planken wilt laten zien) & gemaakt om dit specifieke beddengoed voorzichtig te wassen. Het is ook allemaal NATUURLIJK, ik ben erover, als we heel specifiek worden over de aanwijzingen: koud in de machine wassen, in de droger laag met een natuurlijk wasmiddel zoals degene die ik heb genoemd).

Ik heb een hoop vragen gehad over lakens / beddengoed en ik kan gerust stellen dat je met deze lakens niet mis kunt gaan. Ze zijn zelfs heel erg goedgekeurd door mijn Chihuahuas. ZE WILLEN NIET VAN HET BED KRIJGEN!

U kunt mijn beddengoed opzoeken hier . GEBRUIK CODE “lauryn10” om 10% korting te ontvangen op bestellingen van meer dan $ 50 op Brooklinen .

3.) BEGINNEN 1 UUR VOOR HET BEDIJDEN:

IN DE PADDESTOEL VAN CHAMPIGNON of muntthee of citroen water. Dim de lichten, haal je cortisol naar beneden, stap weg van elektronica, matzwarte diffuser gaat AAN. Zorg voor de juiste sfeer. Al deze tips helpen bij de sfeer, maar zorg ervoor dat je jezelf een uur voor het slapengaan laat bellen.

4.) SPUIT INSTELLEN:

Ik SPRAY de kamer elke nacht met deze bevredigende Settle Down spray – Ik doe het al jaren. De honden zijn er dol op (het is hondvriendelijk) en het is gemaakt door een The Skinny Confidential lezer, Karen, die al deze heerlijke ingrediënten heeft gebruikt om de beste kussenspray ooit (ik heb een satijnen kussensloop in bed waar ik het altijd op spuit). Maar je kunt het op de lakens, kussens, in de lucht, op je gezicht spuiten – ik kan er geen genoeg van krijgen. Je zult het geweldig vinden.

5.) WITTE GELUIDSMACHINE:

TOEGANKELIJK, Michael & I hebben in deze stap heel erg auteur & podcaster, Tim Ferriss, gekopieerd. Tim beveelt een geluidsmachine met witte ruis aan. We kochten de Marpac Dohm one & we love it- het is niet super prijzig. We zetten onze plafondventilator aan, diffuse lavendelolie , & schakelen op de machine voor ruis bij witte ruis .

De machine heeft 6 natuurlijke geluiden van hoge kwaliteit: regen, beek, oceaan, donder, witte ruis, zomernacht. Het ding is dat natuurlijke geluiden achtergrondgeluiden maskeren, zodat je beter slaapt. In slaap vallen gemakkelijker, beter slapen, wakker worden opgefrist. Je snapt het.

Ik kan deze gekte niet eens verklaren, maar het werkt !

6.) DIMMED LIGHTS:

Dim, dim, dimmity, dim. De lichten die worden gedimd, gebeuren om acht uur ’s avonds. Het geeft ons brein aan dat het tijd is om te ontspannen. Ik dim het licht en de honden zijn er dol op. Natuurlijk verwachten ze ook dat hun luipaard Kardashian deken ook verschijnt.

7.) LIMIT ELECTRONICS:

IK WEET HET, IK WEET HET. Maar we moeten dit bespreken. Ten eerste, en deze is erg belangrijk, IK MOET ELECTRONICS BEPERKEN. Dit is nu HEEL moeilijk voor mij geweest. Ik ben een nachtbraker en werk ’s nachts het beste voor mijn computer, met Bossanova, en een kopje muntthee. Dit komt van mijn dagen van bartending tot middernacht. Ik zou na een extreem lange dienst thuiskomen en tot 3 uur ’s morgens aan het werk. Maar de laatste tijd heb ik ontdekt dat hoe eerder ik de elektronica uittrek, hoe beter ik slaap, hoe beter de volgende dag. Weet je, het is hier een soort Domino-effect. Wat ook weer een beetje verwoestend is, want ik werk graag ’s nachts.

Om volledig transparant te zijn, zijn we hier een soort work-in-progress.

Dus in plaats van te stoppen om 12.30 uur, ben ik nu op zoek naar 9 PM. Elektronica afstappen helpt niet alleen jongens slapen! Het is goed voor het libido. Nee echt, Michael vindt de slaapkamer leuk om te verblijven als een slaap- / sekskamer. HA.

