Klaar om te bevallen: wat zit er in mijn ziekenhuistas

Klaar om te bevallen: wat zit er in mijn ziekenhuistas

februari 4, 2020 0 Door admin

Hé jongens, wat is er aan de hand?

Laatst deed ik een uitsplitsing van het ziekenhuis in mijn Instagram-verhalen . Er kwamen zoveel DM’s en vragen over wat er precies in zat. Dus hier zijn we met een toegewijde post over deze kwestie, want zoals je kunt raden, het is verdomd specifiek.

Dus in dit bericht gaan we alles bekijken, met links en details.

Als u niet zwanger bent, bied ik mijn excuses aan, maar ik heb het gevoel dat ik dit bericht moet plaatsen voor iedereen die op het punt staat moeder te worden.

Het is belangrijk, weet je? De ziekenhuistas. Daarom heb ik eigenlijk een specifieke Amazon Store gemaakt met de naam “ Wat zit er in mijn ziekenhuistas “& ik heb er ook over gesproken op mijn nieuwe Instagram-account @ and.the.skinny.was.like. (volg mee voor opvallende sterren en totale edelstenen waarvan ik denk dat iedereen het nodig heeft. Je zult de beste vinden , meest nuttige accessoires, huidverzorging, kantoorgadgets en gewoon dingen waar je niet zonder kunt.)

Hoe dan ook, laten we beginnen met de echte tas. Dit is iets dat ik heb ontworpen met Stoney Clover. Ze hebben de leukste dingen. We hebben deze tas gemaakt die niet al te ‘baby’ was als je begrijpt wat ik bedoel. We gingen met een zwarte tas, gouden rits en bijpassende buidels bij de tas. De grote zak zegt BABY BOSS, en de 2 kleine zakjes zeggen DIAPERS & BABY BOSS. Het bleek zo schattig en ik hou gewoon van zwart voor het ziekenhuis omdat het niet te veel vuil laat zien (ook nu gewoon heel erg zwart voor baby’s).

Oké, laat me mijn schuif eruit halen en we zullen precies ingaan op wat er in mijn ziekenhuistas zit.

Baby Bosstick ziekenhuistas

Barefoot Dreams Leopard-deken

Als je er geen hebt en je leest al een tijdje TSC , dan moeten we praten. Ze zijn echt de beste. Het is de zachtste, meest boterachtige, meest comfortabele deken ter wereld. De Kardashians zijn er dol op, mijn honden zijn er dol op, wij zijn er dol op.

Baby Barefoot Dreams deken

We hebben dit voor de baby in het wit. Het is superneutraal waar ik nu heel veel voor ben (voor de baby). Dit is een mini-versie van de bovenstaande versie en het is zo zacht en weelderig.

♡ Nog een witte deken

Voor het geval ik het nodig had, besloot ik om nog een witte deken naar het ziekenhuis te brengen. Je weet het nooit, toch?

Neutrale swaddles

Zoals ik al zei, erg neutraal voor de baby. Onze kinderkamerontwerper, Jada, heeft deze specifieke doeken uitgezocht. Ze komen van Snuggle Me en ze zijn super zacht. We hebben ook een witte met gouden harten waar ik heel veel om geef.

Chique ziekenhuisjurk

Niets maakt me meer af dan het dragen van een ziekenhuisjas die andere mensen hebben gedragen. Ik heb vasovagal en alles in ziekenhuizen maakt me echt kapot. Deze schattige jurk is op Amazon, het is roze en witte polka dot, en vooral … het is mijn eigen.

Verwarmingskussen

Elke persoon, inclusief mijn doula, raadde een verwarmingskussen aan. Het helpt krampen te verlichten, dus heb ik er een gekocht. Laten we hopen dat dit werkt.

Comrad compressiesokken

Natuurlijk in roze !! Deze sokken werden mij aangeraden door mijn vriendin Rachel. Ze werkt op het kantoor van Dr. Barrett (ze hebben mijn boob baan ) en ze is er dol op. Ik heb ze geprobeerd en ik denk dat ze geweldig zijn om te zwellen. Compressieslijtage helpt om: zwelling te verminderen, verbetert de bloedsomloop en helpt uw ​​spieren weer op te bouwen.

L’ovedbaby onesies

Dit zijn organische, katoenen onesies. Nogmaals, hier gekozen voor neutrale kleuren.

EERLIJKE luiers

We hebben wat EERLIJKE luiers meegebracht voor het geval dat. Het ziekenhuis heeft luiers, maar we nemen toch onze eigen mee. (Als je een EERLIJKE fan bent, bekijk dan mijn tour met Jessica Alba hier .)

