Ik ben YouTuber Natalie Wynn of ContraPoints, en dit is hoe ik eet

Ik ben YouTuber Natalie Wynn of ContraPoints, en dit is hoe ik eet

juli 12, 2019 0 Door admin
Hoe ik eet De How I Eat-serie vraagt ​​chefs, voedselpersonages en gewoon interessante mensen hoe ze zichzelf gevoed houden. We vragen ook om foto’s van hun koelkast, omdat we van dat soort dingen houden.   

Natalie Wynn wordt de “Oscar Wilde van YouTube” genoemd vanwege de sexy, visueel decadente en zeer vermakelijke video’s die ze maakt voor haar kanaal, ContraPoints . In deze video’s bespreekt Wynn een breed scala aan hot-button onderwerpen, waaronder de alt-recht, klimaatverandering, incels en trans problemen, maar in plaats van zich uitgedaagd voelen, wordt men vaak verleid. Het is dan ook geen verrassing dat deze hedonistische gevoeligheid aftapt in het dagelijkse leven van Wynn, met gevolgen voor de manier waarop zij leeft en, natuurlijk, hoe zij eet. Wynn was niet bang voor controverse en was zo vriendelijk om haar mening te geven over het ontbijt van McDonald’s, ananas op pizza en wat een perfecte hap ijs maakt.


Locatie: Baltimore, Maryland

Huidig ​​optreden: YouTuber met een focus op seks, drugs en sociale rechtvaardigheid

Eet jij ontbijt?

Dat denk ik wel. Mijn maaltijden zijn moeilijk te categoriseren in overeenstemming met de traditionele westerse normen. Ik eet als ik wakker word, dus ik denk dat dat kwalificeert als ontbijt.

Wat eet jij gewoonlijk?

Ten eerste, een disclaimer dat iedereen die hoopt op enige vorm van ethische begeleiding van mij te krijgen als het gaat om dieet, erg teleurgesteld zal zijn, omdat het gewoon afwisselt tussen chaos en kwaad hier. En op het moment dat ik het me kon veroorloven om te stoppen met koken, stopte ik. De meeste dagen eet ik niets behalve UberEats.

Ik heb ook een slechte gewoonte van UberEats.

Het gaat ongeveer om twee keer per dag iets voor mij. Vandaag ben ik goed! Ik heb een smoothie. Ik probeer beter te worden, maar eerlijk gezegd zijn mijn steunpilaren meestal een bagel met lox en roomkaas, waar ik van hou. Dat is eigenlijk mijn favoriete ontbijt. Dus ik heb dat veel van een plaatselijk café, en ik ben ook niet boven een worst-ei en kaas McMuffin.

Wat zit er in je smoothie, als je het niet erg vind dat ik het vraag?

Dit is een Griekse yoghurt smoothie van Smoothie King. Het is Chobani en bosbes, aardbei, een soort eiwitverbetering. Het heeft probiotica en fruit. Het is best goed, vooral als je gewend bent aan de McMuffin-route.

Drink je koffie of thee?

Ja, beide. Hoewel ik de laatste tijd nogal afhankelijk ben van energiedranken uit angst voor tanden. Ik heb gewoon mijn tanden wit gemaakt, dus ik probeer dat vol te houden. Ik zou veel liever koffie drinken dan bijvoorbeeld suikervrije Monster Energy-dranken drinken, maar in ieder geval probeer ik de komende maanden koffie te vermijden om tandtechnische redenen.

Hoe pak je meestal je koffie?

Met melk of room, geen suiker. Ik hou ook van ijs lattes en dat soort dingen.

Drink je ze in de winter?

Ja, dat doe ik helemaal.

Wanneer krijg je de Egg McMuffin, krijg je meestal de opgebakken aardappels?

Ja. Ik doe. McDonald’s ontbijt – het is naar mijn mening echt het beste bij McDonald’s.

Toen ze het ontbijt de hele dag toevoegden, was dat erg ‘behulpzaam’.

Het heeft mijn leven veranderd. Nou, het heeft mijn leven niet veranderd. Het veranderde mijn relatie in McDonald’s. Het maakte me een vaste klant. God, ze beheersen mij volledig.

Tussen dat en UberEats – ik heb geen auto, dus ik was geen McDonald’s aan het eten en toen at ik opeens veel te veel McDonald’s.

Je zou kunnen douchen en je aankleden – in mijn geval – waarschijnlijk wat make-up aanbrengen, het huis verlaten, lopen of ergens heen rijden, of je zou gewoon in bed kunnen blijven. Het is vrij moeilijk om je af te wijzen.

De keuze is duidelijk. Heb je meestal de hele dag lunch of een snack?

Wat moet ik precies doen? Ik denk dat ik een soort van drie maaltijden heb. Er is er een wanneer ik wakker word, wat meestal rond -11: 00 uur is, is hier vrij typisch. Dan heb ik een soort lunch-achtig iets van 15:00 uur en dan ga ik dineren om 10 of 11 uur.

Nou dat is gewoon Europees.

Ja, dat is wat we onszelf vertellen.

Kunnen we in je koelkast kijken?

iconische
iconische
Foto: Natalie Wynn

Wat eet je meestal voor de lunch of is er een “gewoon”?

Op een dag dat ik zo snel mogelijk voeding in mijn gezicht wil, krijg ik Subway. Ik hou niet echt van Subway – het is geen McDonald’s – maar het is snel, en ik krijg het hele-negen-graan-tarwe-broodje en ik voel me goed over mezelf, en het is prima. Maar meestal, als ik iets goeds wil eten, houd ik erg van Indiaas eten. Er zijn veel goede plekken in Baltimore. Ik zal dat soms krijgen en het dan gewoon splitsen tussen lunch en avondeten, en hetzelfde tweemaal hebben omdat ik een wilde ben.

Nee, dat doe ik. Soms als ik de avond ervoor Indiaas eten krijg, eet ik het de volgende dag koud voor het ontbijt.

En soms wil je niet een gigantisch ding van rijst en tikka masala in één keer eten.

Krijg je Naan?

Meestal doe ik dat eigenlijk niet. Ik weet niet waarom als het gaat om dat ik plotseling als ” koolhydraten!” “Ik weet niet waarom dat de reden is. Ik heb er gewoon niet de behoefte aan. Er is al zoveel rijst. Ik zal Naan bestellen als ik bij iemand anders ben omdat iedereen van Naan houdt.

Het is ook altijd knoflook naan.

En kijk, ik hou van de Kashmiri Naan , degene die vruchten en noten erin heeft. Ik vind dat beter. Maar ik eet het als een klein nagerecht of zoiets.

Houd jij van pittig eten?

Hou ervan. Ja. Ik kan mensen niet zover krijgen om het pittig te maken. Dus hier is waar ik macho ben. [Lacht] Mijn favoriet is geitenkerrie. In Baltimore zijn er veel Nepalese Indiase plaatsen en ze hebben dit gerecht – khasi ko maasu . En het is een geitenkerrie, bot-in-achtig, een soort traditionele slachterij. Ik zal dat bestellen en de instructies voor de bestelling zullen “extra pittig alstublieft” zeggen, en de interpretaties daarvan variëren. Ik heb het laten aankomen met alleen een hoop ingeplakerde serrano-pepers erin. Ik hou daarvan.

Ik ben dol op een vleesbereiding met botten.

Ja. het is erg smaakvol. Ik weet niet waarom geit mijn favoriet is, maar dat is het gewoon. Het is niet iets dat ik ben opgegroeid eten. Maar het is blijkbaar gezonder voor je op veel verschillende manieren dan ander rood vlees. Ik denk dat geiten niet in de fabriek worden gekweekt in Amerika. Vertel me niet of ik ongelijk heb.

Ik heb het niet onderzocht, dus ik kan geen commentaar geven, maar dat lijkt correct. Naast Indiaas eten is er een andere pittige keuken waar je van houdt?

Ja. Dus, Mexicaans, natuurlijk. Ik vind het leuk om taco’s en zo te krijgen en hete saus. Soms zijn taco’s voor mij gewoon een hete sausdrager.

