Stroomonderbreking koffie: thuis gebruik van Stanley's Franse campingpers

Stroomonderbreking koffie: thuis gebruik van Stanley's Franse campingpers

maart 3, 2019 0 Door admin

Tijdens een recente stroomuitval, zonder espresso, had ik het geluk een Stanley French Press bij de hand te hebben.

Toen de stroom om 3 uur ’s nachts uitviel en de verschillende piepgeluiden van wat de apparaten dan ook piepen wanneer elektriciteit verdwijnt (rookmelders?) De honden wakker maakten, werd de slaap van mijn nacht geschoten. De weg was ondergelopen, de stroom was uitgevallen en mijn espressomachine een nutteloos blok roestvrij staal. Thee zou niet het wonder bieden dat ik nodig had.

Ik wou nog steeds niet dat ik een Aeropress had. Ze zijn prima, maar niet wat ik kies.

Op mijn kampeerspullen bewaar ik een handslijper en een Stanley French Press. Ik trotseerde de regen en haalde hem van mijn VW-camper.

De super stevige thermos-type schaal van de Stanley houdt koffie drinkbaar gedurende 2-3 uur. Lang geleden was ik het beu om glazen Franse perskaraffen te breken. Iets kleiner dan een volle pot met 12 kopjes koffie, een daarvan is zowat mijn ochtend als een volwassene voor volwassenen met de jongen op sleeptouw. Thuis, met twee verveelde honden en een kat die wenste dat de honden zich niet vervelen, ging ik door een flink aantal potten die op PGE wachtten.

Stanley Classic Vacuum French Press, 48 ​​oz, Hammertone Green via Amazon

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer