Ik ben 27 & Dit heb ik zoveel uitgegeven op een 4/20 weekendtrip naar Denv

mei 11, 2019 0 Door admin
Welkom bij Travel Diaries , een raffinaderij29-serie waar we meespelen terwijl echte vrouwen op wereldreis gaan en hun reiskosten tot op de laatste cent volgen. Hier bieden we een gedetailleerd, intiem verslag van wanneer, waar en hoe onze leeftijdsgenoten hun vakantiedagen en besteedbaar inkomen besteden: alle maaltijden, avonturen, aflaten, tegenslagen en verrassingen.

Het reisdagboek van deze week: een 27-jarige yoga-instructeur bezoekt haar broer in Denver, CO voor een weekend van 4/20-geïnspireerd plezier.

Voor vragen, feedback of als u geïnteresseerd bent in het bijhouden van uw reiskosten tijdens een aanstaande reis, kunt u een e-mail sturen naar traveldiary@refinery29.com.

Leeftijd: 27
Beroep: voltijds yogaleraar en parttime studiomanager
Salaris: ~ $ 24.000, het is nog steeds een nieuw concert voor mij dus ik bouw het op. Vorige maand heb ik $ 2000 verdiend. Ik krijg echter $ 2500 per maand van mijn ouders. Elke salarischeque die ik krijg, heb ik 40% spaargeld (belastingen en noodfonds), 10% gaat naar tienden en de rest geef ik aan mijn ouders. Het is een soort lening omdat ik terugbetaal wat ik kan, maar ik heb geen schulden bij hen, dus het is ook een soort uitkering.
Jaarlijks aantal vakantiedagen: tot mijn discretie. Ik word elk uur betaald en heb geen betaalde vakantiedagen.

Woonplaats: Houston, TX
Reislocatie: Denver, CO
Reisduur: 3 nachten, 4 dagen

Reisgenoot: Ik ben alleen op reis, maar zal mijn kleine broertje bezoeken. Hij woont in Denver
Salaris reisassistent: ~ $ 25.000. Hij was een ober en werkt nu voor een bezorgservice voor boodschappen, zodat zijn salaris varieert
Travel Companion Aantal vakantiedagen: tot zijn discretie

vervoer
Vlucht: de secretaresse van mijn vader boekte het met behulp van zijn punten. Ik heb niet betaald voor mijn vlucht of mijn pick-up / drop-off-service.

accommodaties
Ik bleef bij mijn broer, zijn kamergenoot en de vriendin van zijn kamergenoot. Het heeft me niets gekost!

Pre-vakantie uitgaven: ik heb $ 300 betaald voor ons 4/20 evenement en $ 113.08 voor ons schilderij evenement.

7:00 uur – Mijn wekker voor lichttherapie laat deze week voor de laatste keer zijn bellen horen. Ik rol onmiddellijk over en snooze het. Dan herinner ik me dat ik moet opstaan, want ik ga vandaag naar Denver en mijn auto is er over 30 minuten! Ik spring uit bed, trek mijn haar half op met een scrunchie (mijn eerste trend), poets mijn tanden, doe wat YSL-oogcrème aan en kleed je aan. Mijn luchthavenkleding is heel yoga chic – legging, een V-hals, een oversized sweater en enkele platformsneakers. Mijn moeder komt binnen om te zorgen dat ik wakker ben en helpt me al mijn spullen naar beneden te dragen. Ik zet een kop koffie en pak wat Siggi’s yoghurt en ‘bluebs’. We gaan naar buiten net zoals mijn vader na zijn training omhoog trekt. Hij knuffelt me ​​daag en dan laad ik in de auto.

07.15 uur – Op mijn rit naar het vliegveld werk ik aan een aantal posts op sociale media voor de studio waar ik mijn ontbijt gebruik en opeet. Een van mijn besties van waar ik woonde, sms’te en vroeg toen ik terugkwam in de stad omdat ze me mist. Waarom kan je niet naar me toe komen? Ze reageerde nooit omdat ik haar dat eigenlijk nooit had gevraagd.

8:30 uur – Ik ga naar het vliegveld en besef dat de upgrade waar mijn moeder voor betaalde, verloren was toen ik een paar dagen eerder mijn vlucht naar een eerdere vlucht veranderde. En ik kreeg geen TSA-voorcontrole. Ik kijk in mijn tas ($ 30, ugh United why though) en sjouw dan twee yogamatten rond met mijn rugzak. Ik kom door de beveiliging en ga naar de poort. $ 30

9:15 uur – Ik pak een croissant, een banaan en een eiwitreep uit een klein café. Ik vul mijn waterfles bij de waterfontein, maak nog een toiletstop, dan stap ik in het vliegtuig en ga de deur uit. Ik werd ongeveer een uur later wakker, had wat “esdoorn-wafeltjes” uit de luchtvaartmaatschappij (10/10 aanbevelen), hete thee en las mijn boek voor de rest van de vlucht. Ik lees de Heks Elm van Tana French en tot nu toe, zo goed. Ik lees meestal zoveel … als een boek per week, maar ik ben de laatste tijd afgeleid … vooral met sociale media en ik haat het. Ik beloof mezelf, als ik eenmaal terug ben in Texas, om geen technologie in bed te hebben! Alleen boeken. $ 7,77

12:00 pm – Ik land in Denver en mijn kleine broertje, P, begroet me met een ijskoude vanille latte met amandelmelk ($ 9,72 inclusief de kosten van zijn drankje). Goh, ik hou van deze jongen. We pakken mijn bagage en gaan naar zijn truck. We betalen $ 5 om de garage van de luchthaven te verlaten. $ 14.72

13:00 – P woont in Downtown Denver, dus ik geniet van de rit langs de bergen en vervolgens door de stad, terwijl ik zijn THC-pen aanraak. Ik kan niet geloven dat hij op zo’n coole plek woont!

13.30 uur – We komen bij zijn appartement en moeten wat ruimte voor mijn koffer vinden. Hij maakte niet eens de moeite om zijn kamer schoon te maken. We gaan morgen naar een speciale 4/20-gebeurtenis en P pakte de dag ervoor de “goody bags” op ($ 20 per stuk dus $ 40 in totaal. FREUKING STEAL). Hij toont me de goederen en het voelde echt als Kerstmis. Er was een oliepatroon van een halve gram, sommige CBD-gummies, THC / CBD chocolade pindakaasbekers, THC-olijfolie en twee jerrycans met de meest legitiem ruikende bloem ooit. Ik gooide een paar gummies, probeerde een druppeltje olijfolie (niet slecht), zette een hoed op, schakelde mijn schoenen uit om er beter op te kunnen lopen en verliet zijn appartement. $ 40

2: 1 17 uur – We wandelen een tijdje voordat we een paar scooters hebben gevonden om te huren. Het werd uiteindelijk $ 2 per stuk. $ 4.

14.45 uur – We beginnen honger te krijgen, dus stoppen we bij een sushi-restaurant. P bestelt een biertje en wat miso-soep, ik bestel water en een huissalade. We hebben gyoza en twee rollen gesplitst ($ 48,11). P betaalt, maar we combineren alle kosten voor de reis. Het duurde meer dan een uur om ons eten te halen, maar we maakten goed gebruik van de tijd door te praten. Ik hou van mijn broer en houd ook van de intellectuele en verlichte gesprekken die je hebt, terwijl je onder invloed van marihuana bent. We praten over onze ouders, hoe we patroonbrekers zijn en hoeveel druk hij voelt om een ​​bepaald soort leven te leiden (het familiebedrijf overnemen, elke dag de hele dag werken zoals onze vader, genoegen nemen met het opvoeden van een gezin, enz.) . Hij wil reizen, ontdekken waar hij gepassioneerd over is en dan een carrière op dat gebied vinden. We hebben het geluk dat we zulke ondersteunende ouders hebben, dus hij heeft zichzelf het afgelopen jaar uitgebeeld. We praten over een plan en hoe hij vooruit kan komen in het leven en tegelijkertijd het geluk kan behouden. $ 48,11

16.00 uur – We lopen helemaal terug naar zijn huis. Het voelde als een miljoen mijl, maar we raken gewoon de pen en praten. Meestal klaagde ik over het moeten lopen, maar je snapt het. Toen we thuiskwamen, had ik een snack omdat munchies echt zijn. Een van P’s kamergenoten, K, laat me kennis maken met pimentkazen en Ritz-crackers. Hallo hemel. We ploffen nog een paar gummies en de vier (ik, P, K en D (de hond) van ons vertrekken naar Red Rocks.

16.45 uur – We komen alleen aan bij Red Rocks om te ontdekken dat ze een concert hebben, dus we kunnen niet naar de hoofdsite gaan. We rijden wat rond voor we stoppen bij een ander gebied, zodat ik kan zeggen dat ik er was. Er eindigde een trail in de buurt, dus we deden een babywandeling van ongeveer een mijl. Ik had net 10K stappen op mijn FitBit gezet en de lange dag draagt ​​op dit punt bij mij. Was ik echt vanmorgen in het vliegtuig? Hoe bestaat tijd? Wie ben ik? Uiteindelijk rijden we terug naar de auto; D en ik flauwvalt onmiddellijk bij aankomst.

17:45 uur – Als we terug zijn bij mijn broer, val ik ineen op de bank. Ik probeer hem te overtuigen om ons het diner te laten annuleren, maar dat laat hij niet gebeuren. Feest. We (ik) dwingen onszelf (mezelf) van de bank af om ons op te frissen. Ik trok een zwarte, verdraaide spijkerbroek aan, een super leuke gingham-knop van Madewell die ik net heb gekregen, een beetje omgekeerd, en een beetje YSL CC-crème. P wisselt T-shirts en trekt een pant-versie aan van de shorts die hij droeg. Jongens hebben het zo gemakkelijk.

18:30 uur – We rijden naar de Dairy Block ($ 5 per stuk, dus $ 10). Dat was legitiem de coolste plek waar ik ooit ben geweest. Ik ben dol op al deze eetzalen of wat ze ook zijn. We stoppen bij een coffeeshop; Ik bestel een cold brew float en ik denk eerlijk gezegd niet dat ik ooit hetzelfde zal zijn. De bitterheid van het koude brouwsel met de zoetheid van het ijs. Wauw. Mijn twee favoriete dingen in een beker. Mijn broer bestelde een cappuccino. Hij is ook een grote fan ($ 10,73). $ 20.73

19.00 uur – We verlaten de koffiewinkel en lopen verder rond de Dairy Block. Er is een supercool hotel met een badasslounge waar we stoppen om ons spelplan te bepalen. P drinkt iets. $ 13.22

19:15 uur – We verlaten de Dairy Block en besluiten om te scooteren tot diner ($ 5 per stuk, dus $ 10). Onze reservering is pas om 8:30 uur, maar een meisje heeft honger, dus ik hoop dat als we er vroeg aankomen, ze ons een beetje van tevoren kunnen zitten. We hebben de pen een paar keer geraakt voordat we er zijn. $ 10

19.45 uur – Onze tafel is nog niet klaar dus we zitten aan de bar. Ik drink niet, dus ik vraag de barman of ze me een mocktail kan maken. Ze brengt me de heerlijkste en meest verfrissende drank waarvan ik niet eens weet wat. Ik denk dat ik er twee had. En toen schakelde ik over naar Pellegrino. Zo stijlvol. P bestelde 3 drankjes. Hij beschouwt zichzelf graag als cocktailkenner, dus moest hij een assortiment uit het menu proberen. We bestellen een aantal arancini als aperitief terwijl we wachten. De barman is super cool en vertelt ons dat we daar moeten blijven en eten, zodat P onze tafel annuleert. We bestellen mosselen om te delen, carbonara voor mij en gnocchi voor hem. $ 130,70

21:00 uur – we aten maar ongeveer de helft van onze voorgerechten omdat het ons doel was om het voor morgen te redden EN om ervoor te zorgen dat we ruimte hebben voor een toetje. Mijn broer is de laatste tijd op een crème brulée-trap geweest, zoals … thuiskomen op een kick van dinsdag. Dus we verlaten restaurant nummer 1 op zoek naar crème brulée.