Heb je een favoriet merk hete saus?

Laten we eens kijken. Mijn favoriete zeer pittige die ik heb geprobeerd is de de Tabasco Scorpion-saus . Dat is echt goed. Ik hou eigenlijk heel veel van Tabasco. Ik hou van de Tabasco Chipotle-saus . Dat is niet zo pittig, maar het is smaakvol en interessant. Waar hou ik nog meer van? Ik hou van Valentina Extra Hot . En ik zei dat ik macho was – het is niet echt die macho. Omdat ik de cultuur rondom hete saus haat, zoals ‘geef me het maximale, pittigste ding’. Ik haat dat. Het is zinloos voor mij, en veel van deze echt, echt hete sauzen – ze smaken nergens naar. Het is gewoon een chemische brandwond die je toevoegt aan je eten. Wat ik zo leuk vind aan de Scorpion-saus, is dat het een mango bevat zoals veel warme habanero-sauzen, en dat mango-zoetheid iets toevoegt naast alleen warmte. Of de Chipotle Tabasco is erg rokerig en azijn, en het voegt dat toe aan het eten .

Ik weet dat dit geen Mexicaans eten is, maar ik moet het vragen omdat ik rotzooi heb. Eet je wel eens bij Taco Bell?

Eigenlijk niet. Om de een of andere reden resoneert Taco Bell gewoon niet met mij. Ik ben er gewoon nooit in gekomen.

Het is omdat je een goed persoon bent.

Denk ik. Ik ben duidelijk geen goed persoon aan het worden. Het is gewoon toevallige deugd, weet je.

Hoe is het Mexicaans eten in Baltimore?

Er zijn een aantal goede plaatsen. Als ik uitga , is er een plaats met de naam Clavel , wat echt heel goed is. Dat is de beste plaats die ik ken in Baltimore. Ik denk dat het Mexicaanse eten niet zo goed is als veel andere steden. Ik woonde vroeger in Chicago. De dingen die ik echt over Chicago mis zijn echt goed Mexicaans eten en echt een goede Pho . Op de stop Argyle op de rode lijn is er deze Little Vietnam-buurt met al deze Vietnamese en Pho-plaatsen, en ze zijn echt goed.

Woon je in Chicago, heb je pizza loyaliteit aan hen?

Nee, dat doe ik niet. Ik denk dat ik daar twee keer diep gegeten heb, en ik vind het leuk, maar het is niet echt wat ik zie als pizza. Het is goed , maar ik weet het niet. Voor mij, als ik pizza wil, is wat ik meestal zou willen, de meer traditionele, platte pizza.

Heeft Baltimore een stijl van pizza?

Niet dat ik weet. Ik denk het niet.

Ik denk het ook niet, maar ik wist niet dat Connecticut een pizza had tot ik met een man uit Connecticut ging daten.

Ik wist niet dat Connecticut iets had!

Ze hebben die clam pizza die ik nog nooit heb gehoord, en hij was zo beledigd.

Het is een clam pizza?

Ja. Het is net een witte taart. Ik denk niet dat er kaas op zit.

Ja, dat weet ik niet. Misschien zou ik daar bij New York aan vasthouden.

Welke toppings vind je leuk op je pizza?

Dus ik realiseer me dat ik opnieuw een zeer controversieel gebied betreed, maar de Hawaiiaanse pizza is eigenlijk goed. Ik hou vooral van Hawaïaans met jalapeños vanwege mijn pittige ding. Dus je hebt ham, ananas, jalapenos, geweldig.

Ik ben erg pro-ananas op pizza.

Wel, het is objectief correct. Vooral met een gezouten vlees, zoals ham. Het zoete en de zoutheid – het is goed. Het is net alsof je stukjes prosciutto rond suikermeloen wikkelt. Ik hou ervan als tussendoortje. De combinatie zout en zoet. Oh! Het is zo goed.

Als je moest kiezen tussen zoute snacks en zoete snacks, heb je dan een duidelijke voorkeur voor één?