♡ Alllllllll My Own Skin Care

Zoals je kunt zien, heb ik een roze make-uptasje gevuld met mijn favoriete huidverzorging . U kunt verwachten, Elemis-olie , < a href = "https://www.theskinnyconfidential.com/pregnancy-glow/" rel = "noopener noreferrer" target = "_ blank"> Heartspring Rose mist , Barbara Sturm kalm zakt , & sommige Drunk Elephant-moisturizer (& mijn roze tandenborstel ).

Zwangerschapsondergoed voor vrouwen Atroscious

Dit zijn GROOT, ze zijn groot, ze hebben de leiding, maar zo comfortabel. Ik denk dat als ik me buitengewoon ongemakkelijk ga voelen, ik net zo goed het meest comfortabele ondergoed ooit kan hebben.

Borstkolf

Zoveel mensen hebben deze Medela-borstkolf aanbevolen. Ik weet niet zeker of ik borstvoeding geef of niet, ik zou beide kanten op kunnen. Moet het eerst proberen.

Hipp-formule

Deze formule werd sterk aanbevolen. Het is een Duitse formulering en ik wilde worden voorbereid voor het geval ik geen borstvoeding geef.

Roze en doorzichtige flessen

Super schattig, BPA vrij en gemakkelijk vast te houden.

Barefoot Dreams Sokken

Verrassingsverrassing. Barefoot Dreams-sokken gaan in de ziekenhuistas. Je moet ook opmerken dat we doucheschoenen en slippers hebben meegenomen, maar ze zitten in Michael’s tas – ze hoeven ze niet te verdringen. LOL.

Babywanten

We hebben deze van mijn schoonzus Jordanië. Ze zijn zo schattig en neutraal. Ze gaf ons een enorme lijst met dingen die we moesten meenemen, dus dat was echt nuttig.

♡ Candy

Iedereen vertelde ons snoep en lolly’s mee te nemen, dus ik koos voor Yum Earth & < a href = "http://bit.ly/2TzsSm2" rel = "noopener noreferrer" target = "_ blank"> Smart Sweets . Kijk voor meer informatie over dit snoep en waarom ik er dol op ben dit bericht .

Fashionlush Portemonnee vol vitaminen

Mijn vriend Erica ontwierp deze schattige portemonnees dus ik vulde de mijne met Rituele prenatals , SEED-probiotica en aminozuren.

Medela Tender Care Hydrogel Pads

Dit zijn voor mijn tepels. Wat kan ik nog meer zeggen?

♡ Diversen Stuff

CBD olie om op mijn buik te wrijven.

een buikband om dingen vast te houden in.

K’pure Verzinken spray.

Young Living mandarijnolie (en pepermunt omdat ik hoorde dat het helpt bij misselijkheid.) Bekijk mijn bericht over oliën hier .

Mary by Daniva tepelcrème.

aardbeiensnoepjes

Leyla Milani-haarborstel ( mini natuurlijk , om dingen georganiseerd te houden).

Tums voor het geval dat ik brandend maagzuur krijg (laten we hopen dat niet, want de baby zal uit me, toch?).

waterdoekjes

bladmaskers (je weet maar nooit).

buikmasker (nogmaals, je weet het nooit).

een pak roze speelkaarten .

een zijden slaapmasker (waarom ik geobsedeerd ben hier ).

mijn favoriete bloedsinaasappelparfum .

Airpods met een schattige heart case .

& Hangt luiers af. LOL.

Vitamine K daalt omdat we besloten om vitamine K oraal te doen in plaats van de injectie.

Pink Bell

Ik zou mezelf niet zijn zonder een roze belletje te rinkelen voor het geval Michael besluit te doseren. Als ik iets nodig heb, kan ik het gewoon bellen. Ding ding Michael !!

Zou graag willen weten welke aanbevelingen jullie hebben. Wat mis ik?

Enorme roep naar Carly van De Preggers Pantry , mijn schoonzus Jordan van @influencerSEO , Whitney van @ testim.birth , & Jada Neoni van @ jadaneonikids omdat ze me allemaal hebben geholpen bij het samenstellen van deze ziekenhuistas.

Er zijn zoveel geweldige DM’s geweest over wat ze naar het ziekenhuis moesten brengen. Dit is super extra omdat ik graag overbereid ben. Je weet nooit wat je nodig hebt. Dit is echt een persoonlijk bericht om te delen, maar ik ben nooit moeder geweest, dus ik moet het gewoon leren onderweg.

Nogmaals, ik probeer hier niet perfect te zijn, maar gewoon te laten zien wat ik doe. Wil je al mijn bases bedekt hebben, weet je dat?

Hoe dan ook, laat me hieronder eventuele aanbevelingen weten! & zorg ervoor dat u de hele Amazon-pagina bestrijkt “> hier .

x, lauryn

bekijk de details van mijn babydouche hier .

als je over baby & zwangerschap bent, bekijk dan alles wat je moet weten over microneedling .

WINKEL DE POST

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com


Lees Meer