21.15 uur – We lopen een beetje (ik klaag hierover, maak je geen zorgen) naar Capital Grille en gaan zitten in de bar als we er eenmaal zijn. P krijgt wat chique bourbondrank en ik heb water. We bestellen een crème brulée en coconut cream pie ($ 39). De taart was goed. Ik eet eigenlijk alleen het beleg. P verslindt zijn crème brulée. Hij komt alleen voor lucht om te flirten met de serveerster. We hebben een grap dat elke keer als we rondhangen, hij een shirt nodig heeft met de tekst “This is my sister”, dus ik verkramp zijn single-bro vibe niet. $ 39

10:30 uur – We Uber home (mijn Uber-account is gekoppeld aan de creditcard van mijn moeder) en ik spring meteen in de douche. Ik eet nog een paar gummies, raak de pen een of twee keer en val dan in slaap na een lange maar geweldige AF-dag.

8:00 uur – Mijn alarm en de huisgenoten van P maken me wakker. Ik vlieg opgewonden uit bed naar de volgende dag. Het is 4/20! Ik voel me zo’n stoner middelbare scholier. Ik heb het doel achter de vakantie nooit echt begrepen, maar vandaag vier ik het feest. Eerste keer voor alles. Ik poets mijn tanden, neem mijn medicijnen en loop dan de woonkamer in om P wakker te maken die op de bank ligt.

9:00 uur – We doen ons aankleden in onze beste yogakledij en scoren ($ 5 elk dus $ 10) op onze weg terug naar de coffeeshop waar we gisteravond zijn geweest. Ik bestel een croissant en een koud brouwsel, en P krijgt een citroenscone en een vuile chai-thee latte. Ik betaal ($ 18,43). $ 28.43

09.50 uur – We gaan vandaag naar een privé 4/20 evenement en het begint om 10.30 uur. We hoopten dat we daar tijd zouden hebben om te scooteren, maar we dronken te lang met het drinken van onze koffie. Ik bel een Lyft om ons te nemen. $ 8.89

10:15 uur – We komen precies op tijd bij de evenementenruimte. We checken in, krijgen een goede plek om onze yogamatten uit te rollen en gaan op onderzoek voordat de les begint. Ik vond CBD-koffie bij mijn ontdekking zo duidelijk dat ik een beker moest halen en toen kwamen we in de rij voor de hap bar. Wat is in hemelsnaam een ​​goede bar? Ik had dezelfde vraag. Het is THC-concentraat dat je rookt en deze prachtige hippie meiden met bloemkronen zetten de bong op voor elke nieuwe persoon in de rij! Ik nam een ​​babyhit en P nam een ​​grote; we zijn officieel gebakken. Het evenement was vooraf betaald.

10:45 uur – De yogales begint en het was geweldig. Zelfs mijn broer ging erin zitten en dit was pas zijn tweede keer yoga doen! De instructeur was zo goed en ik zei tegen mezelf dat ik haar later moest vinden, zodat ik haar hersenen kon kiezen. (Kanttekening, om ‘iemands brein te kiezen’ is zo’n vreemd gezegde. Wat zijn we … zombies? Nog een kanttekening, iZombie op Netflix is ​​echt goed).

12:00 uur – We pakken onze spullen in en laden dan in een shuttle (4/20 vriendelijk natuurlijk). We roken en mengen en mengen zich met de andere rijders terwijl we naar de volgende bestemming rijden.

12:15 uur – We komen aan bij een kunstgalerie en ik ben gewoon weggeblazen door het detail dat in dit evenement is gestopt. Er zijn prachtig gedekte tafels in de ruimte, een zithoek in de buitenlucht, live muziek, een schar en gezamenlijke bar, allemaal omgeven door geweldige kunstwerken. Ik voelde me heel gecultiveerd. En chic. Maar meestal hoog.

12:30 uur – P en ik delen een joint buiten, raken de dabbar en gaan dan naar binnen om te feesten. Het menu zegt dat de eerste gang brood met cacaoboter is. De boter lag op tafel, maar het brood was nergens te bekennen. Ze brachten ons een salade, wat Strawberry French toast, esdoorn varkenshaas en tenslotte een garnalen en grits quiche! Alles was heerlijk, maar het was lang niet genoeg voedsel om een ​​groep extreem hoge (en gekweekte en chique) volwassenen te voeden. Aan het einde van de maaltijd was P zo verwoest dat hij nooit het brood kreeg dat hij de cacaoboter in een van de onkruidopslagpotten had gebotteld die ze ons schonken. En we hebben gewandeld.

14.30 uur – We liepen een beetje voordat we de Uber-gesponsorde elektrische fietsen vonden. PSA – als je er nog nooit een hebt gereden, doe het dan zo snel mogelijk. Ik wil er nu een in plaats van mijn auto! We fietsten ongeveer een uur lang en het was heerlijk. Ik was perfect gebakken en het weer was geweldig. Het voelde echt als een droom.

15.30 uur – We hadden koffie nodig en misschien een snack. We stopten bij de Dairy Block (natuurlijk), dus we konden teruggaan naar onze favoriete coffeeshop (twee keer per dag). Ik heb nog een koude brouwselvlotter, P bestelt een latte en we splitsen een vlees- en kaasplank. ($ 27.22) Ik heb P verteld dat ik “live in een stad waar ik geen auto nodig heb” aan mijn bucketlist heb toegevoegd. Als ik overal kon fietsen / lopen, zou dat zo cool zijn. Hoewel ik er zeker van ben dat het gras altijd groener is. $ 27.22

16.00 uur – We lopen een tijdje rond de Dairy Block zodat P wat ijs kan krijgen ($ 3,85). Ik besluit tegen ijs, nadat ik het gewoon in mijn koffie heb gedaan, maar ik krijg wel een kaneelbroodje. Ik bewaar een lijst op mijn telefoon van alle plaatsen waar ik kaneelrolletjes probeer en ze staan ​​op nummer 1 tot 5 op basis van textuur, temperatuur, glazuur en algehele smaak. Deze bijzondere kaneelrol? Het is het beste dat ik heb gehad. Ik bestel ook twee chocoladekoekjes voor P en I om later te eten ($ 12.02) $ 15.87

17:00 uur – We fietsen terug naar P’s appartement ($ 13,97 voor P’s fiets). De fiets is via Uber en ik gebruik het account van mijn moeder. Als we eenmaal boven zijn, ontspan ik even terwijl P wat gewrichten rolt met de bloem die we van het evenement hebben gekregen. Ik ben hella chill na al het lekkers en 5 kopjes CBD-thee tijdens de brunch. We gaan naar boven om te roken op zijn balkon en kijken naar de aflevering van Game of Thrones van vorige week. Jazeker. Ik hou van Sansa. En Dany en Jon Snow. Bran maakt me vreemd. De nacht vanaf die tijd bestond net uit Netflix, overgebleven carbonara en toen naar bed. P ging weg met zijn kamergenoten en ik lag er alleen bij. Ik ben een introvert persoon dus ik heb wat tijd nodig om mezelf terug te verdienen, dus de dag eindigde perfect. Ik eindigde ook met het eten van beide chocoladekoekjes en het sms’en van een kerel die ik soort van ghosted .. Slechts één ding ging goed. Ik zal je laten weten welke. (Het waren de koekjes). $ 13.97

9.00 uur – ik word op een natuurlijke manier wakker, wat mijn favoriete ding is om te doen, en wandel naar de keuken. K heeft bosbessenmuffins gemaakt! YUM. Mijn broer heeft dit merk van gelei dat hij heeft gewild dat ik het zou proberen, dus na mijn muffin maakte hij van mij een “toastvlucht”, wat slechts twee stukken toast was met verschillende jellies. Mijn broers, andere kamergenoot, T, kwamen bij ons in de woonkamer en we praatten een beetje omdat ik hem nog niet had gezien!

10:00 uur – Ik begin me klaar te maken voor de kerk. Ik probeer het krultang door mijn haar te laten lopen, maar besluit dat het nutteloos is, dus trek ik het terug. Ik deed een beetje YSL CC-crème, wat poeder en bloos op. P vertelt me ​​dat hij een klein beetje gaat roken voor hij naar de kerk gaat. Hij zei dat hij zich dichter bij God voelde. Ik heb echt al een tijdje moeite met de hele “ik kan wiet roken en nog steeds een goede christen zijn?”. Aan het ene uiteinde van het spectrum voel ik me ongelooflijk verlicht als ik high ben. Ik denk helder, heb epifanieën en ik voel me veel meer ontspannen. Als ik echter te HOOG kom, leid ik me tot destructief denken en geen motivatie, dus ik denk dat het de balans vindt. In alle dingen in het leven, denk ik. Om kort te gaan, ik heb een paar CBD-gummies voor de kerk opgegeten om te kijken of het anders voor mij was.

12:00 uur – De service was geweldig. Absoluut wat ik nodig had om te horen en herinnerd te worden. De gummies maakten me zeker meer gefocust, maar ik denk niet dat ik op zondagochtend de gewoonte van het THC / CBD-gebruik ga gebruiken. We verlieten de kerk en gingen naar een andere eetzaal genaamd Avanti. Ik ben geobsedeerd door deze plaatsen! Ik kreeg een hamburger, frites en een wortelbier ($ 18.27 … y tho) van de ‘American Grill’, zo patriottisch van mij. P kreeg een Franse dip, truffelgebak en een bloedige mary ($ 33,66) uit een klein Frans café. De frites van P waren veel beter dan de mijne. Ugh. $ 51.93

13:30 uur – De hele ploeg komt thuis en schakelt meteen over naar cozies. Behalve voor mij. Ik draag een nieuwe spijkerbroek en deze baby’s moeten zich uitstrekken. P rolt nog een paar joints terwijl ik me aanmeld om wat werk voor de studio te doen.

14.45 uur – We gaan naar boven om een ​​joint te roken. Deze dingen maken me zooo high. Als twee hits en ik ben een giggle-box. Ik ben onder de indruk van het vermogen van mijn broer om zoveel onkruid te consumeren en het heeft geen echt effect op hem.

15:00 – We vertrekken naar het Museum van Natuur en Wetenschap, P rijdt ons. Het gaat over die tijd van de dag, waar ik ga klagen over koffie, zodat we onderweg een koffiebar vinden. P krijgt (nog een) vieze chai latte en ik krijg een ijsthee vanille latte. $ 12.96

15.45 uur – We kopen twee kaartjes om in het museum te komen ($ 37.90) en zien meteen een virtuele realiteitshelling. LAAT MAAR KOMEN. We krijgen elk 30 minuten speeltijd ($ 48) en de mensen die daar werken, zorgen ervoor dat we geschikt zijn voor de bril / oogmaskers / robot. Ze zetten ons in een kleine kamer met niets erin om spelletjes te spelen. Als een kast. Het was trippy. Ik speel een kookspel en ik zou iets in het spel laten vallen en zou eigenlijk bukken om het op te rapen. HET IS NIET ECHT! Waarom is dit wat wij als mensen tegenwoordig graag doen? Ik bedoel, begrijp me niet verkeerd, het was super cool. Maar ook verdrietig. Ik stap een paar minuten voordat de tijd om was om uit te zoeken wat P aan het doen was. Hij speelt een spel waarbij hij kogels moet ontwijken en hij gooit zichzelf letterlijk rond. Zo grappig om te zien. Maar nogmaals, ook verdrietig. $ 85,90

16.30 uur Zodra we eindelijk uit de VR-arcade komen, realiseren we ons dat het museum over 30 minuten sluit. We dwalen rond in paniek en besluiten dan naar een film in het iMax-theater over honden te gaan ($ 14) . We werden gepompt om te zien dat ze snacks verkochten; we krijgen elk een kleine popcorn en Coke Zeros. P krijgt een Kit Kat en ik krijg een Snickers-bar omdat chocolade en popcorn alles is ($ 14). De film was schattig en ik huilde maar een klein beetje. Het ging over honden en hoe ze superhelden zijn. Ik ben het daar niet mee eens. $ 28

18.30 uur – We dwalen naar buiten en zien dat het museum vlak bij een prachtig park ligt. We besluiten het te verkennen omdat, waarom niet. We wandelen naar een reusachtige oude boom bij het water en gaan zitten aan de basis. Dit is waarschijnlijk het meest stoner-achtige deel van ons weekend. We leunen in de boom en roken een joint terwijl we over het gras naar de vijver staren. De wind koel tegen onze wangen. Een droom.