Absoluut zout. Maar ik heb de neiging niet zoveel te snacken. Ik weet dat het klinkt alsof ik een supercalorisch dieet heb. Dit is waar ik het verschil maak. Ik ben niet iemand die echt de hele dag door friet of iets eet. Eet ik ooit snacks? Als ik gewoon normaal leef, doe ik dat soort dingen niet. Ik heb ze gewoon niet in huis.

Heb je een filmtheater snack?

Mijn filmsnack sinds ik acht was, is Raisinets. Ik weet niet waarom. Niemand anders vindt ze leuk.

Ik vind ze leuk! Het is het enige formaat waarin ik echt van een rozijn houd.

Rozijnen hebben duidelijk hulp nodig.

Krijg je een frisdrank?

Ik drink veel cola light. Ik zou dat in een film krijgen. Ik zal kleine stukjes popcorn van iemand anders stelen, maar ik bestel meestal niet mijn eigen popcorn.

Het is een te grote betrokkenheid.

Het is een enorm engagement, ja. Ik hou van de zoutheid ervan, maar het is gewoon veel vezels . Het is net als werken. Ik wil niet werken terwijl ik in een film zit.

En als je dan de boter krijgt, zijn je handen allemaal vettig.

Ja. Het is hetzelfde met Cheetos. Ik ben diepgeworteld tegen alles dat mijn handen bedekt met een soort vet of poeder.

Ik ken mensen die Cheetos eten en popcorn met eetstokjes om die reden. Het is een beetje extra.

O mijn God. Ja, je moet die persoon zijn. Breng ik echt een paar metalen eetstokjes mee naar een bioscoop? Ik weet het niet! Ik heb met dit soort dingen geëxperimenteerd. Ik heb een parasol in de zon gebruikt. Ik bedoel, dat is op hetzelfde niveau.

Heeft u een “schande maaltijd” of een “droevige maaltijd”?

Soms heb ik het gevoel dat het allemaal schande maaltijden zijn, omdat ik het sterke gevoel heb dat ik echt vegan moet zijn, of tenminste niet zoveel vlees eet. Ik heb het geprobeerd en kan het gewoon niet. Ik heb het bloed geproefd en nu wil mijn lichaam bloed. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik denk dat ik het ook jammer vind om niet te koken omdat ik het gevoel heb dat ik moet koken, en mijn broers allebei koken, mijn moeder is een geweldige kok.

Nou, het gaat erom hoe je je tijd wilt doorbrengen.

Nou precies, en ik heb het heel druk. Maar de schande maaltijden zijn zo frequent. Ik zou zeggen dat McDonald’s geen trots moment is, maar het is hier zo gewoon dat de schaamte er gewoon niet toe doet.

Om je een voorbeeld te geven van wat ik bedoel met “schande maaltijd” en om je schaamte te verlichten: ik heb dit ding gedaan waar ik gewoon geraspte kaas in een schaaltje doe en dat smelt en dat dan opeet.

Heb ik zoiets?

Het is goed als je dat niet doet.

Ik ben aan het denken. Ik? Ja, niet echt. Zien? Er is wat moderatie hier. Want hoewel ik dat op veel van de grote, reguliere manieren weet die ik moet controleren in mijn dieet, ben ik dat niet. Maar in kleine opzichten lijkt het in de hand te lopen, omdat ik zoiets niet doe. Maar ik hou van dat voor jou.

Heel erg bedankt. Ben je een burger persoon?

Ja. Ik hou van een goede burger. Het is niet mijn dagelijkse ding, maar dat is een goede kater maaltijd voor mij.

Heb je een sterke kaasvoorkeur?

Ik zou zeggen cheddar of peper-jack, afhankelijk van wat de burger is.

Houd je van een dunne hamburger of een dikkere hamburger?

Waarschijnlijk een dikkere, omdat ik het soort medium zeldzaam vind. Dat lijkt niet te gebeuren met dunne hamburgers.

Hoe zit het met frietjes?

Ik hou van zoete aardappel. Dat zijn de frietjes die ik lekker vind. Ze zijn mijn favoriet.

Bijna iedereen zegt het fastfood-friet van McDonald’s-stijl. Ik waardeer de variëteit in antwoord.

Echt waar? Ik ben geen echte fan van de friet van McDonald’s. De opgebakken aardappels zijn geweldig, maar de frietjes die ik kon nemen of verlaten.

Ga je ooit naar diners?

Het is eigenlijk een historisch deel van de cultuur van Baltimore. Ik ga graag naar diners, vooral als het laat in de nacht is of zoiets.

Heb je een go-to diner-bestelling?

Het hangt af van het tijdstip van de dag. Ik haal een hamburger als het laat is in de nacht, maar ik hou van ontbijt bij diners. Dat is mijn favoriet. Pannenkoeken, eieren, worstjes, koffie. Ja, dat is mijn favoriet. Je hebt het gevoel alsof je in een David Lynch-film zit of zo, zittend in een restaurant met koffie. Ik heb gewoon een soort van primordiale Amerikaanse associatie.

Over Amerikaans eten gesproken: eet je hotdogs of corn dogs?

De beste hotdog is de hotdog in Chicago-stijl. Wat is het – hoe noemen ze het? – ‘door de tuin gesleurd’ of een uitdrukking als deze. En het is een hotdog op een maanzaadbroodje, met gesneden tomaat, een augurk, mosterd, geen ketchup, deze dingen genoemd “ballparkpeppers” – dit zijn kleine groene paprika’s. Ik denk dat dat echt goed is. Graanhonden? Ik denk dat ik ze wel leuk vind. Het is een beetje een grap in mijn video’s – er is een video waarin ik als 16 van hen als 16 zit. De enige goede manier om een ​​korenhond te krijgen, is carnaval. Ik koop de diepvriezers als rekwisieten voor mijn video’s, maar ik ben niet tevreden met een maïskolffijne hond met microgolven. Het is niet echt mijn gevoel.

Ze worden niet knapperig aan de buitenkant.

Je wilt dat vers gefrituurde beslag. Je eet een stuk oververwerkt vlees gedoopt in trechtercakebeslag – die ervaring is wat ik wil.

Ik weet nog dat ik een artikel las over deze ballerina die maïskoekjes met microgolven at voor het ontbijt.

Ik herinner dat ook! En ik ben daardoor feitelijk maïshonden gaan eten! Want wat ik zag was een video waarin ze de jouranlist door haar dieet praatte , en het begon met haar ochtendtraining, het eten van een maïshond en ik dacht “nu is dat mijn ontbijt.” Dat is het eigenlijk niet , omdat ik het niet doe. Ik vind ze zo leuk, maar het heeft me weleens wakker gemaakt met het idee van maïskookpannen die in de magnetron zitten. Ik denk dat het was als “U kunt een maïs hond eten voor het ontbijt en er ook zo uit? Ik weet dat dit geen steek houdt omdat ik geen professionele danser ben maar, ik weet het niet, het had nog steeds een visuele impact.

Over video’s gesproken en over dingen die in je video’s voorkomen: drink je Champagne eigenlijk?

Ja. Het is mijn favoriete ding om te drinken. Dat is geen schijn van de video’s. Ik drink het regelmatig, niet alleen als een feestelijk iets. Het is nog steeds mijn favoriet.

Heb je een favoriete producer?

Als we het hebben over “Laten we drinken omdat het donderdag is” -mijn alledaagse is Freixenet Brut , wat een cava is, geen champagne. Het is net elf dollar. Het is echt goed. En dan is mijn favoriete “speciale gelegenheid” Moët , precies wat de normale is – de Imperial Brut. Omdat het als vijfenvijftig dollar een fles is, kon ik het nooit betalen tot een paar jaar geleden, toen ik Pokémon op een livestream speelde en tweehonderd dollar verdiende. Dat is het eerste dat ik met mijn Pokémon-geld heb gekocht. Het voelde best goed.

Heb je Veuve Clicquot geprobeerd?

Ja! Ik heb dat geprobeerd en dat vind ik erg leuk. Ik weet dat veel mensen het leuker vinden dan Moët, maar dat doe ik niet. Ik denk omdat Moët meer boterachtig of zo is en Veuve meer citrusachtig is. Dat is gewoon mijn amateuristische smaakbeschrijving.