VOOR ZOVER DE ELEKTRONICA IS AFGESCHAFT: ik gebruik mijn blue light-bril of computersoftware f.lux, of A BOOK LIGHT TO LEES een echt boek, ALLE die helpen het blauwe licht te blokkeren dat de hersenen stimuleert. Meestal gooi ik mijn onaangename maar noodzakelijke bril rond 8-achtig. En natuurlijk CALM of pepermuntthee is in de buurt. Snelle tip: de laatste tijd gebruik ik in plaats van theezakjes echte verse munt over heet water en het is GODDELIJK!

8.) KLEINE KAARSEN:

steek ze aan. Overal. Zo vredig.

We gebruiken de kleintjes . We houden van ze. Heb ze ook bij Brooklinen . De theelichtkaarsen creëren een ideale sfeer – ze passen ook bij mijn matzwarte diffuser (daar komen we aan).

Elk van hun kleine, chique kaarsen zegt een schattig gezegde. Ze zijn leuk om als decor op de top van boeken te zetten.

9.) CBD, SKINCARE, & EUCALYPTUS DOUCHE:

CBD : so, so fab. Wind je naar beneden! Ik doe twee trekjes van mijn gouden pen OF ik doe druppels in mijn verse muntthee. Zo eenvoudig.

Huidverzorging is altijd aan de orde- je kunt mijn hele nachtritueel vinden hier .

En natuurlijk, een eucalyptus douche . Werkelijk kalmeert me om een ​​warme douche te nemen voor het slapengaan, vooral onder eucalyptusbladeren met een zoutachtige gloed.

10.) OIL DIFFUSER :

Dit is een must .

Verkrijg eerst de juiste oliën. Ik heb hier een post gedaan, maar tangerine of lavendel of moed is altijd in ons huis aan het branden. Soms meng ik ook grapefruit. Ze zijn allemaal heerlijk.

Zoals mijn zus zegt (zij houdt ook van oliën): Tangerine is erg goed voor het zuiveren van je huis en maakt het stank schoon, het is erg citrusachtig (natuurlijk & Lauryn’s favoriet aller tijden). Tangerine-olie is ook een antisepticum en een immuunbooster. Het is ook een hulpmiddel bij de spijsvertering en helpt bij slapeloosheid en geheugenondersteuning. Het beste van Tangerine is dat het nieuwe cellen regenereert en het bloed zuivert! Dat gezegd hebbende, zou ik het kopen als een “Vitaliteit” en als een olie, dus ik zou het in mijn drankje kunnen zetten om te verteren! “Ik AKKOORD.

Wanneer mijn favoriete diffuser nevel is, komt de geur er op de meest SEXY manier uit. Het is moeilijk uit te leggen over de computer, maar zoals de stroom van de etherische oliën doet me denken aan de rook die komt uit de heetgebakerde blauwe waterpijp waterpijp in Alice In Wonderland – weet je wat ik bedoel? Net als de mist creëert deze zeer therapeutische, sexy situatie – zeer feng shui-y. Dit is aan de duurdere kant ($ 108) maar elke stuiver waard omdat het een mooi armatuur is dat goede energie in huis creëert. OOK het komt ook in mat wit. andere plussen: tijdinstellingsoptie, loopt 7,5 uur, gemakkelijk schoon te maken, en het heeft een beetje licht rond de bodem dat meer heerlijke ambiance uitstraalt. het snoer is niet al te dik waar we van houden. EN. Het wordt geleverd in matzwart, wit of roze – meer hier . LIEFDE.

DUS DAT IS DAT! Optimaliseer uw slaap. Maak een slaapruimte. Maak het rustig, romantisch. En vooral, zorg ervoor dat het je cortisol verlaagt. Het is gemakkelijk om te scheppen n zen-achtige slaapkamer als je er een punt van maakt.

Slaap is je vriend. Het is een groot deel van je leven! Let op hoe je slaapt.

Laten we hier echt zijn, IK HEB MIJN SCHOONHEID NODIG OF ANDERS. Michael weet dit.

Daarmee sta ik op de computer om te ontspannen – alleen mijn Settle Down-spray gespoten en ik sta op het punt om naar mijn boterachtige bladen met een boek ( The Grand Budapest Hotel ). Goede nacht en tot morgen!

ZZZzzzz, lauryn x

GEBRUIK CODE “lauryn10” om 10% korting te ontvangen op bestellingen van meer dan $ 50 op Brooklinen .

LEES MEER: ochtendroutine & < a href = "https://www.theskinnyconfidential.com/nighttime-skincare-routine-elemis/"> nachtelijke huidroutine .

* Dit bericht is in samenwerking met Brooklinen- zoals altijd zijn alle meningen mijn eigen mening PICS .

STALK THE POST:

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com


Lees Meer