19:00 uur – we hebben nog een evenement om 8:30 uur, dus we gaan het park uit om wat te eten. We besluiten over Union Station omdat het een coole Denver-plek is om uit te checken. P wil oesters, dus vindt hij het chicste visrestaurant van de plaats. We gaan uit. We beginnen met een pond krabbenpoten, dan krijgt P een dozijn rauwe oesters. Ik bestel een bib-salade en enkele buffel-oesters. Het hoofdgerecht van P was mosselen. Hij bestelt 1 cocktail en ik bestelde 3 verschillende soorten zelfgemaakte frisdrank zodat ik ze kan mixen. Ik doe soms alsof ik een barman ben. ($ 237,25). We betalen $ 10 om de parkeergarage te verlaten. $ 247,25

20:30 uur – We rijden naar een super vreemd deel van de stad en vinden gelukkig een parkeerplaats. We lopen ongeveer anderhalve kilometer naar onze volgende bestemming – een Puff Pass Paint-klas! Denk aan schilderen met een twist maar met wiet. Het was zo leuk! Het schilderij was bloemen in een vaas die eigenlijk een waterpijp was. Ik besloot om mijn eigen ding te doen en alleen bloemen te schilderen. P, die meestal heel artistiek is, maakte me de hele tijd kapot omdat zijn schilderij vreselijk was en hij bleef eraan toevoegen, waardoor het erger werd. We zaten een beetje, toen we allebei klaar waren, om onze verf te laten drogen en toen liepen we de miljard mijl terug naar de auto. Het evenement was vooraf betaald.

10:30 uur – Eenmaal thuis, nam ik een douche, rookte een beetje meer en toen keken we naar Game of Thrones . Ik viel flauw zodra het voorbij was en had zoete dromen van de Nachtkoning. (jk die kerel is eng is AF)

8:30 – Ik word wakker omdat ik kan vertellen dat ik te laat ben. Ik kijk op mijn horloge en, ja hoor, ik had een uur geleden moeten opstaan ​​om naar het vliegveld te gaan. Ik begin me in te pakken als een gek persoon en ga ervoor zorgen dat mijn broer wakker is. Toen we eindelijk lang genoeg langzamer gingen rijden om echt te denken dat we ons realiseerden dat er absoluut geen manier was om mijn vlucht te maken. Ik ging online om vluchttijden te zien en gelukkig hadden ze gratis vluchtwijzigingen aangeboden! JAZEKER.

10:00 uur – We luieren rond tot het echt tijd is om op te staan. P werkt ’s middags en hij wil me meenemen naar deze boterham voordat ik wegga. Ik gooi wat kleren op (wat ik ook kon vinden dat schoon was … of niet), rook een kom of twee en we vertrekken.

10:30 uur – P bestelt onze beide broodjes (ik vertrouw op zijn smaak), ik pak wat jalapeño-ketel-chips (mijn favoriet) en we splitsten een bosbessengroene thee ($ 25,21). Ons eten komt aan en het is heerlijk. Een spek, ei en Philly cheese steak sandwich op een geroosterd brioche broodje. OK wat. Ik heb de helft van mijn boterham en al mijn chips gegeten. P … aan de andere kant … geen kruimel meer over. $ 25.21

11:00 uur – We slingeren langs de Dairy Block op weg naar huis om onze favoriete koffiewinkel nog een keer te raken. P zet me af, zodat ik naar binnen kan rennen en hij zich geen zorgen hoeft te maken over parkeren. Ik bestel hem een ​​grote vuile chai latte en mij een ijskoude amandelmelk vanille latte ($ 15). Ik zal je Huckleberry Roasters missen. $ 15

12:00 uur – Als we terug zijn bij P’s plaats, verandert hij voor werk en vertelt hij me daag. Ik ben verrast dat ik niet meer emotioneel was omdat ik zo verdrietig was om te vertrekken. We hadden de beste tijd. Hij vertelt me ​​dat hij trots op me is voor hoe ver ik ben gekomen met de geestelijke gezondheidsproblemen waarmee ik de afgelopen jaren worstelde en dat onze reis echt plezierig was. Ik hou van hem en ik zal hem zo erg missen. Ik zal hem in juni wel zien!

13.00 uur – Ik ontspan op P’s bank terwijl ik Instagram-verhalen bekijk (mezelf de hele tijd haten) totdat het tijd is om te vertrekken. Ik stop met inpakken, eet de rest van mijn boterham op en bel een Lyft.

14:00 – Het Lyft zet me precies op tijd af ($ 33,21) en ik spoed door het inchecken ($ 30 voor mijn tas … opnieuw WHY UNITED) en beveiliging (shoutout naar TSA precheck). $ 63,21

14.30 uur – Mijn vluchtborden in ongeveer een uur, dus ik dwaal rond op het ENORME vliegveld op zoek naar een smoothie-winkel. Ik verlang naar groenten en fruit. Ik vind eindelijk een Jamba Juice. Niet mijn eerste keuze, maar het zal wel lukken. Ik bestel een Apple Green-smoothie (betaald met contant geld dat ik in mijn portemonnee heb gevonden – $ 7,55) Ik loop naar de gate en ga zitten om uit te zoeken wat onze uitgaven van de reis zijn. $ 7,55

15.30 uur – ik ga aan boord van de vlucht en val onmiddellijk uit. Wat een weekend.

18:30 – We landen veilig in Houston en mijn vaders chauffeur was daar om me op te halen. Hij slingert me door de Chick-Fil-A drive door op weg naar huis en ik krijg een salade van de markt en een kleine soep met kippennoedels. Ik gebruik een cadeaubon om te betalen.

19:30 – Ik kom thuis en ga meteen naar de buren om mijn pup te halen. Ik heb hem zo gemist! Maar ik weet dat hij veel plezier had met hun andere twee honden.

19:45 uur – Ik eet het avondeten en kijk een aflevering van 90 Day Fiance . Ik ben zo opgewonden omdat mijn vriend ’s morgens mijn yogales van halfacht nam, zodat ik kon rusten. Lof zij.

21:00 uur – ik ga douchen en dan in bed klimmen. Mijn vader gaf me een verzwaarde deken om te helpen met mijn angst en die kwam in het weekend aan. Ik trek het over me heen en val in de beste nachtrust die ik heb gehad.

Hoe heb je je op deze reis voorbereid?
Mijn broer was een schat aan kennis, zelfs nadat ik er maar ongeveer 6 maanden woonde. Ik heb ook 4/20 evenementen in Denver gegoogled en dat is waar ik de gebeurtenissen vond die we bezochten.

Wat was je favoriete onderdeel van de reis?
Mijn favoriete onderdeel was het 4/20 evenement waar we naartoe gingen. Het was via Mason Jar Events en blijkbaar gooit ze een heleboel verschillende feesten, niet alleen op 20 april. Ik zou haar evenementen aan iedereen aanraden.

Wat was de beste maaltijd of het eten dat je at terwijl je daar was?
Huckleberry Roasters voor koffie & Salvaggio’s voor ontbijtbroodjes.

Welk advies zou je iemand geven die naar dezelfde locatie reist?
April was een geweldige maand om naar toe te gaan omdat het weer geweldig was. Draag ook legitieme wandelschoenen omdat de luchthaven van Denver geen gekke grap is.

Waar bevond je je in de specifieke stad en zou je aanraden om in dat deel van de stad te verblijven?
Mijn broer woont in Downtown, vlak naast het honkbalveld. Het verkeer zou tijdens bepaalde delen van de dag erg slecht worden, maar behalve dat was het gunstig gelegen voor zo ongeveer alles.

Is er iets dat je wenste dat je tijd had om te doen, maar niet?
Ik wou dat we meer tijd hadden om het Natuur- en Wetenschapsmuseum te verkennen! Maar virtual reality heeft de beste van ons gekregen.

Travel Diaries is bedoeld om de ervaringen van individuele vrouwen weer te geven en weerspiegelt niet noodzakelijk het gezichtspunt van Refinery29. Refinery29 moedigt op geen enkele manier illegale activiteiten of schadelijk gedrag aan.

Refinery29 moedigt op geen enkele manier illegale activiteiten aan en wil zijn lezers eraan herinneren dat het gebruik van marihuana nog altijd een misdrijf is onder de federale wetgeving, ongeacht wetten over staatsmijhuana. Klik hier voor meer informatie .

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer