Vrouw geneest haar hond met kanker … met RSO Oil (cannabis THC-medicijn)

Vrouw geneest haar hond met kanker … met RSO Oil (cannabis THC-medicijn)

maart 25, 2019 0 Door admin
Klik om te vergroten Kai, een heel goede jongen. - GEANTWOORD FOTO

  • Foto met beleefdheid
  • Kai, een heel goede jongen.

Dit is het verhaal van een hond genaamd Kai.

Iets meer dan drie jaar geleden verscheen een walnoot-en-klare bobbel op de kant van mijn hond. Ik nam hem mee naar een dierenarts en de dokter vertelde me dat hij dergelijke dingen niet aanging en bagatelliseerde de ernst ervan. Geen groot ding. Dus ik had geen haast om iets te doen. Een paar maanden later begon het gezwel echter snel te groeien.

Ik had op dat moment andere ziektes en problemen in mijn huishouden en ik plaatste Kai laag op de prioriteitenlijst. Hij werd lusteloos, lag rond en bewoog nauwelijks. Toen hij de tuin in ging, had hij hulp nodig om de drie treden naar de veranda te beklimmen om terug in huis te komen. Andere brokken begonnen op zijn lichaam te verschijnen. Zijn ademhaling werd soms moeizaam.

Ik heb hem uiteindelijk naar een andere dierenarts gebracht. Deze dokter vertelde me dat mijn hond kanker had. Hij had een tumor rond zijn halsslagader gewikkeld die lastig en moeilijk te verwijderen zou zijn. Hij zei dat een operatie $ 5.000 zou kosten en dat de tumoren binnen een paar maanden weer zouden verschijnen. Dit was eind april 2016. De arts zei dat Kai tot juni of juli zou kunnen leven.

Ik nam mijn hond mee naar huis en voelde me depressief en schuldig dat ik niet eerder had gehandeld. Kai’s achteruitgang leek voort te duren. Op een dag herinnerde ik me dat ik op een dag in een compassieclub was geweest, waar een man had beweerd dat hij de kanker van zijn hond had genezen met Rick Simpson Oil (RSO).

RSO is een medicijn afgeleid van marihuana. Het is als een concentraat van cannabinoïden. Simpson, een Canadees, ontwikkelde de olie en beweert het te hebben gebruikt om zijn huidkanker te genezen. Er zijn talloze methoden om de olie te extraheren die op het internet wordt beschreven. Simpson’s website Phoenix Tears heeft veel informatie, waaronder getuigenissen van patiënten die beweren te zijn genezen of verlichting hebben gekregen van een groot aantal kwalen.

Op het moment dat ik online zocht rond om te zien wat het zei over marihuana en honden. De meeste bronnen zeiden dat het giftig was voor honden. De informatie op de site was dat het uw hond een tijdje zou opfleuren, maar op een dag krijgt de hond een aanval en sterft. Dat klonk niet al te slecht. Kai had al een doodvonnis en zijn laatste dagen beter maken leek een goed idee.

Het basisrecept voor de behandeling van kanker vraagt ​​om twee pond hoogwaardige marihuana. Men gebruikt een oplosmiddel zoals alcohol of nafta om de olie uit de knoppen te strippen en kookt vervolgens het oplosmiddel bij lage temperatuur af om de olie te verlaten. Er zijn andere extractiemethoden, zoals butaan, maar ze zijn allemaal lastiger dan de oplosmiddelmethode en een beetje gevaarlijk. Wanneer je over explosies bij een marihuana-faciliteit hoort, is het meestal te wijten aan het feit dat een extractie-amateur een fout heeft gemaakt.

Ik had geen twee kilo hoogwaardige marihuana, noch de neiging om met oplosmiddelen te werken rond warmte. Ik had al eerder mensen ontmoet met RSO, dus ben ik begonnen met zoeken. Helaas was dit rond dezelfde tijd dat dingen in Detroit aan het opwarmen waren met dispensary shutdowns en iedereen in de stad was bang. Ze haalden alle concentraatproducten uit hun schappen en verkochten alleen marihuanabloemen. Toch heb ik er een paar gevonden bij Om of Medicine in Ann Arbor. De olie wordt geleverd in een plastic spuit (geen naald), zodat u deze gemakkelijk kunt doseren.

Ik kocht een olie die veel meer THC was dan CBD en begon Kai een hoeveelheid te geven die ongeveer twee keer per dag de grootte van een rijstkorrel bedroeg. Volgens Simpson zal het drie keer per dag nemen van dit bedrag gedurende enkele maanden kanker genezen. Ik ken een paar mensen die bij dit regime zweren. Ik gaf het tweemaal daags aan Kai om het lagere lichaamsgewicht van mijn hond te compenseren. Ik weet niet of dit het juiste is om te doen of niet. Ik weet niet of het lichaamsgewicht de vergelijking invoert.

De eerste paar weken ging Kai door met zijn lethargie en leek hij meestal stoned te liggen. Er waren dagen dat hij gedesoriënteerd in het midden van de tuin leek te staan, niet in staat om erachter te komen welke richting hij op moest.

Toen begon hij op te fleuren. Hij was alerter en energieker en begon zich te gedragen zoals hij altijd deed. Hij blafte om me te laten weten dat er iemand naar de voordeur toe liep. Hij zou me begroeten toen ik binnenkwam, en hij bracht meer tijd door op het erf. Op een dag toen ik daar was met Kai, terwijl ik de trap opliep, stond hij aan de zijkant van de veranda waar geen trappen waren. Hij sprong letterlijk de veranda op. Het heeft me weggeblazen. Vroeger kon hij zelfs niet de trap oplopen.

Juni kwam en ging, evenals juli, en Kai bleef maar bewegen. In de herfst van 2016 leek hij te vertragen. Maar, zoals ik toen en nu ontdekte, hij is een oude hond en vertraagt ​​gewoonlijk in de winter. Sommige van zijn kleinere tumoren verdwenen. De grote is er nog, maar hij is gestopt met groeien.

Er was een andere nootontwikkeling. De hoge THC RSO werd niet meer beschikbaar. Afgelopen voorjaar kreeg ik alleen RSO van ongeveer 50-50 met THC en CBD. Het leek te werken, dus hield ik het vol. Toen, een paar maanden geleden, ging mijn keuze voor RSO over naar een mix van ongeveer twee derde CBD en één derde THC, plus een paar andere cannabinoïden zoals CBN (vooral bekend vanwege het sedatieve effect) en CBC. Om je de waarheid te vertellen, ik denk dat hij het nog beter doet met de hoge CBD-olie. Hij lijkt op sommige dagen minder lui.

Kai is een oude hond en ik heb andere oude honden gehad. Hij is een hond die misschien dood is, behalve voor marihuana. Of vergiste de arts zich in zijn oorspronkelijke beoordeling? Het is moeilijk in te schatten. Ik ben niet terug geweest.

Hoe dan ook, ik kan niet zeggen dat Kai is genezen. De hobbels zijn meestal nog steeds daar, maar zijn gestopt met groeien, en sommige anderen lijken zelfs een beetje te zijn gekrompen. Het feit dat hij nog steeds een deel van de brokken heeft, maakt me bang om hem niet langer RSO te geven. Ik ben bang dat ze weer gaan groeien.

Ik weet dat hij niet dood is en ziet eruit alsof hij de winter doorkomt. Ik geloof ook niet dat hij plotseling een dodelijke aanval krijgt veroorzaakt door de RSO.

Kai lijdt niet. Geen gehuil en gekreun. Hij is alert genoeg om de meeste tijd deel te nemen aan onze dag. Hij heeft nog steeds een stevige eetlust en zijn darmen bewegen. Hij is een oude hond; een goede hond.

En hij leeft nog 18 maanden nadat mij werd verteld dat hij zou sterven. Dat is goed genoeg voor mij.

Lees meer over hoe CBD Olie kan helpen met uw hond op MHBioShop.com

Lees Meer