Ik ben geen grote wijnmens, dus ik zal gewoon krijgen wat mijn snobistische wijnvrienden krijgen.

O ja. Ik ben ook zo bij de meeste wijnen. Ik heb wel snobistische wijnvrienden, die ik gewoon hun mening geef omdat ze meer weten dan ik, maar met mousserende wijn – van pure gewoonte om het zo veel te drinken – heb ik meningen.

Ik ben vergeten welke video het was waar je iets zei over het drinken van Prosecco “als een boer”, maar dat vond ik leuk.

Oh, dat was “De Apocalyps”, waar ik dit ene personage had dat gewoon een luie, vreselijke persoon is die het klimaat verliest en in het bad ontkent, terwijl hij een fles Moët drinkt.

Ik heb veel met dat personage te maken gehad.

Ik heb ook met haar te maken gehad. De enige manier die ik kan bedenken om een ​​personage te maken dat herkenbaar is, is door iets in mezelf te vinden en het daar in isolatie of overdrijving te plaatsen. Ik begrijp de mensen helemaal niet zoals “nou, de wetenschap is op de een of andere manier verkeerd”, maar wat ik wel begrijp is luiheid en hedonisme . Ik kan volledig begrijpen dat ik niets wil doen aan klimaatverandering of de bio-industrie of wat dan ook. Dat begrijp ik helemaal. En dat is de enige manier die ik kan bedenken om dit personage iets sympathieks over haar te laten maken, omdat die persoon volledig een groot deel van mij is.

Ben je een dessert persoon?

Een beetje nee, omdat ik minder eet dan de meeste mensen denk ik. Ik krijg het meestal niet in restaurants. Dat gezegd hebbende, ik hou van alles wat chocolade is. Chocolade, chocoladetaart, chocolademousse, chocolade, wat dan ook, ik ben dol op chocolade.

Hou je van een donkere chocolade of een melkchocolade?

Pure chocolade is de beste.

Ik hou echt van elke soort chocolade met zout erin.

Ik hou daarvan.

Ik neem een ​​chocoladereep en ik neem Maldon en gewoon …

Zet het zout op de chocolade … dat is zo’n goed idee.

Of op ijs. Zout op ijs is eigenlijk heel goed.

O ja. Ik heb de neiging om niet zoveel ijs te eten, want nogmaals, dat is een van de weinige gebieden, om de een of andere reden, waar ik mijn voet neerzet en ik als “Eh! Calorieën! “Maar onlangs had ik al deze gezichtschirurgie en mijn kaak werd geopereerd, dus het was opgezwollen en ik kon geen stevig voedsel eten gedurende twee weken. En genoeg calorieën krijgen was opeens een probleem, dus ik was een bos ijs aan het eten en kreeg een ijsachtige gewoonte. Het was moeilijk om te schoppen, nu ik eraan gewend ben geraakt.

Heb je een favoriete smaak of merk?

Ben en Jerry’s zijn de beste die je in de meeste winkels kunt krijgen. God, degene waar ik het gewoon niet mee kan stoppen, is Phish Food vanwege de marshmallows – de marshmallows en de kleine chocolaatjes en de karamel. Als je een lepel krijgt met de karamel en de marshmallow en de chocolade, wordt het knapperig. Het is zo lekker. Er is zoveel verschillende textuur binnen een enkele smaak. Ik heb onlangs geprobeerd over te schakelen naar een Halo Top, maar ik begrijp het niet echt.

Ik heb dat spul niet geprobeerd. Hoe smaakt het?

Het smaakt niet echt naar ijs. Het smaakt naar een soort bevroren, vezelige, luchtige snack die een beetje te maken heeft met ijs. Ik zie het eten als je denkt: “Ik moet nu echt ijs eten. Mijn lichaam eist het, maar ik wil echt niet zoveel calorieën eten, dus ik denk dat ik hier genoegen mee zal nemen. “En dan ben je een beetje bezig met het eten van ijs zonder het pleziergevoel. Het is net CBD-olie roken als je echt wiet wilt hebben.

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer